Rtěnka Gabriella Salvete Dolcezza Matte v odstínu 104 Chardonnay

Vzhledem k tomu, že jsem do názvu článku napsala vše, co je potřeba vědět, přemýšlím, že sem dám fotky a víc není třeba.

Články o rtěnkách mám vesměs asi stejné, tedy pozitivní a krásné :D. Je to hlavně kvůli tomu, že si vybírám, za kterou rtěnku utratím své peníze. Když už, tak si koupím rtěnku, která mi sedí a jsem z ní nadšená. 

Nevím přesně, kdy přišly na trh nové rtěnky od Gabrielly Salvete. Já od této značky kupuji řasenky, mám svého oblíbence. Rtěnku jsem měla jednu, byla takový průměr. Teď jsem koupila matnou rtěnku v odstínu Chardonnay.


Obal rtěnky je černý, lesklý, plastový. Je docela pěkný, nemám k němu výhradu. Snad jen, že obal působí trochu mohutným dojmem. Možná je to tím, že je hranatý. Rtěnka má 3,5g.
Uvnitř je plastová vysouvací část matná, to se mi fakt líbí.


Odstínů bylo ve stojanu GS víc. Tento mě zaujal, protože jsem rtěnku kupovala ještě, když byla zima a v zimě mám ráda tyhle výrazné odstíny na rtech.



 Myslím si, že barva rtěnky odpovídá názvu. Je to tmavší odstín, spíš do tmavě červené.


Rtěnka má takovou rtěnkovou, vanilkovou vůni. Nic moc ostrého, na rtech ji necítím. Rtěnka je dobře pigmentovaná, ale jedna vrstva je pro mě málo. Rtěnka se velice dobře nanáší, hezky drží na rtech. Ke rtěnce jsem použila konturku, i když jsem doma neměla úplně odpovídající odstín. Bylo by dobré, kdyby ke každému odstínu rtěnky, vyrobili hned konturku. Rtěnka neměla tendenci rozpíjet se mimo rty, nezalézá do vrásek. Velký držák to není, ale to ani neslibuje. S jídlem nebo pitím jde dolů. Ze rtů mizí hezky, stejnoměrně.
Rtěnka rty nevysušuje, na rtech je příjemná, hebká. Rty neslepuje.





16 komentářů:

  1. Máš dokonalé rty! Rtěnka ti moc sluší!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Vybíráš si opravdu krásné rtěnky. Těším se na nějakou další. Od GS nemám zatím žádný produkt, ale asi se podívám na řasenky. Chválí je hodně lidí.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásná rtěnka, tu chci:-D Ty máš rty hodně rudé no, mně by naopak jedna vrstva bohatě stačila, na ty moje bledé rty.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je dokonalá barvička :) přesně takovéhle mohu.

    OdpovědětVymazat
  5. Zase ty tvoje rty! Ach! Až si najednou zním divně, když to píšu :D Rtěnka vypadá skvěle :) Zjistila jsem, že po vyzkoušení všech držáků se stejně nejraději vracím ke rtěnkám, co jsou hlavně příjemné a během dne si rty víckrát opravím.

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jem za to, že jsem sem házela komentář, tak se koukám, jestli je nějaká odpověď nebo ne a on tu žádnej není... Už jsem blb, že neumim přidat ani komentář :/ :D Opět krásné fotky, rty a ta rtěnka samozřejmě!!! :) Jinak moje první červená rtěnka byla od GS a držela perfektně, ani se nerozpíjela a pigmentaci měla supr. Ale slyšela jsem, že ne všechny se tak chovaly, ale záleželo na odstínu. Ovšem design obalu byl děsnej...tenhle se už povedl :) A těším se na další články!

    OdpovědětVymazat