Inglot Freedom System - nákup červenec 2015

Minule jsem článek Inglot, dala skoro s ročním zpožděním. Tentokrát jsem si říkala, že to nemůžu nechat dojít tak daleko :) Takže stíhám, nakupovala jsem v na konci června, skoro v červenci a ještě pořád červenec je a článek je tu.
Nákup jsem nějak neplánovala, myslím, že jsem docela info o slevách na fb ignorovala, ale když to na mě vykouklo zas a psali, že akci prodlužují, tak jsem šla omrknout pár fotek na googlu, jestli náhodou nepotřebuji nějaký nový stín. Hm, a co myslíte? Potřebovala jsem, jak jinak. Ale určitě takové odstíny doma ještě nemám :D
Inglot Freedom System - order
Vzhledem k tomu, že jsem nakonec vybrala pět stínů, bylo potřeba abych dokoupila i novou paletu.
Inglot Freedom System . order
První jsem si říkala, že koupím menší, ale pak jsem vybrala na 10 stínů, protože jsem už doma měla jiné stíny, tak jsem plánovala, že je dám do jedné paletky. Cena za jeden stín po slevě byl něco kolem 100Kč, paleta asi 200Kč, plus poštovné. Platila jsem za vše 882Kč.
Inglot Freedom System palette
Pokud s freedom systémem od Inglotu nemáte zkušenosti, tak si vlastně nakoupíte stíny, nemají žádný obal, jen tu kovovou vaničku. Sami si seskládáte svou paletku, podle stínů, které opravdu využijete. Psala jsem už v minulém článku, do paletky můžete dávat jak stíny, tak rtěnky, tvářenky. Omrkněte na stránkách Inglot.
Paletka je plastová, dost pevná, je na ní průhledné víko, které pevně drží na 4 magnetech.
Inglot Freedom System palette
 Stíny, které jsem po důkladném googlování objednala:
  • Pearl Square 399
  • Pearl Square 407
  • Pearl Square 434
  • Pearl Square 420
  • Pearl Square 451
Inglot Freedom System Eye Shadows
Asi si říkáte proč jsem si koupila tři stejné, tmavé stíny :D Nejsou stejné, počkejte na dalších fotkách. Jinak stíny jsou obrovské, 2,7g je opravdu dost.
Stíny mají v názvu Pearl, takže jsou všechny se shimmerem. Nejsou matné.

Inglot Freedom System Eye Shadows that I bought
Odstín 399 je nádherná, staro-růžová barva. Trošku do fialkova. Na sluníčku na ruce háže shimmer odlesky do fialové, modré, stříbrné. Shimmer je velice jemný, stín je hebký, skvěle pigmentovaný jak na ruce tak i na očích :)
Inglot Freedom System Pearl Eye Shadow 399
Odstín 407. Popravdě podobný odstín od Inglotu už mám. Googlila jsem tak dlouho až jsem zjistila, že ho potřebuji, protože je vlastně úplně jiný než ten, co mám doma. Krásná meruňková barva, která hází odlesky do žluta.
Inglot Freedom System Pearl Eye Shadow 407
Odstín 420. Tento odstín jsem viděla nakombinovaný v nějakém líčícím tutoriálu a výsledek vypadal skvěle, tak jsem ho prostě musela mít. Je to šedivo-stříbrná barva. Pigmentace skvělá, jako u všech stínů Inglot.
Inglot Freedom System Pearl Eye Shadow 420
Odstín 434. Taky jsem ho viděla v tutoriálu a bylo rozhodnuto. Takový odstín doma ještě nemám. Miluji ho na očích v kombinaci s 399. Nádhera. Barva jako by šedá, ale odlesky shimmeru jsou fialové, zelené, stříbrné. Já si myslím, že ta šedá barva je šmrncnutá fialovou, ale na očích není až tak vidět. Tento odstín mám fakt ráda.
Inglot Freedom System Pearl Eye Shadow 434
Poslední pán na holení je 451. Tmavá šedo-černá barva. Shimmer na sluníčku jde do fialkové, zelené, stříbrné. Zelená je světlejší jak u 434 a fialové v něm není tolik jak ve 434.
Inglot Freedom System Pearl Eye Shadow 451
 Pokoušela jsem se zachytit ty "šedé" stíny vedle sebe, abyste viděli, že nejsou stejné. Tahle fotka je zachycuje dost věrně.
Inglot Freedom System Eye Shadows L-R 420, 434, 451,
 Pak jsem si krasavce pěkně uložila do palety a kochala se :)
Inglot Freedom System
Pigmentace stínů je perfektní, na fotce je jednou čmrknuté na ruku, bez báze. Mám pocit, že 434 tady ale nevyšel na ruce moc pěkně. Pokud vás odstín zaujal, vygooglete si ho. Tady to vypadá jak nepovedená hnědá nebo co. Ne, ne, takový není :/
Inglot Freedom System
Doma jsem měla ve čtyřkové paletce další stíny,
Inglot Freedom System Eye Shadows that I bought a year ago
 které jsem přidala k novým stínům a paleta se krásně zaplnila. Volné místo nechávám na nějaký matný tělový stín. Ten asi půjdu časem vybrat osobně na prodejnu. Uvidíme.
Takhle vypadá moje finální paleta stínů Inglot. Ty šmouhy na stínech jsou od prstů, jak jsem je zkoušela. Neuvědomila jsem si, že je ještě budu fotit a do všech jsem sáhla :D Tak neva, stejně je mám na používání, ne na dívání se.
Inglot Freedom System, all of my Inglot eye shadows in one palette
Inglot Freedom System
Líbí se vám moje paletka? Máte nějaký stejný stín? Ptát se jestli jste spokojené se stíny Inglot je asi zbytečné, je to kvalita za příjemnou cenu.

