mixit.cz 4

Trošku to tu flákám, přiznávám, ale nebaví mě fotit, protože není pořádně světlo, mám nové lesky na rty, nesvítí sluníčko, takže nevyniknou ty třpytky v nich. To je děs :)
Ale aby to tu nespalo úplně než bude jaro, tak pro vás mám směs z mixitu, pořadové číslo čtyři


Nápad objednat přišel v neděli, kdy mě honila mlsná a nic jsem doma neměla, teda jo, jakousi čokoládu s oříškama, ale pořád mi v hlavě naskakovalo, nejez to, bude jaro, budeš muset odložit kabát a vystavit špeky :DD
No tak jsem omrkla co mají nového na mixitu a namíchala něco zdravého a trochu sladkého.


Tubusů už doma pár mám, tak jsem chtěla nějaký jiný, objednala jsem fialový, vypadá pěkně.
Název směsi mám fakt originální, ale jsem bez fantazie. Mám pocit, že neustále vymýšlím nějaké názvy ať už přihlašovací jména nebo hesla na různé stránky. Naštěstí šel kolem pes, při objednávání, tak je to ňuf. Ještě, že nebydlím na farmě, taky by mohla jít kolem kráva a bylo by to bů :D


Základem byla směs Ahmed - amaranth a med. Aktuálně mají v závorce nové složení, nevím jestli mám nové nebo staré. Z ovoce jsem vybrala pouze mango, lyofilizovaný banán a maliny.
Pěkně mi to nasypali, že? Takové velké maliny nahoru, jsem zvědavá jestli budou i uprostřed balíčku. Snad jo, snad to nezačali šidit. 


Takhle vypadá směs z jedné strany, bezva podívání. Mám radost z těch pukanců s medem, mohlo jich tam být i víc, třeba místo vloček. Ať žije dieta.


 Takhle vypadá směs z druhé strany, no nevím teda taková drť :( Ale to bývá skoro vždycky.


Banány, maliny a pukance asi poznáte, to oranžové je mango. Minule jsem dostala mango v takových velkých kusech a v sáčku zvlášť mimo směs. Tentokrát jsou to malé kousíčky, asi bych je brala větší.



14 komentářů:

  1. Mňam, to vypadá nádherně, musli už nikde jinde nekupuju, protože to z obchoďáku je hnus, jen teda ta cena no..:-D No nic, taky jsem si teď objednala:-DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky už nekupuji jinde. tak dobrou chuť až ti to dojde :)

      Vymazat
  2. To musím ochutnat někdy :)

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá moc krásně..a jak usí chutnat! Mňám.. musím ho taky zkusit..:)

    OdpovědětVymazat
  4. ako to krásne ladí k Violets, aj pozadím na fotkách aj svojou farbou :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mňaaam, mě tak štve, že jsem alergická na med, přitom ho mám tak ráda, ale pro klid těla ho nesmím:/ u mixit jsem si nikdy nic nekoupila, příjde mi to docela drahé, ale vypadá to opravdu kouzelně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hm tak to je pech, jak je člověk na něco alergickej. přiznávám, že je to drahý, ale pokud to nebudeš mít na každý den na snídani, jen prostě na mlsání, tak to ujde, ten tubus je fakt velkej. a to ovoce, no super, maliny jsou jak živý ;)

      Vymazat
    2. noo, tak nakonec jsem nad tím pořád dumala a nakonec neodolala a vyzkouším, jsem na to úplně dostala chuť:)

      Vymazat
    3. hlavně si dej do mixu to lyofilizované ovoce, maliny jsou úplně luxusní:)

      Vymazat
    4. jo a kdybys chtěla inspiraci, tak tady mám na blogu mixů víc, tak mrkni :)

      Vymazat
  6. no musí to být fakt žrádýlko :) já ted ujíždím na dobré vláknině, ale až se jí přejím tak si musím taky něco namixovat :D

    OdpovědětVymazat