Dermacol - produkty pro dokonalé nohy a chodidla

Dnes mám pro vás tip na produkty, které vám pomohou udržet chodidla v kondici, tak abyste je mohly beze strachu ukázat v letních sandálcích nebo žabkách.
Produkty jsou od značky Dermacol a tuším, že teď v létě, se budou hodit každému.


Dermacol Happy feet cream - je změkčující krém na nohy. Obsahuje olivový olej, panthenol a vitamín E. Zvláčňuje a vyživuje namáhanou pokožku chodidel. Podporuje regeneraci a hydrataci. Nohy příjemně provoní, uvolní a má deodorační účinek. Cena 69Kč/ 100ml. 
Ke krému nemám víc co dodat. Je skvělý, splní to, co má v popisu na zadní straně balení. Já jsem spokojená, aplikuji 1x denně. 


Dermacol Soft heel balm - změkčující balzám na paty. Ošetřuje, zvláčňuje a regeneruje suchou a popraskanou pokožku na patách. Má příjemnou vůni a taky deodorační účinek. Cena 69Kč/100ml. Pokud jsem u horního produktu psala, že je skvělý, tak tento je skvělý na druhou! Mažu obvykle večer po koupeli, paty jsou ráno jemné, hebké. Fakt super produkt.

Dermacol Perfect Body makeup - voděodolný tělový zkrášlující make-up pro opálenou pokožku. Tento makeup kryje nedokonalosti a dodá nohám a pokožce těla okamžitý efekt opálení. Opticky zeštíhluje tělo a nohy a zanechává pokožku hedvábně hladkou. Textura je lehká. Makeup obsahuje panthenol a vitamín E. Pokožku hydratuje, regeneruje, vyživuje. Komplex rostlinných extraktů zlepšují pevnost a pružnost pokožky až o 28%.
Popravdě jsem vůbec nevěděla co mám s tímhle produktem dělat. Teda bylo mi jasné, že si jej mám natřít na nohy, ale já mám raději opálené nohy od sluníčka než si dodávat barvu produkty.
Každopádně jsem makeup vyzkoušela. Tedy nejdříve jsem si na něj šlápla, takže mi vrchem vystříkla asi půlka tubičky :( pak jsem to teda částečně posbírala a namazala na nohy. Nejdřív jsem se lekla, protože odstín byl trochu oranžový, ale po chvilce, kdy jsem produkt rozmazávala a vmasírovala do nohou, byl odstín už ok.
Musím říct, že makeup nohy krásně vyhladí a jsou jako by sametové. Jak na pohled, tak i na dotek. Pozor si dejte, abyste produkt dobře rozetřeli. Já jsem na levé noze vynechala na lýtku kousek a vypadalo to fakt děsně :D
Cca po půl dni jsem šla zkoušet jestli je makeup voděodolný a je. Pustila jsem na nohy vodu a nic se nedělo. Test v bazénu jsem nedělala. Makeup šel z nohou až když jsem nohy namydlila. Smýt šel dobře, bez problémů.
Makeup oblečení nebarví, je ale potřeba chvíli po nanesení počkat, než se oblečete. Cena 169Kč/100ml.

Dermacol Fresh Shoes - osvěžující sprej do bot a na nohy. Sprej poskytuje 24hodinovou ochranu před nepříjemným zápachem, zatímco osvěžuje vaše nohy. Chladivý mentol uvolňuje unavená chodidla. Cena 99Kč/100ml.
Opět příjemný produkt. Já jsem ho zkoušela jak do bot, tak i na nohy, jako osvěžení. Zatím si ho nechávám jako osvěžující sprej na chodidla. Do bot raději používám spreje s pudrem. Tohle je vodička. 

Pokud budete míjet stojan s těmito produkty, doporučuji jejich koupi. Když už nebudete chtít všechny, tak na 100% vemte Soft Heel Balm.

2 komentáře:

  1. Kdybych jeste nevyzkousela, hned bych pro ne valila. Take mi vse vyhovuje a ten makeup je uplne super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělé, co? Já jsem moc spokojená. Hlavně teda s krémem na paty.

      Vymazat