Max Factor False Lash Epic řasenka + tekuté linky ve fixu Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner

Přiznávám, tuhle recenzi jsem odkládala. Produkty jsem měla vyzkoušené hned, co došly, ale pocity byly rozporuplné. Teda půl na půl. Říkala jsem si, používej je dýl, třeba to půjde. A šlo to? No uvidíte.

Dnes se podíváme na zoubek nové řasence od Max Factor, která se jmenuje False Lash Epic a tekutým linkám ve fixu Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner.
Max Factor Materpiece High Precision Liquid Eyeliner and Max Factor False Lash Epic Mascara
 Na řasenky od Max Factor nedám dopustit. Je fakt, že sem tam mi nějaká nesedne, ale je to spíš typem kartáčku a mými řasami, produkt samotný (barva) mi přijde vždycky super.
Řasenka False Lash Epic představuje převratnou inovaci - jedinečný kartáček s několika typy štětinek, vytvořený tak, aby zachytil i ty nejnepatrnější řasy a vytvořil úchvatně bohaté vějířky.
Unikátní tvar kartáčku - obloukovitě tvarovaná strana kartáčku řasenky zajistí perfektní pročesání a oddělení řas po celé jejich délce, zatímco štětinky na plochých hranách fungují jako zásobárna náplně a umožňují nanést maximum náplně na řasy hned v prvních tazích. každá řasa je tak při aplikaci pročesána několika různými štětinkamí.
 Max Factor False Lash Epic Mascara
 Max Factor False Lash Epic Mascara
Mix kuželovitých a plochých štětinek na špičce kartáčku byl vytvořen speciálně pro tvarování a zachycení jemných řas v těžce dosažitelných oblastech.
Max Factor False Lash Epic Mascara
No, kartáček je u téhle řasenky opravdu zvláštní. Je docela velký, na druhou stranu je vlastně jako by placatý. Mně nejvíce zaujala ta bambulka na konci štětečku. U té jsem si říkala, že by mohla být fajn na moje jemňoučké krátké řasy ve vnitřním koutku oka. A taky že jo, kuličkou se opravdu dostanu do rožku oka, aniž bych se upatlala od řasenky. Super.
Zbytek kartáčku mě teda nenadchl, nedělá mi pěkné řasy. Můžete vidět i na fotce. V jedné vrstvě, je to tragédie, řasy nenatočí, řekla bych, že je slepí. Při druhé vrstvě je to o něco lepší, ale výsledek nevím no. Každopádně barva, takže obsah řasenky je skvělý, používám s jiným kartáčkem a řasy jsou perfektní (v rámci jejich možností).
Barva řasenky neopadává, drží řasy pěkně celý den, fakt povedená. Řasenka má obsah 13,1ml. Takže zase docela macík.
Na fotkách můžete mrknout na výsledek. Na druhé fotce mám na řasách dvě vrstvy řasenky. Když se tak na to dívám, řasy na pravém oku, na druhé fotce, vypadají docela fajn. Ale ani tak mě řasenka nezaujala.
Na první fotce je řasenka pouze na levém oku, pravé je holé, abyste viděli jaký je základ. Kdo sleduje blog déle, už se s ním setkal :D

Max Factor False Lash Epic Mascara - only on my left eye

Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner - tekuté linky ve fixu. Tak ty mě zaujaly hned na začátku. Já teda linky neumím, to je fakt, ale snažím se je naučit. I když to jde veeeelmi pomalu. U těchto linek vás určitě upoutá zploštělá špička, která vypadá jako pádlo. Díky tomuto tvaru snadno nakreslíte linku přesně podle vašich představ. Ať už tenkou nebo dramaticky silnou.

Max Factor Materpiece High Precision Liquid Eyeliner 
Max Factor Materpiece High Precision Liquid Eyeliner
Max Factor Materpiece High Precision Liquid Eyeliner 
Já, když si dělám linky, tak se snažím, aby byly co nejtenčí. Obvykle se mi to samozřejmě nepodaří. linka v jednom místě je kostrbatá a já pak linkuju a linkuju dál, až mám půl víčka černé :D Klasika, tuším, že koluje na netu i takové video. Tak to jsem přesně já.
Mám vyzkoušené, že linky ve fixu jsou i pro mě lepší než linky se štětečkem. Linku kreslím spíš pro efekt hustějších řas, než že bych nutně chtěla zvětšovat oči, či je dělat kočičí, dlouhým ocáskem u vnějšího koutku oka. 
Mám ráda i barevné linky, zejména tmavě modré, které jsem hodně používala v létě.
Tyhle linky jsou v nabídce v černém, černošedém a hnědém odstínu. 
Nevím jaké jsou ostatní odstíny, ale černý je skvělý. Pigmentace pecka, to je černá jako uhlí. Výdrž dokonalá, drží mi celý den, trošičku mizí ve vnitřním koutku oka, ale tam je mám nakreslené už jako by na vnitřní straně víčka. Na pohyblivém víčku se ani nehnou. Někdo říkal jak se mu obtiskují během dne. To nevím, já mám víčka mastná a nic se mi neobtiskuje. Ale každý to má jinak, chápu. 
Tohle je produkt, který můžu s radostí doporučit. I když jak píši, někdo z těchto linek nemusí skákat do stropu, naopak bude chválit řasenku. 
Snad vás nepohorší moje amatérské fotky očí, ale i když to nevypadá super, je dobré vidět jak linky vypadají na očích. Na obou obrázcích je k linkám použita řasenka MF False Lash Epic.

Max Factor Materpiece High Precision Liquid Eyeliner and Max Factor False Lash Epic Mascara

Max Factor Materpiece High Precision Liquid Eyeliner and Max Factor False Lash Epic Mascara

6 komentářů:

  1. Vypadá to, že řasenka moc nenatočí, ale nezdá se mi, že bys měla řasy tak strašné. Nemůže mít každý vějíře. Fix mě zaujal, linky neumím, možná pevný hrot by byla záchrana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D díky, ale jsou strašné. Nevadí, jsou i řasenky, se kterými vypadají líp. Fix je super.

      Vymazat
  2. Tyjo, linky ti moc seknou! :) No u té řasenky, jestli oni se nesnaží inovovat furt až moc... To je tedy můj názor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, dneska mám linky zas. Fakt je, že mi udělají jako že hustější horní řasy a to já fakt potřebuji, na ty svoje štětinky.

      Vymazat
  3. Ty linky Ti sluší! :) Hrot vypadá trošku děsivě, ale výsledek je dobrý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já se bála, že hrot neudělá tenkou linku, ale v pohodě, je fakt super. A hlavně ta černá barva.

      Vymazat