Dermacol novinky pro svůdný pohled, ani Santa neodolá :)

Dermacolí novinky přišly jako na zavolanou. Zrovna mi dosloužila jejich řasenka UltraTech, tu mám velice ráda, kupuji opakovaně. V poslední době je to moje nej řasenka, tahle. Počkat, článek o řasence jsem psala v roce 2016? Aha, tak to nebude oblíbená řasenka v poslední době, ale v posledním roce :D

Čas prostě nějak rychle letí.
S novinkami, na které se dnes podíváme, vytvoříte dokonalý pohled a to nejen pod stromeček.


Dermacol Selfie Mascara - prodlužující řasenka s efektem umělých řas. Technologicky pokročilý kartáček pro rychlé nalíčení vytvoří perfektní finiš. Řasy jsou dokonale objemné a prodloužené.


Já se nejdřív řasenky lekla, je taková malá, vypadá jako miniatura. Obsah 6ml. Pak jsem vytáhla kartáček a lekla se ještě víc, je docela dlouhý. Samozřejmě, že jsem ho hned odsoudila, že na moje řasy nebude nic moc.


Když jsem ale řasenku použila, byla jsem hodně mile překvapena. Řasy opravdu prodlouží, objem udělá asi jak u koho. V mém případě je to tak na půl. Pokud mám na oku tři řasy, nemůžu čekat, že budu vypadat, po nanesení řasenky, jak s umělými řasami, že).
Jak rychle jak jsem řasenku odsoudila, tak rychle jsem si ji oblíbila. Řasy jsou dlouhé, nejsou slepené, kartáček se hezky dostane do vnitřního koutku oka, kde mám jemňoučké řasy. Ty zabarví a hned oko vypadá lépe. Nepřijde mi, že by řasenka řasy nějak slepovala nebo obalovala barvou.
Řasy drží natočené celý den, řasenka se nemaže, nedrolí.
Za mě super.


Druhý produkt je oboustranná tužka, k vytvoření dokonalého okolí obočí. Celým názvem Dermacol Gorgeous Eyebrow Correcting &Illuminating Pen.


Na jednom konci tužky je matný produkt, korektor,  kterým sjednotíte oblast pod obočím, klidně můžete i nad obočím. A druhým, lesklým koncem, oblast obočí rozjasníte. Tento lesklý produkt můžete dát i do koutku oka, krásně vám oči rozjasní a otevře.


Co se týče obočí, stále jsem nedospěla do stádia, kdy se o něj budu šíleně starat nebo spíš kreslit a dokreslovat. Fakt ne, připadám si pak jak Marfuša. Používám tužku, to ano, ale jen pár tahy obočí ztmavím a pak bezbarvým gelem zafixuji. To mi stačí.

Takže tužku nakonec používám po svém.
Matný konec je super jako podklad pod stíny, sjednotí a rozjasní víčko. Stíny na tužce drží celý den, nerozpíjí se do vrásek. Tuha je jemná, dobře pigmentovaná a přilne k oku.
Lesklý konec používám do vnitřního koutku oka a nebo jako rozjasňovač na tvář, či nad horní ret, do srdíčka.

Matný konec jumbo tužky.

Lesklý konec jumbo tužky.


Já jsem spokojená, přiznávám, že kdybych viděla řasenku v drogerii, tak ji určitě nekoupím. Pořád se učím a měla bych už vědět, že nemám dát na první dojem. Jak nějaký kosmetický amatér :D

7 komentářů:

  1. Řasenka udělá pěkné řasy! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné řasy Ti dělá, a ten rozjasňovač vypadá super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) S tím, co na očích mám, se mi výsledek fakt líbí.

      Vymazat
  3. Řasenka vypadá dokonale a líbí se mi, jak jsi využila tužku po svém. Asi bych to taky tak udělala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasné, však nikde není psané, že musí být jen na obočí :) V případě nouze, ho dám i na tvář, kamkoli:D

      Vymazat
  4. Řasenka vypadá dobře :) Já mám teď nějaké od Golden Rose :)

    OdpovědětVymazat