Spotřebováno srpen, září 2015

Moje popelnicová taštička se naplnila, takže jsem si řekla, je čas udělat nový článek o produktech, které jsem spotřebovala. Vzhledem k množství obalů, jsem si myslela, že jsem spotřebovávala tak tři měsíce nejméně, no vypadá to, že jsem se během srpna a září fakt snažila a dopotřebovala dost produktů, které jsem měla doma.
Je to hlavně tím, že jsem si zakázala kupovat nové věci při návštěvě drogérie, takže spotřebovávám zásoby a docela mě to baví. Jj, bude místo na nové produkty :D
Zase jsem se snažila produkty rozdělit do skupin. Dneska to vyšlo celkem na dvě. 
První je péče o pleť a další je ostatní.
Některé produkty jste již mohli vidět na blogu s samotných recenzích, dám vám k produktu odkaz.

1. Eucerin Čisticí Micelární Voda 3v1 DermatoClean - 200ml - nevím kde jsem micelárku koupila, počítám, že byla u nějakého časopisu. Docela mi vyhovovala, pleť vyčistila. Nic víc k ní nemám, nemám problematickou pleť, takže v micelárkách se moc nerýpu, většinou mi ty klasické sedí.
2. Medik8 Eyelift Eye-defying Eye Firming Gel - 15ml - recenze ZDE, vzhledem k tomu,že jsem produkt spotřebovala, je asi jasné, že mi sedl. O oční okolí se snažím pečovat a opravdu si každý večer před spaním nanáším krém na jemnou pokožku kolem očí.
3. For Life&Madaga  Lifting sérum - 30ml - recenze ZDE - aplikovala jsem na noc, střídala jsem s jinými krémy nebo séry dle toho, co zrovna moje pleť vyžadovala. Na produktech od For Life & Madaga, mám ráda to balení s pohyblivým dnem. Prostě super, vypotřebujete produkty do poslední kapky.
4. Bel Cosmetic - moje oblíbené odličovací tampony, tentokrát tři balíčky. Musím jet do Makra, už mám jen jeden váleček :D
5. Avéne termální voda - 50ml - tohoto bobka jsem měla  v srpnu v kabelce, abych se v horkých dnech osvěžila. Během září, když přišly chladnější dny, tak jsem zbytek obsahu balení vypotřebovala na noc. Vždy po nanesení krémů atd. dám pleti ještě napít. Termální vodu mám vždy u postele.
6. Garnier Essentials odličovač očí - 125ml - jak vidíte kupuji dál, i když mě štve ta nehorázná cena.
7.For Life&Madaga Hyaluron Acid Sérum - recenze ZDE , opět příjemný produkt, pleti vyhovoval. Nemůžu psát zda jsem viděla výsledky, zas ještě nemám pleť tak zdevastovanou. Takže se budu opakovat, doufejme, že tyto produkty mé pleti něco dají a působí preventivně. Když mi produkt vyhovuje, tak je prostě dobrý :) Pokud řešíte podobné problémy a máte podobnou pleť jako já, mohl by vám sedět.
8. Čistící pásky Rival de Loop - 3ks v balení - kupuji v Rossmannu a jsou super. Vyčistí, co mají.

