Essence Hugs and Kisses, limited edition

Limitovaná edice Hugs&Kisses od Essence byla v drogeriích docela dlouho. Teď už je ve výprodeji, popř není vůbec.

Mně se líbila tvářenka, ale pořád jsem si nějak nebyla jistá tím, že je v ní zelená. Vzhledem k tomu, že nikde nebyly testery, tak jsem nemohla vyzkoušet jak moc je ta zelená vidět po smíchání všech barev. A proto, že jsem docela světlá a ještě kdybych na sebe dala něco zeleného, tak to by fakt nebylo to pravé :D 70Kč se mi za tvářenku, kterou možná ani nevyužiji, nechtělo dávat.
Před 14 dny jsem náhodou uviděla tuhle limitku ve výprodeji a měli i dva kousky tvářenek, tak jsem si řekla, ok proč ne, 35Kč už mě tak mrzet nebude, kdyby mi tvářenka zůstala ležet v šuplíku.

Hugs&Kisses od Essence - tvářenka/blush
Hugs&Kisses od Essence - tvářenka/blush
Tvářenka má čtyři barvy: světlounce růžový perleťový podklad, na kterém jsou barevná červená, fialová a zelená písmenka LOVE.

Hugs&Kisses od Essence - tvářenka/blush
Hugs&Kisses od Essence - tvářenka/blush na štětci
Když přejedete po tvářence štětcem pěkně dokola získáte fajn barvu, každopádně máte v ní i trochu zelené. Viz fotka štětce, asi se pobavíte, ptž zelenou asi nevidíte, ale je tam :D

Jak jsem psala, základní barva je světle-růžová a perleťová,ale ne nějak šíleně moc. Třpytky na sluníčku nejdou vidět, takže po aplikaci tvářenky určitě nebudete jako diskokoule. Po nějakém čase používání tvářenky, jsem zjistila, že barva na písmenkách je pouze na povrchu,  po čase používání vám zbyde jen světle růžová barva, což se bude dát použít i jako rozjasňovač. 
Hugs&Kisses od Essence - tvářenka/blush na sluníčku
Trošku mě mrzí, že ta červená písmenka LE nejsou barevná celá, protože barva tvářenky s nimi mi vyhovuje víc. Bez nich už to bude opravdu světlé a na mě jako tvářenka nepoužitelné.
Fotka: vlevo smíchané odstíny, vpravo pouze růžový základ bez písmenek.
Hugs&Kisses od Essence - tvářenka/blush na ruce

6 komentářů:

  1. To vypadá krásně, zkoumala jsem jí v DM :D

    http://nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já si ve výprodeji z této kolekce koupila lesk na rty a voňavku :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já moc věci od Essence nemusím, ale tahle tvářenka vypadá super. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Že bych si pro ni skočila do DM, myslím, že v košíčku se tam ještě dneska jedna válela :-)

    OdpovědětVymazat