Clinique Cheek Pop 08 Melon Pop

V horkém počasí je potřeba dodržovat pitný režim. Vodu do sebe můžete dostat i v melounu.To znamená, že si dneska zase jeden dáme ;) Jak se dívám na minulý článek o melounech, teda o rtěnce Clinique Melon Pop, tak i v něm jsem začínala text pár větami o počasí. Hmm, budu muset vymyslet něco jiného, tohle už není moc originální :D

U melounů, ale zůstávám i dnes. Podíváme se na krásnou tvářenku Clinique Cheek Pop v odsnínu 08 Melon Pop
Clinique Cheek Pop 08 Melon Pop
Tvářenka je dokonalá. Určitě jste ji na netu už zaregistrovali, květinový reliéf je nepřehlédnutelný.
Clinique Cheek Pop 08 Melon Pop
Clinique Cheek Pop 08 Melon Pop
Tyto krásné tvářenky jsou u nás k dostání už nějaký pátek. Jsou čtyři původní odstíny (neptejte se mě jaké) a teď je 7 nových. Na obrázku máte opět info z USA stránek Clinique, tady vidíte tvářenek 12. U nás prý není odstín Cola.
Odstín Melon Pop patří mezi korálové odstíny. Zase mám pocit, že vzorek na obrázku, jako by ten pudr rozsypaný, moc barvou neodpovídá, ale čtvereček docela ano a obrázek tvářenky taky. Je to stejné jako u rtěnky.

www.clinique.com
Odstín Melon Pop je jemný, korálový, matný. Opět je to přesně ten odstín, který nosím každý den.A na tvářích vypadá dobře jak v létě, tak i v zimě. Tento odstín je mírně světlejší, nechci napsat, že není pigmentovaný, to není pravda, jen je prostě jemný. Jedním přejetím po tvářence získáte barvu pro bledulky, já musím tak 2x pošmrdlat :) a jsem spokojená. Na tvářích se dá i vrstvit, ale to teď v létě nepotřebuji. Už jsem trošku opálená v obličeji a navíc mám zas pihy, tak nechci, aby se tvářenka bila s pihami. Melon Pop jen tak jemně šmrncnu na tvář,na ni rozjasňovač a výsledek je skvělý.
Někdo se mě ptal jestli Melon Pop a Peach Pop jsou stejné. Já nevím, nemám Peach Pop, ale podle toho do které patří skupiny tzn. tawny/corals jsou si dost podobné. Co jsem se dívala na netu, tak peach bude asi víc oranžovější a sytější.
Clinique Cheek Pop 08 Melon Pop
Málem jsem zapomněla, tvářenka je balená v průhledném,pevném obalu, na horní části je stříbrný nápis Clinique. I tvářenka mi přišla malá, stejně jako rtěnka minule. Ale tvářenka má 3,5g, takže normální střední gramáž tvářenky.
Clinique Cheek Pop 08 Melon Pop
Zkusila jsem vybrat další tvářenky, které můžete mít doma a mrkneme na gramáž, ať máte představu.
Just blushes
Jordana - 2,2g, Bourjois - 2,5g, MAC - 3,2g, Essence - 3,5g, miniaturka Nars - 3,5g, Nyx - 4g, Chanel - 4g. Tvářenky jsem schválně vybrala gramáží podobné Clinique. Asi by bylo zbytečné dávat sem tvářenku Milani, která má 17g. Vidíte, že Clinique tvářenka má víc gramů než třeba MAC, který vypadá jako obr, ale spíš klame obalem.
Cena tvářenky Clinique Cheek Pop je 850Kč. Koupíte v butiku Clinique v Praze a mají je i v Douglasu, možná Marionnaud. Cena bude cca stejná, no některé parfumerky mívají slevy, tak tam obvykle směřují mé kroky, při nákupu kosmetiky.
Pokud byste přemýšleli, co že vám to připomíná za kytku, tak je to gerbera. Já si jednu chvíli myslela, že je to kopretina.
Clinique Cheek Pop 08 Melon Pop
Na tvářenku používám štětec Sigma F40, vlastně ho používám na všechny tvářenky, štětec je docela jemný, ale i tak můžete na fotce vidět, že se časem reliéf tvářenky asi zničí. U mě, v tom počtu korálových tvářenek, je jistota, že to bude pěkně za dlouho. Možná v důchodu :D
Clinique Cheek Pop 08 Melon Pop
Zde máte vzorek tvářenky na ruce, po minulém fiasku s fotkami tvářenky na tváři, to vzdávám. Jak jsem psala, odstín je jemný, na snědých typech asi ne moc viditelný. Ostatní odstíny kůže, kterým sluší tyto oranžové tvářenky, nebudou mít problém.
Clinique Cheek Pop 08 Melon Pop
A tady jedna kopretinová, nemohla jsem si to odpustit, tvářenka do kopretinového záhonu úplně zapadla.
Clinique Cheek Pop 08 Melon Pop
Jak se vám odstín Melon Pop líbí? Máte ho doma nebo jste pořídily Clinique Cheek Pop v jiné barvě? ♫♪♫

15 komentářů:

  1. Krásná barvička.. :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/must-havecerven.html

    OdpovědětVymazat
  2. Krásnučká, nádherná, ovocná :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín je překrásný. Teď by mi šel skvěle k opálené pleti. Mohu nosit teď pouze odstíny do broskvova nebo do oranžova. Růžová moc k tmavé pleti nejde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, to mi nedošlo, že k tmavé pleti se růžové nehodí, jsem tmavou pleť v životě neměla :D :D Ale chtěla bych, to je jasný.

      Vymazat
  4. Mně se koukám nějak nezveřejnil komentář, přitom mi to napsalo že byl přidán, tak nevím :D No každopádně já mám tyto tvářenky dvě, jednu fialovou a druhá dočervena. Balení se mi dost líbí, a hlavně ten reliéf :) Myslim si, že vzhledem k počtu tvářenek co mám, mi vydrží do konce života i když mám i větší :). A ta poslední fotka je krásnáá! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nevím proč, já nemám schvalování u aktuálních článků :/ Se budem kochat ještě s vnoučaty :D Fakt se ti líbí? No super, mně se zdála tmavá, ale bylo to focené ve stínu už.

      Vymazat
  5. Awesome post! Kisses!

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Je prekrásna, s Tvojimi lícenkami by som si celkovo asi rozumela :D
    Mohli ale trošku viac zamakať na tom obale, pôsobí tak dosť lacno :-/...
    ANTIgiveaway

    OdpovědětVymazat