Let´s go shopping 16 - Milani II

Nákup kosmetiky Milani římská dvě. Jsem zvědavá kolik pokračování ještě bude. Kdo nenakoupil v eshopu Milani s 50% slevou na Mikuláše, jako by nebyl :D Kecám. Já jsem samozřejmě na slevu slyšela a zásoby, které jsme udělaly s ILoveMakeUp jste jistě viděli na facebooku. Byla toho taková menší hromádka, na druhou stranu jsme to zas až tak nepřeháněly. Teda já ne :)
Milani Cosmetics
Z celého nákupu je mých jen pět věcí. Koupila jsem tři tužky na oči, bronzer a tvářenku. Na tužky na oči jsem ujetá, někdy možná zveřejním kolik jich mám. Bronzer jsem našla na nějakém videu a moc se mi líbil. Za poloviční cenu, proč ho nevyzkoušet. Tvářenku od Milani už jednu mám Luminoso a jsem s ní moc spokojená, tak jsem chtěla vyzkoušet tu opěvovanou Corallinu.
Milani Cosmetics
Začněme tužkami na oči. Jsou to klasické jumbo tužky s názvem SHADOW EYEZ a podtitulkem 12hr wear eyeshadow. Takže vlastně oční stíny v tužce.
Koupila jsem dva lesklé odstíny, jeden matný.
02 Brown Deluxe  - hnědá barva s měděnými odlesky
12 Golden Bronze - zlatá barva s odlesky
10 Almond Cream - matná světlá béžová barva
Milani Shadow Eyez , 02,12,10
Milani Shadow Eyez , 02,12,10
Na netu v recenzích byly tužky chválené, dokonce i tu 12ti hodinovou výdrž prý mají. Já se bála třpytkatých barev, obvykle mají horší výdrž než matné a na víčku se v polovině dne ztrácí nebo slévají. Naštěstí tohle u tužek Milani nehrozí. U mých odstínů je jedno jestli jsou matné nebo lesklé, drží všechny tři perfektně od rána do večera beze změny. Tužky jsou krásně měkké, klouzavé jako máslíčko. Dokonalé, opět musím dodat, že za ty prachy je to mazec. 1*. Almond Cream jsem dávala do vnitřního víčka-waterline a držela taky krásně celý den a mně teda drží málo co. Takže konečně nemusíme litovat, že u nás není nude odstín tužek od Rimmelu:)
Odličuji klasickým Garnier odličovačem.
Milani Shadow Eyez , 02,12,10
Další pán na holení je TANtastic Face and Body baked bronzer odstín 01 Fantastic in Gold. Já věděla z té recenze na googlu, že je velký, ale že je tak velký, to jsem netušila :D
Milani Tantastic Baked Bronzer 01 Fantastic in Gold
Z druhé strany bronzeru je zrcátko, je na něm sice ta nálepka, ale vidíte se i s ní nebo ji prostě odlepíte. Uvnitř zrcátko bronzer nemá. Fotka není rozmazaná, je to odraz písmenek v zrcátku.
Milani Tantastic Baked Bronzer 01 Fantastic in Gold
Bronzer se skládá z více odstínu hnědé. Od tmavé až po světloučkou téměř bílou. Je třpytkatý a dost, odlesky jsou zlaté. Bronzer má 7gramů
Milani Tantastic Baked Bronzer 01 Fantastic in Gold
Musím se přiznat, že nejvíce jsem se zapotila u otevírání bronzeru. Já se prostě do něj nemohla dostat. Chápala jsem, že má dvě patra, ale nebyla jsem schopna to otevřít, všelijak jsem s krabičkou točila a kroutila a nic. Pak si říkám ty pacičky musí k něčemu být ne? Taky že jo, chytnete za pacičky/výčnělky a táhnete a šup, jste tam :D
Milani Tantastic Baked Bronzer 01 Fantastic in Gold
V podpalubí má bronzer štětec. Není špatný, je docela i jemný, ale na nanášení bronzeru je nepoužitelný. Na bronzer je moc hrubý, prášilo se z bronzeru a na štětci stejně nic neulpělo. Co mi na bronzeru vadí, je vůně. Nebo tedy spíš nevůně, smrdí jako žluklý. Takže nevím jestli je žluklý nebo má tak vonět :/
Na fotce se možná zdá, že je hrubý, není nejsou to žádná zrna, je pěkně jemně mletý.
Milani Tantastic Baked Bronzer 01 Fantastic in Gold
Poslední v pořadí je zapečená tvářenka 08 Corallina.
Milani Baked Blush 08 Corallina
Milani Baked Blush 08 Corallina
Tvářenka je žíhaná, jsou v ní oranžová, růžová a bílá barva + třpytky, třpytky, třpytky. Výsledná barva po smíchání všech odstínů je korálová. Pozor - tvářenka je strašně pigmentovaná, nešmrdlejte kolem dokola, stačí ďubnout štětcem na tvářenku a nanášejte na tváře. Výdrž bez komentáře, perfektní. Tvářenka je taky velká 3,5g.
Milani Baked Blush 08 Corallina
Tvářenka je na patro, stejně jako bronzer. Dole má štětec a zrcátko. Ale jo, štětec bych v nouzi největší na tvářenku klidně použila. Ale jinak používám Sigmu F40.
Milani Baked Blush 08 Corallina
A to je vše z mého nákupu. Zde ještě jedna fotka. Tvářenka tam vypadá fakt divně. Mé shrnutí je, že Milani je dobrá levná kosmetika a vše, co jsem zatím koupila, tak s tím jsem spokojená. 

