Akce Rossmann

V poslední době mívá Rossmann docela dobré akce, všimli jste si? Já obvykle listuji letákem na stránkách Rossmanna, protože k nám domů v tištěné podobě nechodí. Nepotřebuji shromažďovat papíry, to ne, ale když je nějaká akce popsaná v miniaturních písmenkách, tak na netu to nejde úplně dobře vidět :(
Když se v novém letáku hned na první straně objevila akce na Maybelline 1+1 a uvnitř byla sleva 25% na kosmetiku Rimmel, tak mi bylo jasné, že opět do prodejny zavítám. Akce Maybelline vypadala, že je opět na Whisperky. Vzhledem k tomu, že už jsem zásobená dostatečně, přemýšlela jsem jestli ještě nějaký odstín potřebuji a když, tak jaký bude ten druhý... A od Rimmelu jsem chtěla Apocalips. Navíc mám kuponky na 10% slevu, tak proč to pěkně nezkombinovat.
A zde je můj nákup:
Rimmel Apocalips, Maybelline Color Whisper, Maybelline Colorsensational cream gloss
Rimmel Apocalips, odstín 101 Celestial. Bohužel, když jsem došla na prodejnu, neměli ani jeden výrobek ve stojanu. Vzala jsem tedy tištěnou verzi letáku a šla za prodavačkou, která mi řekla: no jo, to se bude dávat do stojanu během dneška. CO??? Jedu hodinu abych nenakoupila? No to ne, navíc jako proč nemají výrobky, na které mají akci, včas v regále?! Tak jsem šla otravovat někoho jiného, paní na pokladně jsem řekla, že vím jaký odstín chci, jestli by byla tak hodná a vytáhla ho z krabice, že počkám :D Paní zazvonila na další paní, která řekla, když nejsou v regále, tak asi nedorazily. CO??? :D Chtějí mě fakt naštvat? Pak je ale napadla spásná myšlenka, podívat se do šuplíku pod stojanem a hele, nové zabalené Apocalips ve všech odstínech. Vzala jsem Celestial a šla jsem opruzovat ke stojanu Maybelline.

Z letáku jsem vyčetla (malá písmenka, co nejsou na netu vidět), že akce není jen na Whisperky, ale 1+ jakákoli rtěnka nebo lesk na rty od Maybelline. Už z domu jsem byla rozhodnutá, že chci ještě Color Whisper odstín 430 Coral Ambition a k ní jsem vybrala lesk na rty Colorsensational Cream Gloss odstín 130 Exquisite Pink.

Cena Whisperky 139,90Kč, Lesk 129,90Kč, Rimmel Apocalips 104,90Kč (akce 25% na kosmetiku Rimmel), takže kdo máte v plánu koupit nějaký odstín, tak teď jej máte za lepší cenu.
V akci máte tedy jeden výrobek Maybelline zdrama, ten levnější a já měla ještě na kupon 10% slevy, takže za ty tři výrobky jsem platila 220Kč, to jde :)
Dneska nestíhám fotit na rtech, takže jedna fotka výrobků na ruce, ale postupně dám fotky na rtech.


Ještě mě zaujala jedna akce z letáku - balíček Color Tattoo + řasenka The Rocket Volum Express, já viděla Color Tattoo černé nebo pink gold, ale nevím jaká je ta řasenka, nikdy jsem Maybelline řasenky neměla.

6 komentářů:

  1. Wow, to jsou teda svinaci.. Ale znam to moc dobre a mrchy to takhle delaji i s oblecenim.. Kolikrat veci v akci schovaji a az slevy opadnou, zase je vyndaji. Je to des!!! Nadherne jsi poridila a i ceny jsou vice nez priznive :) moc fajn, Whisperku mam take, tentyz odstin a jsem nadsena! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. docela mě to naštvalo, protože tohodle rossmanna mám fakt z ruky, cesta hoďka tam, další zpět. naštěstí jsem dosáhla svého, tak dobrý:)

      Vymazat
  2. Skvělý nákup :) Ještě, že jsi tu Apocalips ukořistila a že jsi se nevzdala..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejdřív mi bylo blbý je otravovat,ale na druhou stranu.. jakmile jsem zaplatila, tak to tam šla rovnat, možná jsem ještě měla vzít odstín NOVA :D

      Vymazat
  3. Haha, ty ses s těma Apocalips teda nedala!:) Já na ně pořád záhadně ještě nikde nenarazila :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt? no ta to, že je mají v letáku na tenhle týden, tak teda mají co dělat. normálně tam na ně do rossmanna vleť a řekni, když to šlo v Brně, tak je laskavě taky vytaste, vím, že je máte v šuplíku :D

      Vymazat