Astrid produkty, péče o pleť, část 1.

Dost bylo rtěnek, témata je potřeba střídat, dneska si dáme péči o pleť. Už nějakou dobu zkouším produkty značky Astrid, která v poslední době přichází s vylepšenými recepturami produktů, a taky svým zákazníkům nabízí zcela nové výrobky, které odpovídají aktuálním trendům.
Značku Astrid samozřejmě znám, ať už ze svých studentských let, ale hlavně nedám dopustit na Astrid opalovací krémy a mléka. Ty kupuji každé léto, jsou super. Mně vyhovují víc jak kde jaký dražší nebo lékárenský produkt.
Ale léto je ještě před námi, takže pusťme se do recenze produktů na pleť. 


Překvapí někoho, že mám zase příběh? :D Tentokrát ale jen takový krátký. 
Někdy v lednu jsem byla na návštěvě, kde jsem neplánovaně zůstala přes noc (žádné sprosťárny).Vzhledem k tomu, že jsem měla nakreslený obličej, ale žádný odličovač, musela jsem domácí požádat o nějaké přípravky. Nic moc doma neměli, ale prý počkej, mám tady něco od Astridu. Donesli mi Čistící pleťové mléko a pleťovou vodu pro normální a smíšenou pleť. Z data na obalu se dalo vyčíst, že jsou to historické kousky, ale nic jim nebylo, konzistence i vůně ok. Navíc byly nové, nerozbalené. 
Tyto výrobky jsem si odvezla domů a vzhledem k tomu, že mi došla pleťová voda, tak jsem dál používala pleťovou vodu od Astrid. Docela mi vyhovovala a asi po týdnu, jsem si všimla, že mám o dost méně viditelné póry a na nose nějak podezřele vyčištěné. Rozhodně méně černých teček než obvykle. Řeknu vám, koukala jsem jak puk, kolik parády dokáže udělat voda za cca 50Kč. 


Příběh pokračuje, ale už bude konec a jdem na produkty.
V únoru mi došel mail s nabídkou na otestování kosmetiky Astrid. Přišlo mi to jako dobrá náhoda a samozřejmě jsem na testování kývla, vzhledem k mé nedávné velmi dobré zkušenosti s produkty téhle značky.
Pokud značku Astrid neznáte, mrkněte na net, historie značky je hezky zpracovaná  ZDE. Astrid je česká značka a počátky sahají až do roku 1847. Sortiment je bohatý, produkty si vyberou ženy, muži i děti. Opět doporučuji proklikat na stránkách Astrid ZDE

Pleťová péče kosmetiky Astrid zahrnuje:
Denní krémy
Noční krémy
CC krémy
Micelární vody
Čistící pleťové vody
Čistící pleťová mléka/gely

Astrid nabízí krémy na:
Suchou/citlivou pleť
Normální/smíšenou pleť
Pro ženy do 30 let věku je vhodná řada Moisture time - tento krém je denní i noční v jednom
Pro ženy 30-40 je vhodná řada Ideal Defence, v této řadě je denní i noční krém zvlášť (tyto krémy testuji já)
Pro ženy 40-- je vhodná řada Ultra Repair - zde je taky denní a noční krém zvlášť

Produkty, které aktuálně používám jsou:
  • Astrid Ideal Defence proti vráskám, denní a noční krém - koenzym Q10, UV filtry - redukuje jemné vrásky, oddaluje vznik nových vrásek. Doporučený věk 30-40, 50ml
  • Astrid Fresh Skin Osvěžující čisticí pleťová voda - tonizuje a osvěžuje, stahuje póry - minerály, vitamín E- normální,/smíšená pleť, 200ml
  • Astrid Fresh Skin osvěžující čisticí pleťový gel - čistí, odličuje a osvěžuje -  minerály, vitamín E- normální,/smíšená pleť, 150ml


