Avon - vyživující rtěnka True Colour Supreme

Pokud budu stíhat, pár nejbližších článků bude asi vesměs rtěnkových. Docela se těším, protože mám v zásobě fakt dokonalé krasavce. Jako třeba dnes, ty od Avonu.


Vyživující rtěnky True Colour Supreme jsem dostala ve třech odstínech:

  • Nurturing Nude
  • Softest Peony
  • Conditioning Cherry

Po rozbalení z obalu, na mě vykoukla černá rtěnka s rosegold proužkem s nápisem Avon. Rosegold vypadá dobře na všem :)



Tyto rtěnky obsahují jojobový olej, med, včelí vosk, všechny tyto složky vám krásně vyživí rty. I když se to možná nezdá, rtěnky jsou nádherně a dokonale pigmentované. Barvy jsou syté a krásně lesklé na rtech.
Nyní jsou rtěnky v akci za 109,90Kč a to je dobrá cena, za to jaký komfort na rtech vám tyhle rtěnky poskytnou.


Tady jsou rtěnky na ruce, rtěnky jsou ve dvou vrstvách.


Jakmile jsem nafotila vzorky barev na ruce, hned jsem rtěnky otřela odličovacím tamponem z Lídlu (jsou vlhčené) a vidíte, že poslední odstín Conditioning Cherry je mega pigmentovaný, na ruce mi zůstal barevný flek.

Nurturing Nude je příjemná světlá barva. Zde na fotce jen na spodním rtu, myslím, že nikoho neurazí, dá se nosit do práce. Tento odstín uvítá hodně lidí i místo balzámu. Na rtech jsou rtěnky příjemné, nevysouší a rty se krásně lesknou.



Druhý odstín pivoňkový Softest Peony mi moc nesedl. Tedy odstínem, konzistence je super. Ale tyhle růžovky-fialovky nejsou moje odstíny.

Ovšem poslední odstín Conditioning Cherry je sakra můj odstín :) takže jsem se pěkně vyblbla. Abych ukázala jeho výraznou krásnou barvu, mázla jsem jen na horní ret. No to je rozdíl, co?

Pak jsem aplikovala tento krásný odstín na celé rty a už jsem jen fotila a kochala se.


Ten lesk na rtech působí dokonale, rty opticky zvětší a jsou takové šťavnaté.



Když jsem se dokochala, tak jsem si řekla, že si rty ještě vylepším. Vzala jsem Peony a přejela jsem střed rtů. Musela jsem tedy máznout víckrát, ale nakonec jsem docílila krásných dvojbarevných rtů. Rtěnky jsou krémové, bála jsem se vrstvení, no šlo to mírně ztěžka, ale šlo to. I když jsem na rty dala víc vrstev, spodní barvě to nijak neublížilo, rtěnky se krásně slily a vytvořily celistvý lesklý povrch. Kupodivu nikam necestovaly, i když jsem nepoužila konturku.



U těchto rtěnek s velkou výdrží nepočítejte, prostě jdou s jídlem i pitím dolů. Na druhou stranu pěkně se aplikují a drží i bez konturky, takže je rychle u zrcadla doplníte.

Líbí se vám?  ♪♫

15 komentářů:

  1. Ta poslední vypadá vážně skvěle

    OdpovědětVymazat
  2. Ty rtěnky jsou skvělé! Mám jeden odstín a jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ty jsou pěkný, Avonu se povedly, i ty obaly, jednoduchý a hezký. Mně se líbí asi nejvíc ta poslední, ta Nurturing Nude je taky pěkná, ale podobných mám víc doma, tak by to chtělo i změnu už :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty máš vždy nafocené rtěnky tak, že bych si je šla koupit :) Nenosím tmavé rtěnky, takže mě zaujala ta nude. Cena je obstojná.

    OdpovědětVymazat
  5. Nude je pěkná, ale ta poslední je taky překrásná barva

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se líbí teda všechny tři! :) A nádherné fotky a recenze jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teda kochací rtová! To můžu :) Rtěnky vypadají úchvatně, ale přijde mi, že obal jim dost ubírá na kráse.

    OdpovědětVymazat
  8. Cherry je fakt krásná!! :-) <3

    OdpovědětVymazat
  9. JJ na ně neustane koukám v katalogu a odolávám tak zed si je objednám jen co bude.. Ten posledni odstin je přesněmoje káva...

    OdpovědětVymazat