Revlon Mega Multiplier řasenka a ColorStay Brow Crayon

Nevím kolik řasenek má v nabídce značka Revlon, ale nebude jich málo. To, že je každá jiná, poznáte na první pohled podle barvy vršku.

Nyní přichází Revlon s řasenkou Mega Multiplier, která má inovativní složení kombinující vlákna a 360° tubičky, které zajistí bohatý objem a extrémní délku pro nepřehlédnutelné řasy bez rozmazávání. Poznáte ji ve stojanu podle tyrkysového vršku :)

Další novinkou je Revlon ColorStay Brow Crayon, což je tužka na obočí. Vytvořena pro všechny, kdo touží po plnějším a přirozeně vytvarovaném obočí rychle a snadno. Tato tužka na obočí obsahuje inovativní a dlouhotrvající technologii a unikátní voděodolné složení.



Na rozdíl od jiných řasenek obsahuje tubičková řasenka Revlon bázi s polyuretanovým kopolymerem poskytující benefity voděodolné řasenky, jen bez složitého odličování - odstraňuje se snadno za pomoci teplé vody. Při aplikaci se kopolymer váže a vytváří obal okolo každé řasy (360° tubičku), který se nedrolí ani nežmolkovatí. Tubičky budou vypadat po odstranění jako řasy, ale ve skutečnosti se jedná jen o jejich dutý obal.


Řasenka obsahuje dva typy unikátně tvarovaných mikrovláken, trojúhelníková a srdcovitá a složení, které dodává řasám výrazný vzhled díky objemu a délce zároveň. Řasenka je dostupná v odstínu Blackest Black za cenu 384Kč.


Já bych řekla, že mým řasám řasenka sedí průměrně. Rozhodně v první vrstvě mi objem neudělá a ani řasy výrazně nenatočí.
Mám vyzkoušené, že je potřeba nanést jednu vrstvu na jedno oko, nalíčit druhé a mezi tím, na tom prvním oku, řasenka trochu zaschne, pak se k prvnímu oku vrátím a nanesu druhou vrstvu. Řasy s dvěma vrstvami vypadají lépe.
Pokud budete aplikovat dvě vrstvy, nenechávejte řasenku na řasách úplně zaschnout, pak už druhou vrstvu neuděláte. Řasy se obalí a ztvrdnou, už je kartáčkem nepročešete.

Tady na obrázku máte pravé oko (z pohledu čelem k pc) bez řasenky a na levém je jedna vrstva.


Na této fotce jsou už na obou horních řasách naneseny dvě vrstvy řasenky. Řasy takhle drží celý den, řasenka se nedrolí, neslepuje a dobře se odličuje.


Tužka na obočí se snadno vrství a roztírá pro větší intenzitu. Jednoduše aplikujete jedním tahem a zanechává voskovo-pudrový finiš.

V nabídce jsou tři odstíny - Blonde, Soft Brown, Dark Brown. Cena 249Kč.

Odstín Dark Brown, který mám já, je nejtmavší a bohužel mi nesedí, takže si o něj zasoutěžíme. Kdo máte zájem a máte tmavé obočí, tak jdeme na to :)


Pravidla:
1. Napište do komentáře, zda vás nějak ovlivňuje roční období v líčení. Vytáhly jste už podzimní odstíny rtěnek, očních stínů?
2. Napsat mail, na který vás mám kontaktovat.
3. Pouze pro čtenářky s doručovací adresou v ČR.
4 Soutěž ukončím během čtvrtka 5. 10. 2017

Hodně štěstí 

11 komentářů:

  1. V lete se mi moc licit nechce, obzvlast kdyz se clovek zpoti a navic mam opalenou pleť tak to tolik neni potreba. V ostatnich obdobich se licim vice. Rtenky nosim stejne jak v lete tak na podzim.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. V líčení se řídím sama sebou, ale je pravda, že třeba podzim mě v líčení ovlivní, ale a v létě, se líčím podle nálady.

    wormake@seznam.cz

    Bo.Ho green - stín na oči Noisette

    OdpovědětVymazat
  3. Mě roční období moc neovlivňuje. I když je fakt,že v létě nepoužívám pudr ani make-up, to spíš v zimě,kdy se mi horší pleť. Ale jinak odstíny lesků, laků atd. neřeším :)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Soutěže se neúčastním, používám produkty pro blondýnky. Ale komentář přidat chci :) No jasný, že ovlivňuje! I kdyby nepřímo :) teplota, barvy, všechno... Na podzim mám ráda teplé barvy, v létě mi naopak nevadí zářivé, protože díky slunci září vše a tolik to nesvítí. Ehm, zní to blbě, ale snad víš, co tím myslím :) V zimě naopak miluju výraznější tvářenky, protože k zimě růžové líce patří :) Prostě jo. Ale není to tak, že bych zářivou rtěnku nevytáhla i v zimě. Hlavně podle nálady :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já měním barvy podle ročního období, ale určitě i podle nálady. Teplé barvy mě teď lákají nejvíce a vůbec mi to ne a ne přejít :D
    m.grosslova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky,

    U mě záleží jak který rok.
    Některý rok mě roční období ovlivní, že na podzim používám tmavší odstíny rtěnek a některý mě to nechává ledově klidnou.
    Ale co dodržuji každý rok, že v létě skoro nepoužívám makeup, ale jen BB a líčení je takové lehčí, vzlášť když jsou tropické vedra.
    V zimě většinou používám balzámky na rty někdy také zabarvovací.
    Takto asi vypadají takové změny kosmetiky u mě za roční období.


    spryslik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky,
    já třeba raději volím tmavší odstíny rtěnek a laků na nehty. U stínů se to moc neprojevuje. Ještě nosím na podzim spíše studené tvářenky, protože na meruňkovou jsem už vybledlá. Můj email je hanicka.cica@seznam.cz.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Roční období mě moc neovlivnuje. Prostě se nalíčím jak se mi chcea jak se mi líčení hodí k oblečení
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Roční období mě v líčení ovlivňuje, přes léto volím veselé odstíny a na podzim spíše usedlejší odstíny.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. 1. Určitě ovlivňuje, miluju podzim. Přes léto se moc nelíčím. Většinou akorát řasenku a linky maximálně. Nemám v létě ráda makeup ani rtěnky. Jakmile přijde podzim, tak na mě přijde taková nálada, že bych nejradši vykoupila celou drogerii a všechny eshopy, co existují 😂
    2. nikuska.baf@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Soutěž ukončena, výhra putuje k Marie Grössl, gratuluji :) Ostatním děkuji za zapojení se a chystám další soutěž. Těším se na vás :D

    OdpovědětVymazat