MAC - matná rtěnka v odstínu Mehr

A je to tady. Slíbila jsem rtěnky, tak jdeme rtěnkovat :) Do konce týdne vám ukáži dvě rtěnky od MACu. Dnes tedy začínáme odstínem Mehr.

Krátké seznámení s těmito rtěnkami, máte v minulém článku ZDE


Odstín Mehr je starorůžová rtěnka s matným finishem. Myslím, že je to odstín, který využije každá z nás. Pokud teda nenosíte černé rtěnky apod. Mehr je takový nenápadný, každodenní odstín do práce. Když máte náladu na rtěnku a potřebujete něco přirozeného, máte rádi světlejší odstíny, tak sáhnete po Mehr.
Finish rtěnky je matný, což může některé odradit,. Není to ovšem tekutá rtěnka, takže není až takový sušák, nebojte. Myslím si, že i když je oficiálně Mehr matná rtěnka, je na rtech relativně "lesklá". Prostě příjemná na nošení, nevysušuje rty, nezalézá do vrásek.
Výdrž je klasická - jíte, pijete - jde dolů.


Ke rtěnce jsem použila konturku Soar. Konturka by asi být nemusela, ale jak víte, já ráda používám konturovací tužky ke všem rtěnkám.




Tak co, může být? :)

10 komentářů:

  1. určitě!! je to takový ten prďácký odstín, který se hodí ke všemu a vždy nadělá dost parády :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásna.... Nefľakatí Ti trošku? Mne ten môj Pink Pigeon trošku áno, aj lezie do vrások, ale je možné, že je to aj vďaka tomu odtieňu...
    saveonbeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že vůbec neflekatí. Co mám zkušenosti, tak hodně flekatí takové ty korálové nebo hodně růžové - neonkové rtěnky.

      Vymazat
  3. Ano, to je ona. Tu beru:D

    OdpovědětVymazat
  4. To je nádherný odstín! MAC rtěnky jsou určitě velmi kvalitní.

    OdpovědětVymazat