Astrid Ideal Defence Denní krém 
Nevím jak to máte s krémy vy, ale já ráno vždy po umytí obličeje studenou vodou, dávám na obličej krém. Musím, jinak mám pocit pnutí a suché pokožky.
Obvykle sahám po jemných hydratačních krémech. Pokud má krém ještě navíc účinek na jemné vrásky a projevy stárnutí, jsem za to samozřejmě moc ráda.
Astrid Ideal Defence proti vráskám, denní krém
Schválně jsem vám nafotila popisky z krabičky, ať mrknete a uvidíte, zda je krém vhodný právě na vaši pleť.
Astrid Ideal Defence proti vráskám, denní krém
Pokud někoho zajímá složení, zde je. Já složení nestuduji, pokud mi přípravek sedne, tak mi prostě sedne a nezkoumám, co v něm je, stejně tomu nerozumím. Možná je to špatné, možná taky ne. Prostě to tak mám.
Astrid Ideal Defence proti vráskám, denní krém
Nevím zda má smysl popisovat plastový obal produktu a to, že je zabalený v papírové krabičce. Krém na obličej už jsme snad aspoň jednou v životě viděly všechny. Krém je v normální dózičce z plastu, která je dost pevná.
Astrid Ideal Defence proti vráskám, denní krém
Co bych asi zmínit měla, je vůně produktu. Tu samozřejmě budete vnímat ještě před tím, než produkt použijete. A je to teda pohádka. Takovou vůni jsem už dlouho necítila. Prostě dokonalá. Něco mi připomíná, první jsem měla pocit, že nějakou zmrzlinu nebo nějaké sušenky, oplatky, já nevím. V krému je ve vůni šmrncnuté ještě trošku květinové vůně. No prostě i kdyby vám krém náhodou nesedl, tak si ho nechejte na čichání, hned se vám zlepší nálada :)
Krém má jemnou konzistenci, pěkně se roztírá a vsakuje. Pleť vám hned po nanesení zůstane hebká a jemná. Já mám pleť smíšenou, nepozoruji, že by krém mastil T-zónu. Krém aplikuji 1x denně a to ráno, jak jsem psala, během dne není potřeba obličej mazat.
Pleť je vyživená na celý den.
Nemám přehled o ceně produktu, ale tuším, že se vše bude motat v cenách kolem 50Kč, max do 100Kč.
Nedokážu zatím samozřejmě napsat jaký efekt má krém na vrásky. Vrásky, které už mám, tak mi asi krémem nezmizí, tomu fakt nevěřím. Věřím tomu, že může zpomalit projevy pokožky, tomu věřím a taky v to doufám.
Astrid Ideal Defence proti vráskám, denní krém
 Astrid Ideal Defence Noční krém

Při používání nočních krémů jsem občas trochu lajdák. Mívám období, kdy mažu pravidelně na noc a hlídám si to a pak časem na to kašlu. Co mažu pravidelně, je oční okolí. To si hlídám, to je moje krizovka.
Samozřejmě, abych vám mohla napsat o Nočním krému o Astridu, bylo potřeba být zase trochu svědomitá a používat každý večer. I když s vůní jakou krém má (má stejnou jako ten denní) to bylo o dost jednodušší. Myslím, že je vůně návyková a prostě ji potřebuji cítit jak ve dne, tak i v noci.
Astrid Ideal Defence proti vráskám, noční krém
Astrid Ideal Defence proti vráskám, noční krém
Astrid Ideal Defence proti vráskám, noční krém
Noční krém má stejný obal jako Denní, takže pozor, kdybyste kupovali, pozorně čtěte popis na krabičce.
Noční krém, jak už jsem psala, má opět tu dokonalou vůni.
Astrid Ideal Defence proti vráskám, noční krém
Zdá se mi, že konzistence je trochu hutnější, ale o chlup.
Jinak aplikuji večer na vyčištěnou pleť. Ráno se vzbudím, pleť je pěkná, jemná. T-zóna taky v pořádku, není mastná ani lesklá. Krém se dobře roztírá a hned vsakuje do pokožky. K nočnímu krému nemám víc co dodat. Je určený na můj typ pleti, takže mi taky sedl.
Astrid Ideal Defence proti vráskám, noční krém

Tyto dva krémy mohu v klidu doporučit. Pokud máte normální/smíšenou pleť, měly by vám vyhovovat.
Tyto produkty Astrid můžete sehnat už nyní v drogérii DM a drogerii Teta. Postupně budou i v Rossmannu.