14 komentářů:

  1. My tu nemame inglot, takze ja od nich nemam zatial nic! To je strasne, co? :) Ale tiene vyzeraju uzasne, velmi vyuzitelne farbicky.

    Zuzka | zuzanahumajova.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, že Inglot nemáte. Opravdu stíny jsou perfektní.

      Vymazat
  2. Co dodat, super odstíny, krásně sestavená paletka. Já mám Inglot stíny také moc ráda, super kvalita za super cenu. Jen nejsem schopna dokopat se k tomu, abych si koupila i tu paletku, mám normálně ty stíny stále v krabičce..

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsi mě teda pěkně na tuhle značku nalákala ;) Stíny sis nakoupila fakt krásné, tyto barvičky mám taky ráda. Už jsem koukala na jejich stránky a asi do toho půjdu, líbí se mi moc i to, že si vlastně naskládám barvy, které fakt užiju. U klasika palet se mi stává, že vždycky tak jeden, ale spíše dva stíny moc neužiju.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, u některých paletek člověk využije půlku stínů a ostatní leží ladem. Tady ne, sestavíš si jak chceš. A navíc stíny jsou kvalitní, není nad čím váhat :)

      Vymazat
  4. Krásné stíny jsi vybrala, já už se na Inglot chystám dlouho...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Jsem nakonec ráda, že jsem je objednala, teď se nelíčím ničím jiným :)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. :) je moc hezká na očích, já mám takové modro-cosi barvu, a pěkně mi ji vytáhne.

      Vymazat
  6. Je videt, ze jsi blogerka na svem miste, ze mas fakt kosmetiku rada, pred nakupem prosmejdis dostupne info, pak se tim s nadsenim kochas, to vse je z tvych radku citit.....
    Obdivuju, ze na to mas cas. Moc se mi tve postrehy libi. A od Inglotu mam rtenku a taky super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) moc děkuji za milý komentář, ani nevíš jak mě potěšil. Jj, mám vždy radost z toho, co si koupím. Poslední dobou se snažím přemýšlet a utrácet prachy fakt za to, co využiji. No vidíš, rtěnku zatím nemám, asi nějakou koupím na podzim.

      Vymazat
  7. Tuším by som si tebou dala zložiť nejakú paletku. Týchto 5 odtieňov by ulahodilo aj mne, hlavne tie tmavé. Celkovo keď pozerám na to, ako ich máš uložené v paletke, musím sa kochať aj ja. Palec hore :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Jako, že já bych ti ji složila? No to mi teda dáváš velkou důvěru. Těch tmavých jsem se bála, ale mám je ráda a hodně používám.

      Vymazat