Kiko Milano Holographic nail lacquer v odstínu 03 Blush Rose

Jsem tady s lakovacím článkem. Ano, zase. Mám nový lak, je perfektní, tak se chci podělit.
Na dovči jsem zavítala do několika obchůdků Kiko Milano, to už asi víte :) Ve všech měli na stojanu nové holografické laky. Nejprve jsem je přecházela, protože jsem byla zaláskovaná do laku Shopping with the girls , který jsem lakovala celé léto.
Pak jsem ale laky omrkla a dva odstíny se mi docela líbily, ale říkala jsem si, že bez nich přežiju. Spíš jsem se zaměřila na oční stíny a kupovala zlaté a bronzové, které jsem ještě potřebovala.
Nakonec jsem z Itálie odjížděla se stíny, které jsem, kromě jednoho, sehnala a bez laků. Na cestě zpět domů jsme se zastavili v nákupním centru v Rakousku, kde jsem se šla podívat jestli nemají ten poslední oční stín. Neměli a zas na mě pomrkávaly ty holografické laky. Vzala jsem je do ruky, ale nekoupila. Hlavně jsem už neměla čas, uplynula doba, kdy jsme si s mojim dali rozchod :D On šel na potraviny, já na kosmetiku. Tak jsem z obchodu odcházela s prázdnou. Říkala jsem si, že když nemají stín, budu ho muset objednat z netu a k němu do balíčku šupnu i ty laky, ať se mi vyplatí poštovné. Jenže pak jsem se v půli cesty otočila na podpatku a šup zpátky do obchodu a jeden lak jsem stejně vzala.

Což bylo nakonec pěkně prozíravé, protože jsem zjistila, že Kiko eshop laky do ČR neposílá.

Laky se mi líbily dva. Jeden světloučký růžový a druhý fialový.

V nabídce má Kiko holografů 6:
www.kikocosmetics.com

  • 01 Silver
  • 02 Golden Champagne
  • 03 Blush Rose - tenhle mám
  • 04 Golden Lavender - tento jsem chtěla
  • 05 Starry Blue
  • 06 Graphite
Kiko Milano 03 Blush Rose je dokonalost. Na denním světle tenhle lak v lahvičce není nic moc. V obchodě  měli zářivky a krásně vynikl. Na nehtech je lak krásný jak na sluníčku, ve stínu, i na umělém světle. Zde ho máte nafocený ve stínu.


Péče o nehty je u mě stále stejná. Pod lak dávám Fast Dry od Dermacolu.


Vzhledem k tomu, že tento holograf je v jedné vrstvě jemný/průhledný, dávám jako podklad lak Shopping with the girls. Stačí jedna vrstva krycího laku a na ni dávám jednu vrstvu Blush Rose a zázrak je na světě.


Obvykle lakuji večer, takže aby obě vrstvy rychle uschly a abych se vyvarovala otiskům z povlečení na nehtech, lakuji Astor, pod kterým jsou laky v bezpečí.


Blush Rose na umělém světle. Popravdě vyfotit lak na sluníčku byl teď, v těch šedivých dnech, docela oříšek.

Ale jeden den se mi to povedlo, takže tady je lak na nehtech na sluníčku. Je jasné, že foťák vše nezachytí. Třpytky se mění, jak pohybujete rukou.


Zde na umělém světle pod LEDkami.



Tady je ve stínu. I tak se mi moc líbí. Nehty jsou upravené a i když na nich mám třpytkatý lak, tak to ničemu neva, nepůsobí vulgárně nebo dětsky.


Detail, ale zase pod Ledkami.

V šeru, ve tmě :) Ale třpytečky jdou vidět.


Výdrž laku je velmi dobrá. Když si dávám pozor a nemáčím ruce ve dřezu, popř nevytírám bez rukavic, vydrží mi lak i pět dní bez loupání.


Příště, až zas budu něco chtít-nechtít, tak to rovnou vezmu, protože je to pokaždé to samé, rozmýšlím se, rozmýšlím a pak produkt stejně koupím a stojí mě to nervy :)

1 komentář: