Let ´s go shopping 15 - Milani

Asi týden před tím než jsem jela do Prahy, jsem udělala objednávku v eshopu Milani. Už dlouho jsem pokukovala po tvářenkách a rtěnkách. Vzhledem k tomu, že jsem si vybrala tvářenku Luminoso, která v eshopu nebyla, tak jsem na Milani na nějakou dobu zapomněla. Ale když ILoveMakeUp pěla na svém blogu na rtěnku chválu, tak jsem se zas do eshopu mrkla a hele, Luminoso byla skladem, tak rychle ještě přihodit vhodný odstín rtěnky a už jsem natěšeně čekala na telefonát, kdy si můžu objednávku vyzvednout. Je vám asi jasné, že jsem si vybrala osobní odběr v Brně :)


Obsah balíčku jsem musela rychle omrknout už po předání na tramvajové zastávce :D No řeknu vám, byla jsem teda docela zklamaná na první pohled. Tvářenka jakási oranžová a rtěnka mi přišla strašně tmavá.
Milani Luminoso Baked Powder Blush
Milani Luminoso Baked Powder Blush
Doma jsem se nejdříve vrhla na focení a pak rychle na zkoušení kosmetiky. Ach jo, můžu vám říct, že mé zklamání se ještě stupňovalo. Po rozbalení tvářenky jsem zjistila, že má jakýsi popraskaný povrch a při aplikaci strašně prášila a kolem se sypal oranžový prášek :(
Milani Luminoso Baked Powder Blush
Pak jsem mi blesklo hlavou, že možná bude stačit když odstraním to popraskané a že pod tím by se mohla skrývat normálně fungující tvářenka. A BINGO, bylo to tak. Jakmile jsem z tvářenky ošmrdlala to popraskané - vrchní vrstvu, tak bylo vše v pohodě.
Tvářenka Luminoso je nádherná. Je docela dost pigmentovaná, přesto po aplikaci na tvář vám udělá takovou krásnou broskvovou barvu, rozjasní vás. Není to žádná oranžáda, jak by se zprvu mohlo zdát.
Milani Luminoso Baked Powder Blush
Tvářenka obsahuje mini třpytečky, ale jak vidíte na fotce bleskem, tak jsou prostě takové jemné, decentní, prostě super.
Milani Luminoso Baked Powder Blush
Obal tvářenky je plastový, je jako na dvě patra. V prvním je samotný produkt a když jej odklopíte, tak dole je zrcátko a štěteček. Štětec z tvářenky jsem nezkoušela, ale pro případ nouze si jej ve tvářence nechám. I když aplikuji štětcem od Sigmy.
Milani Luminoso Baked Powder Blush
Tak tady vidíte jak se tvářenka drolila nebo co to bylo. Vidíte ty kousíčky? Tahle fotka je nafocená z té první vrstvy. Teď už to tvářenka nedělá a nanáší se rovnoměrně bez cucků. Bohužel fotku na obličeji nemám, ale bude určitě v některém dalším líčení. Na obličeji takto oranžová není. Tvářenka má 3,5g, je vyrobená v Itálii a cena byla tuším 150Kč.
Milani Luminoso Baked Powder Blush
Rtěnky Milani jsem měla nastudované z fotek emilynoel83, která je má na blogu  pěkně nafocené a rozdělené dle barev. Moc se mi líbily růžové a oranžové odstíny, ale protože mi nesluší, tak jsem opět musela jít do sekce Berry a vybírat tam. Zde mě zaujal odstín Plumrose, ale bála jsem se, aby nešel do fialova, protože pokud má rtěnka fialový nádech, vypadám v ní jak kdyby mi byla zima. To jsou problémy, člověk si nemůže v klidu koupit rtěnku :D

Milani 17 Plumrose
Milani Plumrose lipstick
Milani Plumrose lipstick
Plumrose je nádherný podzimní odstín. Na netu píší, že by to mohla být kopie rtěnky MAC Craving. Nemohu říct jestli ano nebo ne, Craving nemám, ale je to docela vtipné Craving jsem měla na seznamu rtěnek, které si chci koupit v Praze v MACu.

