BeYu Color Biggie(s) Long Lasting - Douglas

Tak hurá, dneska je tu post o zmiňovaných skvělých tužkách na oči BeYu, které jsem koupila do zásoby ve Dnech Marianne. Jednu jsem měla koupenou už před tím, a když jsem zjistila, že je fakt super, tak jsem jich musela mít víc.
Nevím jak Vy, ale já moc kosmetiku BeYu neznám. Vím, že ji má v nabídce Douglas, měla jsem od nich bázi pod oční stíny a paletku čtyř stínů na oči. Nějak jsem pro ni ale neměla využití, tak jsem ji poslala dál. V akci můžete stíny vidět zde
Tužky na oči, jak jim říkám, jsou podle oficiálních stránek BeYU zařazené do kategorie stíny. Na výběr máte z 18 odstínů, bohužel jsem se nepodívala z kolika odstínů se dá vybrat u nás, ale zjistím a doplním. Troufla bych si říct, že v tom stojánku těch 18 být mohlo.

BeYu Color Biggies
BeYu Color Biggies
Možná si řeknete, no jasně další jumbo tužka, kterou má NYX, Sephora, Nars a jistě i plno dalších značek. Já mám vyzkoušené tři, které jsem zmínila a jsem s nimi vcelku spokojená, u Sephory mě mrzí, že jsem si neudělala zásobu jumbo tužek, když byly ještě dřevěné a takové kratší. Zdají se mi lepší než teď ty nové (už jsou nové možná rok), které mají jako by umělý povrch. Každopádně musím říct, že ze souboje NYX, Sephora, Nars a BeYu, je jasný vítěz BeYu Color Biggie ♥


BeYu Color Biggies
BeYu Color Biggies
A teď tedy k tomu proč jsou tyhle tužky mnou tak opěvované. Jsou to prostě držáky nad držáky. Ta tužka/stín se nehne snad celých 24hodin. To sice vyzkoušené nemám, ale 12hodin jo a drží, prostě nesmaže se, neobtiskává se, nebledne, nerozpouští se, nemizí. Jak ji ráno nakreslíte na oko, taková zůstane do večera. Odličovat jde v pohodě, já odličuji oči Garnier Essentials.
Vzhledem k mému odstínu očí, které nejsou ani modré ani zelené, jsem vybrala tyto odstíny: 384 (tyrkysová, lesklá), 330 (hnědá-taupe, lesklá), 310 (zlatá, ale ne moc, dobrá na projasnění. lesklá), 392 (světle modrá, matná), 424 (světle růžová, taky bezva na projasnění oka, lesklá).

BeYu Color Biggies - odstíny 310, 330, 384, 424, 392
BeYu Color Biggies - odstíny 310, 330, 384, 424, 392
BeYu Color Biggies - odstíny 424, 392, 310, 330, 384
Fotek dávám pro jistotu víc, znáte to, tisíc fotek, na každé ten odstín vypadá jinak, tak ať máte představu. Fotky jsou focené, po nějakém čase používání tužek, tak proto jsou některé tužky trochu opotřebované ;)

BeYu Color Biggies
Tak a na poslední fotce, demonstrace odstínů na ruce. Fotku na oku jsem nedala, nemám fotogenické oko asi nebo ho neumím vyfotit, vypadá jak vykulené oko rozzuřeného býka, tak já nevím fakt :D
Velká fotka jsou stíny bez jakéhokoli pokusu o zničení, malá fotka vlevo dole je po snaze rozmazat stíny rukou, vidíte, že jsou pořád stejné ty linky.
A sledujte malou fotku dole vpravo v rohu. Na té fotce nejde ani o to, že je to focené po dvou hodinách, protože jak jsem psala, tak tužky se nehnou, odstíny jsou stále skvělé syté, ale jde o to, že jsem s takhle pokreslenou rukou umývala nádobí. Nejvíce se smyla tyrkysová 384, ale je stále vidět. To jsou kouzla co? Opravdu Long Lasting, tak jak je napsané na tužkách.

BeYu Color Biggies
Takže pokud bych dávala body, tak za mě 10 z 10. Tyhle tužky DOPORUČUJI, určitě se Vám budou líbit. Cena je 199Kč.


2 komentáře:

  1. Souhlasím, perfektní tužky, které se z oka nehnout, taky je mám a jsem moooc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně tyhle jumbo tužky moc k srdci nepřirostly, ale ta 330 se mi odstínově opravdu líbí. A co se týče tužek od Sephory, mám na ně stejný názor. Ty před novým (no už rok starým) faceliftingem byly lepší.

    OdpovědětVymazat