Výlet s ILoveMakeUp do Prahy - říjen 2013

V pátek 25.10.2013 jsme s ILoveMakeUp sedly do žlutého autobusu Student Agency a frčely jsme směr Praha. Pokud sledujete ILoveMakeUp na facebooku, tak máte zhruba představu co jsme dělaly, nakupovaly a jedly :D Já jsem fotky nedávala, můj stařičký telefon umí jen telefonovat, nic jiného. Na druhou stranu jsem si pěkně čtyři dny odpočala od netu, mailů a ostatních požíračů času. No a volný čas jsem poctivě vyplnila nakupováním a klábosením :)

V sobotu jsme vyrazily do města, prošly jsme Václavské náměstí, kde jsme musely jít do MACu, který v Brně není, pak pár obchodů s oblečením, vzhledem k tomu, že našim cílem byla kosmetika, tak oblečení šlo stranou, zavítaly jsme do Debenhams. Vůbec jsme si nevšimly, že mají NYX, tak jsme tam vydaly opět v neděli, po té, co Douglas dal hlášku na FB, že NYX je novinkou v Debenhams. Jsme prostě slepé no, ale my čučely na Inglot. Pak jsme prošly Pařížskou ulicí a zakončily jsme nákupní maraton v Palladiu.


V Palladiu jsme měly v plánu se naobědvat. Oběd jsme si nakonec daly v Makakiko Running Sushi, no řeknu vám to bylo žrádlo :D Moc dobré, až zas pojedu do Prahy, sem se určitě vrátím... Mými favority byly mořské potvory, chobotničky ok, kalamáry byly lepší, sushi výborné, zvlášť to tmavé a nejlepší byl mix na špejli - losos, mušle a kreveta. Super.


Zde si dovolím jednu fotku, která je od ILoveMakeUp - stojany NYX v Debenhams. Doporučuji zajít, výběr není zas tak veliký, ale základní "must have" kousky tam mají :)


ILoveMakeUp bude jistě dávat článek o Praze také, nedivte se, že možná některé fotky budeme mít stejné. Já krom toho, že jsem nepoužívala telefon, tak jsem byla líná fotit, takže fotila ILoveMakeUp a já si teď pár fotek vzala. Snad to neva, každopádně foťák byl můj :D
Pokračování příště ☺

9 komentářů:

  1. To vypadá na pěknou holčičí jízdu. :))
    Můžu se zeptat, jak je na tom ten Nyx cenově? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně to nevím ale cca jumbo tužky 149, lesk 189, round lipsticks byly za 139, ale ty druhé byly dražší do 200kč nějak, tvářenky myslím, že kolem 200taky a víc si nepamatuju, měli kecy, že nemáme fotit, bla bla, důležitá ochranka no :D

      Vymazat
  2. Vaše nákupy som veru jedným očkom sledovala cez ilovemakeup na FB...určite ste si to užili, takéto babské jazdy nám veru treba:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bylo to fakt super, ale asi jsem nakonec utratila víc za jídlo jak za kosmetiku, když se tak dívám na ten nákup :D

      Vymazat
  3. Do Makakiko chodím velmi ráda a docela často. Musím ale říct, že co do výběru jídel je lepší to na Andělu. Jinak díky za info, že v Debenhams mají NYX. Zítra se tam stavím. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdyby něco podobného bylo v Brně, asi bych sem tam zašla, takhle to bude jen 1x za rok, když pojedu do Prahy na výlet :D

      Vymazat
  4. Bylo to super, nevím co bylo lepší, to jídlo, kterým jsme se pořád cpaly nebo ta kosmetika:))

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem rada, ze jste si to uzily, jste bezva holky, obe!

    OdpovědětVymazat