Milani Plumrose lipstick
Milani Plumrose lipstick
Rtěnka je krásně krémová, rty nevysušuje. Na rtech je strašně příjemná, udělá takové lesklé rty, je bez třpytek. Nezalézá do vrásek, neslézá (víte co myslím). Samozřejmě není to žádná dlouho trvající rtěnka, ale pokud nejíte, tak drží docela hezky. Asi je to taky tím, že je to tmavý odstín, tudíž barva zůstává na rtech déle.
Milani Plumrose lipstick
Foťák odstín až tak úplně nezachytil, vypadá to na fotkách, že je trochu do modra, ne není, je krásná opravdu odstín lesního ovoce. Sytá, krásná berry barva. Ke rtěnce jsem použila konturku na rty od Jordany Easy Liner v odstínu Baby Berry, jdou docela dobře k sobě. Cena rtěnky byla 120Kč.

Milani Plumrose lipstick
Milani Plumrose lipstick
Milani Plumrose lipstick
Co bych řekla nakonec? S výběrem tvářenky i rtěnky jsem moc spokojená. Pár odstínů tvářenek mám ještě v plánu, ale na zimu to asi nemá cenu kupovat :)

16 komentářů:

  1. No tak to by ma fakt nenapadlo s tym odstranenim vrchnej vrstvy,aby tvarenka fungovala lepsie:)ale super napad..farbicka sa mi paci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ale jak jsem smutila, že to musím ošmrdlat, ono jak to prášilo, tak to vypadalo ,že jde hodně produktu dolů

      Vymazat
  2. Já si nedávno od Milani pořídila vínovou tvářenku Red Vino a až na ten nehezký lacině vypadající plast jsem s tvářenkou maximálně spokojená. Tvářenka je neuvěřitelně pigmentovaná, štětcem stačí jen ťupnout a drží celý den. Na rtěnky se teprve chystám a ten odstín plumrose je můj favorit. Vypadá krásně.

    R.

    www.ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) mně ten plast vůbec nevadí, jak píšeš, pigmentace je skvělá a drží, to je hlavní

      Vymazat
  3. Kdyz nejite... :-) to mne velmi pobavilo :-)

    Ja se chystam na sangria a na black cherry :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta rtenka je nadherna, ale ty mas tak hezke rty, ze tobe slusi snad kazdy odstin! I tvarenka krasna, na tvarenky se chystam:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jsem vcelku spokojená :D ale chápeš, přece nebudu dávat na blog odstíny co mi nesluší, to je jasné :)

      Vymazat
  5. Mě se moc nelíbí balení jednotlivých kousků, působí na mě tak nějak lacině a to mě taky odrazuje od koupě. Já se spíš vyžívám v klasických černých baleních. Na druhou stranu slyším na tuto kosmetiku spíše pozitivní reakce, tak věřím, že je skutečně dobrá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ono když se podíváš na cenu, tak to taky laciné je :D já s tím problém nemám, obsah je super a o to jde. A můžu ti říct, že oba výrobky Milani teď používám víc jak Chanel co mám doma :D

      Vymazat
  6. CosmetcisAndThings ty jsi zaroven i Violeta? Nejak se v tom ztracim..... Mne prijde kosmetika Milani very cheep a moc k ni duvery nemam!! Ale rty mas krasne to se musi nechat a ten berry odstin ti slusi, at to bude od kohokoliv! Ja mam od Milani doma stiny a vydrz nic moc (jsem rozmazlena UD). Ke rtence si musim najit cestu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo to všechno jsem já :D tak UD je král mezi stíny, ale rtěnka Milani u mě teď frčí dost

      Vymazat
  7. Ahoj :-) Nedá mi to a musím se zeptat... Kupovala jsi na milanicosmetics.eu a měla jsi osobní vyzvednutí v Praze? Už jsem tam kupovala 2x a nikdy mi to nenabídlo možnost osobního odběru v Praze...
    Mimochodem, tvůj post mě utvrdil v tom, že tvářenku Luminoso potřebuji :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měla jsem osobní vyzvednutí v Brně, oni jsou z Brna :) Luminoso je fakt skvělá

      Vymazat
    2. Jo tak, já to pochopila jinak ze Tvého příspěvku... No chystám se na ni :-)

      Vymazat
    3. aha, tak to tam jdu dopsat :) jsem zvědavá jestli budeš taky mít tu první vrstvu tak divnou, když tak pak dej vědět

      Vymazat