Jaký byl váš nákup? Využily jste?

18 komentářů:

  1. Ja som akciu nevyuzila,ale ako som uz pisala Ilovemakeup vase nakupy ma na znacku Milani nalakali celkom dost! A pobavil ma preklep,ze odlicujes odlakovacom:)vobec nic v zlom,len som sa fakt pousmiala=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ježiš fakt, odlakovačem :D a to jsem ten text po sobě pak četla ještě jednou. dobré, jdu to smazat, aby to někdo nechtěl taky vzít odlakovačem, na ty tužky stačí odličovač :DD možná akce bude zas, ale i tak ty ceny jsou fajn

      Vymazat
    2. niekedy to človek môže prečítať aj 10X po sebe a chybu nenájde aj keď tam je....ja niekedy tiež keď si prečítam článok po sebe až s odstupom tak len skríknem preboha to čo som tam napísala:)))

      Vymazat
    3. já to totiž psala včera v devět večer a pak jsem to prolítla, vždycky se soustředím na ty červeně podtrhnutý slova,ale nechápu, že jsem to vůbec napsala, ale zase jsem ráda, že si toho někdo všiml, to je známka toho, že ty moje kecy někdo čte :) jo tak s odstupem články nečtu, asi bych je musela mazat :D

      Vymazat
  2. Taky jem akce nevyužila a teď si nadávám :D Nejvíce se mi líbí tužka Golden :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no nevyužila, na druhou stranu jsi dobrá, že jsi odolala, mě naláká každej :D

      Vymazat
  3. skvelý nákup :) odtiene sú nádherné

    OdpovědětVymazat
  4. Skvěle jsme si nakoupily, já jsem ráda, že jsme tam šly osobně a mohly to vše omrknout a dokoupit něco, bylo to suprrrrrrr:)
    No tak ty jsi možná nepřeháněla u Milani (já jo), ale přeháníš u Urban Decay a.. a... a.... takže jako ehm, máš co mluvit:-D

    OdpovědětVymazat
  5. s bronzerem jsem zápasila naprosto stejně :D fakt mi pár minut zabralo, než jsem ho otevřela :) tak jsem ráda, že nejsem jediný tatárek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) a prosím tě voní ti ten bronzer nebo smrdí?

      Vymazat
    2. určitě nevoní. že by mě nějak šokoval přímo smrad ne, ale vůně to není

      Vymazat
  6. Milani ma laka uz asi rok...ale z usa sa mi objednavat nechcelo..joj keby viem o mikulaskej akcii... Inak som hladala na stranke dopravu a nic som nenasla..ani za kolko a prefpokladam ze ani do SR nedovazaju.. Prosim nevies ako je to s dopravou? Dakujem. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jak je to s dopravou na Slovensko to netuším, já si obvykle vyzvedávám osobně. Ale když jim napíšeš, určitě odpoví, záleží jaké by bylo poštovné, jestli by se ti to pak neprodražilo zbytečně

      Vymazat
  7. Já jsem si z USA v létě přivezla od Milani multitasking pudr a je naprosto skvělý! Ale zvolila jsem na sebe relativně tmavou barvu (to je ta absence testerů), takže si plánuju objednat ještě jeden odstín, ale tentokrát světlejší! Ten pudr je totiž skvělý!

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som si nedávno objednala na základe tvojej recenzie Dolce Pink a Luminoso a som maximálne spokojná, ďakujem :-)

    OdpovědětVymazat