Let´s go shopping 8 - Alverde

Alverde je kosmetika z drogerie DM. Asi nemá smysl se rozepisovat, jde o přírodní kosmetiku, sortiment omrkněte na stránkách DM drogerie. Zeleného stojanu s dekorativní kosmetikou jste si jistě všimli. Já osobně mám ráda jejich sprcháče, krásně voní, i když vůně na těle nevydrží nějak dlouho. Dekorativní kosmetiku jsem přehlížela až do ledna 2013, kdy jsem nutně potřebovala nějaký set na úpravu obočí.  Myslím si, že obočí mám vcelku ok, takže jsem jej nikdy neřešila. Jasně, každý den jsem vytrhala pinzetou to, co tam nepatří a ráno při líčení jsem obočí zafixovala bezbarvou řasenkou/gelem na obočí od Essence. Toť vše, jenže pak jsem měla pocit, že je to málo, že si musím, tak jako na každém druhém blogu obočí dokreslit, dotvarovat, no prostě sada na úpravu obočí se v tu chvíli zdála přenutná :D Vzhledem k tomu, že jsem věděla, že mě to asi brzo omrzí, že ráno nemám moc času abych šmrdlala ještě obočí a navíc, že jsem levá, tak bylo jasné, že nepotřebuji sadu Benefit, ale stačí mi na začátek něco levného.

V DM jsem tedy mířila k regálu s Alverde, v jedné drogerii neměli na úpravu obočí vůbec nic, v druhé měli ve stojanu pouze barevný gel na obočí a tužku, no tak jsem vzala tyhle dvě věci, s tím, že to teda zmáknu tužkou. Problém nastal při výběru odstínu, i když mám relativně světlé vlasy, tak obočí mám tmavé (myslím si to), takže jsem nevěděla jestli odstín pro blondýny nebo brunety :/ pak jsem si ale řekla, že bruneta fakt nejsem a ať mám obočí tmavé jakkoli, tak ho určitě nemám jako tmavovlásky. Otvírat lahvičku s gelem jsem nechtěla, ptž to prostě nesnáším, když někdo používá produkty v drogerii a pak je vrací zpět do regálu. Ble.
Když jsem šla platit, tak jsem náhodou mrkla do těch košíčků u pokladny kde mají obvykle v DM věci se slevou, výprodej. A to teda byly zásoby. Moc pěkné stíny Alverde, paletky i jednotlivě. Krémy na ruce a co tam neleží? Set na úpravu obočí, opět v barvě jak pro blondýny, tak i pro brunety. S výběrem odstínu jsem si opět nebyla jistá :D ale vzala jsem oba, protože jsem měla ten nevyhovující komu dát. No a když už jsem se tak rozšoupla, tak jsem vzala i krém na nehty a dvoje stíny... A jdeme na fotky, neboť řečí už bylo dost. Tohle je můj nákup z 30.1.2013.

2x set na úpravu obočí Alverde
pečující krém na nehty Alverde
2x paletky stínů Alverde
tužka na obočí Alverde
barevný gel na obočí Alverde


Začněme Pečujícím krémem na nehty. Já ho používám jako klasický krém na ruce, je oranžový, pokud špatně zašroubujete víčko, tak vám ztmavne, ale nic se neděje. Krém je takový máslový, vcelku hutný, po namazání se vsákne, ruce jsou hladké a lesklé, ale nejsou mastné. Krém má vonět jako meruňky. Mně přijde, že cítím brusinky. 15ml stálo 49,90Kč

Alverde krém na nehty
Další věc, kterou z nákupu používám nejvíce, vlastně každý den, je barevný gel na obočí. Používám ho místo bezbarvého gelu Essence a jsem s ním vážně spokojená. Nemám ponětí, že by mi nějak výrazně obočí obarvil, dávám jednu jemnou vrstvu, opravdu to na mé obočí stačí a obočí drží na místě celý den.Tužku na obočí jsem použila jednou, ta barva je úplně mimo asi je světlá. Gel i tužka jsou v odstínu 01 Blond.

Alverde barevný gel na obočí, tužka na obočí odstín Blond 01
Teď ty slavné sety na obočí. Nafotila jsem oba odstíny vedle sebe, třeba někomu pomohou ve výběru. Sety obsahují tmavý stín, světlý na rozjasnění a gel. V krabičce jsou taky dva "zbytečné" štětečky. Gel nebo ty stíny mají jemnou vůni. Stíny jsou pudrové bez třpytek. 6,5g koupíte za 89,90Kč - ve slevě. Set na obočí nepoužívám, zdá se mi, že je to prostě moc...

Alverde sety na úpravu obočí Blond, Brunett
Paletky stínů od Alverde se mi moc líbíly svou kombinací. Měli ještě nějaké, ale nevzpomínám si už na konkrétní barvy, ale asi tam byla kombinace šedá+fialová+zelená.. Hnědá paletka má název 37 Chocolate, kombinace hnědé a modré se nazývá 45 Golden Turqouis
Alverde oční stíny - Chocolate, Golden Turqouis
Docela jsem se bála slabé pigmentace, nevím proč, ale pořád si myslím, že co je přírodní je nějaké slabší. U těchto stínů se ale slabé pigmentace bát určitě nemusíte.
Velmi pěkné líčení touhle paletkou Golden Turqouis a nejen s ní,  najdete na blogu tipy-trendy , doporučiji, skvělá inspirace. Je fakt, že já se tedy inspiruji, ale nikdy se tak nenalíčím :(

Alverde Golden Turqouis
Paletky 45 jsem se vzdala a zůstala mi doma pro mě využitelnější 37 Chocolate. Stíny se tváří matně, ale na sluníčku dokážou pěkně zazářit. Bohužel nemohu napsat jak jsou na tom s výdrží, zatím jsem je nezkusila, protože teď neustále používám UD Naked, no není se čemu divit, že ;)
Paletka má 7,2g a stála 89,90Kč.

Alverde Chocolate 
Alverde Chocolate eye shadows


6 komentářů:

  1. Parádne si nakúpila. Ja na obočie používam Gosh Eye Brow Kit a strašne sa mi osvedčil. Obsahuje 3 rôzne odtiene a ešte aj vosk, takže aspoň nemusím pri nákupe váhať, ktorý odtieň je najvhodnejší:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no když my tady Gosh moc nemáme, mám pocit, že pár kousků má Fann a jinak asi nic. a já si stejně obočí nemaluju :D

      Vymazat
  2. no ja slečna trubka som si dovliekla ten set pre blondíny, nepýtaj sa ma, ako sa to stalo, proste sa to stalo :-D inak ja mám od nich rada tie mno tiene (baked), krásne pigmentované, dlho vydržia, no mám v láne vyskúšať aj niečo iné :-) ten krém na ruky/nechty som si kúpila, keď som si prečítala o ňom u tuttobene. zo začiatku mi strašne smrdel, ale našťastie to bolo, ako som predpokladala, bol na vine ten alobal, ktorý krém kryl. teraz je už voňavejší, keď som dala vrchnú vrstvu preč :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu sadu tmavší mám a je fajn, jen teda mám tmavé obočí, ne úplně černé, ale skoro černá a brala bych ještě tmavší set klidně..ale jinak je dobrej:o)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten gel na obočí mám taky a jsem s nim moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  5. Další článek o Alverde. Už si tam taky musím zajít, jak tak na to koukám! :)

    OdpovědětVymazat