Efektové laky

Léto a sluníčko přímo nabádá abyste používaly efektové laky na nehty. Kdo má rád blýskavé nehty, určitě mu nějaké ten efekťák ve sbírce nechybí. Můj první efektový lak byl Nubar 2010, pak přišla Essence s levnější variantou, srovnání zde . Samozřejmě už dávno před tím jsem měla nějaké třpytkové laky, které jsem mázla jako další vrstvu na lak, ale tyhle ty třpytky nemám ráda, jdou špatně odlakovat a nemám na to nervy, takže dávám přednost šupinkovým lakům. Šupinkových laků je spousta, sehnat je u nás, je nadlidská práce, pokud tady vůbec nějaké jsou. Největší ráj mají samozřejmě v Americe, ale vygooglila jsem i pár drogérkových značek, které u nás jsou, ale tyhle kolekce se u nás neobjevily. Co už.
Dneska vám ukážu čtyři laky, mám je už nějaký měsíc, ale až teď je na ně to pravé počasí :) Šupinkové jsou z nich jen dva.
Začneme laky Zoya Fleck Effect, které se objevily na jaře 2012. Sada obsahuje tři laky Chloe, Opal, Maisie. Kdo si počká ten se dočká, ale byly to nervy:D Nakonec je na micky-nails.cz měli, takže šup už jsem tvořila objednávku. Objednala jsem pouze Chloe a Maisie, což jsou taková růžovo-oranžová barva a modrá, dle toho co bylo na googlu, tak Opal jsem nepotřebovala, dělá podobný efekt jako Maisie. Navíc já zelené laky nenosím, většinou potřebuji něco co je do modra - fialova.
Modrá - Maisie, růžovo-oranž -Chloe
Zoya Maisie jsou modro-zelené šupinky v modrém základu
Zoya Chloe jsou jakési oranžové a zelené šupinky, trošku mi to připomíná šupinky v Nubaru 2010, ale Chloe má růžový základ, Nubar je v čirém laku. Nejsem odborník na složení laků, tak snad to dává smysl.
Další dva jsou efektové laky CND z modeláže, jsou to: Raspberry Sparkle a Saphirre Sparkle. Raspberry Sparkle je takový růžový shimmer, a Saphirre Sparkle hází fialovo-modré odlesky, možná v něm v lahvičce vidím ještě nějakou růžovou, ale trošičku.

Bohužel fotky na nehtech nemám, jak víte ulítávám teď na kombinaci China Glaze a Orly..

9 komentářů:

  1. Mě s nejvíc líbí ten modrý ale ten růžový taky není k zahození:)Máš moc pěkný bloga proto followruju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten modrý je skvělý na fialový podklad a tak, a růžový je skvělý na hnědé a vínové

      Vymazat
  2. snad sa ich coskoro dockame aj na nechtoch:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no taky doufám, zatím mám pořád tu Chinu Glaze a neměním :D

      Vymazat
  3. Ja mám práveže třpytky veľmi rada, aj keď potom s nimi zvádzam veľmi dlhý boj kým ich odlakujem :D No na nechtoch sa mi páčia veľmi :) A dúfam že uvidíme tieto laky aj v akcii ;) A pekný blog máš, sledujem, :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dobré je, že tohle vlastně nejsou třpytky, takže jdou z nehtů úplně skvěle jedním tahem

      Vymazat
  4. Áááách ty barvičky! Jsou vážně krásný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju laky na nehty a tyhle barvičky jsou krásné. Hlavně ten modrý!

    OdpovědětVymazat