Rouge Dior Lipstick - 414 Saint Germain

Někdy říjnu loňského roku, jsem si udělala radost a koupila si rtěnku od Diora. Vsadím se, že jsem v té době vůbec novou rtěnku nepotřebovala, ale brouzdala jsem si po netu a našla článek s novými Diorkami ZDE a už to jelo, tužka+papír = seznam odstínů :D

Popravdě jsem to nějak nepřeháněla, líbily se mi odstíny tři. Tuším, že jsem měla na seznamu Bal, Saint Germain a Promenade. Říkala jsem si, že při nejbližší cestě do Olympie mrknu, jestli je u nás vůbec mají a když tak vyzkouším a uvidíme.
No, k mé radosti je měli ve všech parfumeriích, takže už jen zbývalo mrknout na ceny a na aktuální akce. Vítěz byla Sephora. Za Diorky chtěli nejmíň a navíc jsem měla v tu chvíli slevu 20%, rtěnka mě tedy vyšla na 816Kč.
Ze tří odstínů jsem nakonec vybrala 414 Saint Germain. Vlastně to byl můj favorit už z obrázků a taky podle popisu.




Saint Germain je jemná růžová nude barva s kapkou hnědé. Je to krásný, přirozený odstín. Nositelný na den do práce, ale kočka v něm budete i na večírku.
Rty děla dokonalé, lesklé. Má perfektní pigmentaci. Výdrž je klasika, když nejíte, rtěnka na rtech zůstává, pokud jíte, tak jde dolů. Otisk zůstává i na hrnku či sklence. Rtěnka rty samozřejmě nevysušuje, nezalézá do vrásek. Na rtech zůstává i bez konturky, nerozpíjí se.


Mám ráda rtěnky, které mají vyražené logo v produktu. Je mi vcelku jedno, zda je to Dior, Catrice nebo Dermacol. Prostě tento detail má cosi do sebe. Obal mé nové Diorky asi nemusím popisovat. Je opět krásný a dokonalý. Stříbrný proužek na rtěnce ji dělá ještě luxusnější. Z čeho jsem byla překvapená a moc se mi líbí, je červený vnitřek vršku. Nejdříve jsem si toho ani nevšimla, až v lednu 2017, to brzo fakt.






Rtěnku Saint Germain jsem opět kombinovala s mou oblíbenou konturkou Nude wave od Bourjois, je prostě dokonalá do páru s každou světlejší rtěnkou. Pokud tuhle konturku nemáte, tak si ji určitě kupte. 

Celou dobu, co jsem rtěnku fotila, nemohla jsem se zbavit teplého nádechu na fotkách, ve chvíli, kdy jsem šla fotit rty, tak bylo světlo zas moc do modra. Fotila jsem jako vždy u okna, na denním světle, ale řekla bych, že odstín rtěnky je zachycen trochu studenější než opravdu je.





Zde rtěnka na umělém světle.



6 komentářů:

  1. Nádherná rtěnka, pěkně nafocená. Dior je můj sen, tak se těším až si ho splním. Určitě se podívám i na tento odstín, zaujal mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Rozhodně doporučuji omrknout, bude se ti líbit :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Ve skutečnosti je ještě krásnější. Prostě láska ♥

      Vymazat