Jak jste si jistě všimli na první fotce, produktů testuji víc, na další článek se můžete těšit už brzy a bude i malé překvapení ☺

15 komentářů:

  1. Mám citlivou a sušší pleť, takže bych se spíš mrkla po jiné řadě, jestli mají i mimo normální/smíšenou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý dotaz, hned jsem ho poslala výš a mám odpověď, jdu ji dopsat do článku :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Rozhodně doporučuji, pozor na parfemaci, někdo nemá rád.

      Vymazat
  3. juuu tak to zní skvěle :) až dopotřebuji to, co mám, asi po něm kouknu :) aaa úplně mimo. oční okolí mažeš čím? ideálně bych brala radu na něco cenově dostupného :) protože Ziaja mi moc nesedla, ani petrželkový a teď mám ještě jiný a taky nic :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oční okolí mažu ještě tím, co jsem dostala na recenze. Jako dobré výrobky to jsou, ale nejsem asi na 100% spokojená. Teď jsem nedávno ukradla příteli krém s vitamínem E a přijde mi, že byl dobrý. Je sice na suchou pokožku, což nemám, ale mám pocit, že kolem očí mi dělá dobře. Je to od Dr. Muller.

      Vymazat
    2. no moje oční okolí právě, zvlášť v poslední době, je extrémně suché, ikdyž T-zóna se mastí. blbá smíšená citlivá pleť :D ten Dr. Muller, myslíš tohle: http://www.muller-pharma.cz/eshop/vitamin-e/vitamin-e-mast-216-p.html ? Jinak ze zkušeností, co jiného bys mi doporučila? :)

      Vymazat
    3. Jo, to je ono. A mají jeden 2% a jeden 5%. Ještě možná Ryor Aktivní sérum na oční okolí s Matrixylem. To jsem neměla, ale myslím, že je to nějaký oceněný výrobek. Jako já suché okolí nemám, jen kruhy. Jinak mám pleť ok, ale na suchou kůži je právě ten vitamín E.

      Vymazat
    4. Tak jsem doma v lékárničce našla tohle: http://ursapharm.cz/cz/produkty/zdravotnicke-prostredky/hylo-eye-care/vitamin-a-pos/ a uvidíme. je to lepší, ale na to, jak mažu, furt žádná sláva :/ Asi bych měla ke kožní, což je to poslední, co se mi vždycky chce :/

      Vymazat
  4. Viděla jsem tyto krémy v Tetě a říkala jsem si jestli mám denní koupit nebo ne. Zaujaly mě tou růžovou krabičkou a cenou. Nekoupila jsem ho a vidím, že jsem udělala chybu. Nevadí, zajdu si zítra. Moc pěkná recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že budeš spokojená. Hlavně jak jsem psala, vybrat správnou řadu pro svoji pleť.

      Vymazat
  5. Jednou ti na testování pošlu svůj krém a to uvidíš zázrak, měla by jsi zájem? Jinak to složení ☻☻☻ silikony, parafín to teda nic moc!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, že měla. Slyšela jsem na tvoje "lektvary" samou chválu :) Já složení neřeším, když mi něco pasuje, jsem spokojená.

      Vymazat
  6. Já jsem si už na tvé doporučení koupila tu čistící osvěžující vodu, teda podle té fotky, co jsi dávala na facebook. Ještě jsem ji nezkusila. Mně je složení naprosto šumák, pokud dělá krém co má a mám po něm ksicht pěkný, jsem spokojena.
    Líbí se mi tam i ty liftingové krémy proti vráskám, hmm. Na ty budeš také dělat někdy recenzi?

    OdpovědětVymazat