Ostatní
9. Cacharel Amor Amor - 25ml - miluji tuhle vůni a ani nepočítám kolikáté je tohle moje balení. Amor Amor je samozřejmě balen v červeném skleněném obale, toto je nějaká limitka, která byla kdysi dáááávno na trhu a já ji vyhrála, už ani nevím kde. Teď mám na parfémy stopku, ale určitě si ho pořídím zas. Používám Amor Amor po celý rok.
10. Body Basics Red Honey Body Butter - 175ml - další produkt od Body Basics, co jsem vyhrabala ve skříňce (mám jich tam asi ještě 10). Značka u nás už obchody nemá, je to škoda. Konkrétně máslo je skvělé. Dokonale vyživí pokožku a ta vůně. Kvalita produktů musela být skvělá, protože já je mám na skladě kdo ví kolik let a máslo je stále ve skvělé kondici, není žluklé, nezměnilo konzistenci, nic.
11. Korekční pero od S-he Stylezone - recenze ZDE - je dobré mít doma korekční pera. Já je využívám zejména na pravou ruku :D Je to jasné, když si lakuji nehty, tak levou ruku si nalakuji krásně, bohužel lakování pravé ruky levou je děs. Lepším se, ale sem tam přejedu, proto korekční pera doma mám.
12. Bath&Body Works pěna na ruce - 259ml - mýdla BBW miluji, takže tady není třeba nic psát. Tato vůně Coconut Lime Verbena mě trošku zklamala, těšila jsem se , že bude svěží, letní. Jako že jo, byla, ale byla taková slaboučká. Kokos jsem z ní snad ani necítila. A já kokos miluji. Nejvíce z mýdla byla cítit limetka.
13. Rimmel Lycra Pro lak na nehty 406 Purple Addict - 12ml - lak na nehtech ZDE . Pro mě strašně příjemný odstín fialové. Lak jsem celý nevypotřebovala, zbývá tak 0,5cm od spodu. Při lakování, už je ale cítit, že není takový jak má být, špatně se lakuje. Myslím, že zhoustl, taky mě nebaví nahýbat lahvičku a dolovat zbytky laku. Ale určitě mrknu v drogérce, jestli tento odstín mají a koupím ho znova. Rimmel laky mi sedí, hlavně ten štěteček.
14. Olive Way tělové mléko Oriental - recenze ZDE  - moje láska, dokonalé. Přečtěte si recenzi a kupte si ho. Nebudete litovat :)
15. Balzám na rty Rosebud Perfume  Bramblebery Rose  - psala jsem o nich ZDE - nejlepší balzámy na rty, co znám. Kupuji na netu, už mám v zásobě doma dvě další vůně. Pro mě jsou bezkonkurenční.
16. Nivea Hair Care šampón - 50ml - toto byl nějaký cestovní vzorek - balení jsem nosila do posilky, normální šampon. Kupovat už nebudu, kdo ví jestli se vyrábí, taky jsem ho tu měla roky :D
17. Bi Mat Cay - zázračný kelímek z Fannu - recenze ZDE  - oblíbila jsem si červený a zelený balzám. Bohužel mi paní ve Fannu říkala, že už se doprodávají. Tak jsem vzala od každého dva do zásoby. Tento červený jsem v poslední době používala na zatuhlou šíji. Skvěle prohřeje.

Ať žije skleróza. Po té, co jsem napsala a dala publikovat tento článek, jsem si cestou, s prázdnými obaly, ke koši uvědomila, že jsem vypotřebovala ještě jeden skvělý produkt. Týká se péče o pleť a je to 18. Mask of Magnaminty od Lush - recenze ZDE - maska je skvělá, líbí se mi chladivý efekt. A hned jak pojedu do Prahy, kupuji v nově otevřeném obchůdku Lush další balení. Pokud se do Prahy nedostanete, masku můžete koupit i na netu.


9 komentářů:

  1. super spotřeba, co se množství i složení týče. Termální vodu používám před nanesením krému :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před nanesením krému? No vidíš, to mě nenapadlo, zkusím.

      Vymazat
  2. Z tvých spotřebovaných výrobků mám akorát termální vodu od Avene. Hodně mě zaujal parfém Amor amor. Musím k němu někde přivonět. Obal si mě získal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amor Amor je krásná vůně, akorát teda najdeš ji v jiném obalu. Červený s růžičkou a pozor je více druhů, tak já mám ráda ten klasický-původní :)

      Vymazat
  3. Ahoj miluju spotřebováno u mě na blogu bude taky spotřebováno asi zítra článek zveřejním.
    Avene termální vodu jsem měla a byla super .
    Eucerin mě vyhovoval .
    Co mě zaujal je parfém Amor Amor vůbec neznám . a Lush mě hodně zaujal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si nejdříve říkala, jestli není blbost dávat spotřebováno v půlce měsíce ,ale není. Já pořád nevím jak se k těmto článkům postavit a co vlastně o produktech psát. Amor Amor určitě vyzkoušej. Záleží jaké máš ráda vůně.

      Vymazat
    2. Určitě mě to jako blbost nepřijde . Někdo tyhle články nenávidí a někdo je miluje , :) Já patřím k těm kteří ty články milují . Sama je i ráda píšu protože vždy když vím že něco dopotřebuji dám to na určité místo a pak se to kupí a kupí a já si říkám tyjo já jen nesyslím já i hezky spotřebovávám . :-D a mám z toho radost

      Vymazat
  4. Dnes tu je pro mě většina věcí,které jsem zatím neměla možnost vyzkoušet.Jem tampony Bel mi nejsou neznámé ;)
    Já dávala svou spotřebu na blog o víkendu,tak kdyžtak kukni :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Z týchto produktov mám aj ja čo-to vyskúšané, ale pripomenula si mi ten tmavofialový lak Rimmel. Kedysi to bol jeden z mojich top lakov, minula som asi dve balenia :)

    OdpovědětVymazat