Šampóny Head&Shoulders z nové kolekce Instant Relief + soutěž

Chtěla bych vám představit šampóny od Head & Shoulders, které mi nedávno došly na vyzkoušení. Samozřejmě je ještě nemám vyzkoušené všechny, což mi vzhledem k velikosti balení, bude asi nějaký pátek trvat.
Tyto šampóny patří do nové kolekce, která pečuje o pokožku hlavy, aby přinesla výsledky, které uvidíte a ucítíte na svých vlasech a na pokožce hlavy okamžitě. Její složení využívá technologii On-Contact, která přináší okamžité a dlouhodobé řešení potíží pokožky vaší hlavy a jejich příčin. Kolekce zahrnuje řady Instant Relief, Instant Moisture a Instant Deep Clean
  • Head&Shoulders Instant Relief 2v1
  • Head&Shoulders Instant Moisture
  • Head&Shoulders Instant Deep Clean
Balení jsou dostupná v obsahu 200ml, doporučená cena 69,90Kč a 400ml balení, jejichž doporučená cena je 124,90Kč. Viděla jsem ale v drogérii, že 400ml balení bylo v akci nějak za 99Kč. 
Head&Shoulders Instant Relief Shampoos
Head&Shoulders Instant Relief 2v1
Přináší okamžitou úlevu při svědění pokožky hlavy, obsahuje technologii On-Contact a komplex „Thermo-Cooling Activator“, který je aktivován vodou ve sprše a spouští se při kontaktu s pokožkou hlavy. S pomocí jedinečné kombinace mentolu a máty zklidňuje pokožku hlavy a dodává jí úlevu díky chladivému pocitu. Osvědčená složka šamponu Head&Shoulders přispívá k dlouhodobému účinku pro vlasy až 100% bez lupů.
Já říkám: tento šampon jsem si vybrala, že ho vyzkouším jako první za a) je to 2v1, takže mi ubyla práce s kondicionérem. Za b) zaujala mě vůně šamponu a za c) jsem chtěla vyzkoušet ten chladivý efekt na pokožce. Šampon na moje vlasy dobře funguje, nemusím přidávat kondicionér, stačí mi ten, který je v šamponu, vlasy v pohodě rozčešu, pokud je při mytí nějak extrémně necuchám.
Vůně je perfektní, taková peprmintová-žvýkačková. Chladivý efekt během mytí vlasů je opravdu příjemný. Nemám tomuto šamponu co vytknout. Sedl mi a jsem ráda, že ho mám 400ml, to mi chvilku vydrží :)
Head&Shoulders Instant Relief Shampoo
Head&Shoulders Instant Relief Shampoo
Head&Shoulders Instant Moisture
Dodává okamžitou hydratační péči vlasům a pokožce hlavy. Technologie On-Contact se aktivuje při kontaktu s pokožkou hlavy a vytváří jemnou síť polymerů, která hydratuje vlasová vlákna a uzamkne potřebné živiny a vlhkost pro vyživenou pokožku hlavy. I v tomto šamponu máte složku, která přispívá k vlasům bez lupů.
Tento šampon zatím vyzkoušený nemám, ale když funguje ten první, tak se nebojím, že tento by mi dělal problémy. Holky na netu psaly, že tento jim voní nejvíc, pro mě je ta vůně sladká. Každopádně šampon má hydratovat, takže tento vyzkouším jako druhý v pořadí.
Head&Shoulders Instant Relief Shampoo
Head&Shoulders Instant Relief Shampoo
Head&Shoulders Instant Deep Clean for Men
Přináší okamžité důkladné mytí pro muže. S pomocí technologie On-Contact se aktivuje při kontaktu s pokožkou hlavy a mastnotou na pokožce hlavy.
Tento šampon z jasných důvodů vyzkoušený nemám, je ve fázi testování :) Poznatky dodám později.
Vůně je příjemná, jemná, pánská.
Head&Shoulders Instant Relief Shampoo
Head&Shoulders Instant Relief Shampoo
Slíbená SOUTĚŽ. Soutěžit můžete zde na blogu o jednu sadu, tzn. tyto tři šampony Head&Shoulders z nové kolekce Instant Relief. Prosím přečtěte si pozorně podmínky soutěže, děkuji.
Head&Shoulders Instant Relief Shampoos
Podmínky soutěže zde na blogu:
1. Viditelně sledovat můj blog, odebírat nebo jakkoli jinak tomu říkáte ;)
2. Do komentáře napsat, jaký právě teď používáte šampón
3. Pokud chcete, zanechte email, na kterém Vás v případě výhry budu kontaktovat. Pokud nechcete email uvádět a vylosuji Vás, musíte se mi do tří dnů sami ozvat.

Pouze pro čtenářky s doručovací adresou v ČR. To je vše, výherce bude jeden, soutěž trvá do pátku 26.6.2015

29.6.2015 Sadu vyhrála:
Gratuluji ☺

30 komentářů:

  1. Sleduji i odebírám přes GFC a FB - doufám, že dostatečně viditelně :-D Šampon momentálně používám od Dove, ale moc mi nevyhovuje. Předtím jsem měla Head&Shoulders s mandlovým olejem a ten byl mnohem lepší. Mám dlouhodobě problémy s lupy a svědící pokožkou hlavy, takže bych určitě uvítala doma i tyto novinky, které jsou v soutěži :-) E-mail mám na seznamu: USedmikrasky.

    OdpovědětVymazat
  2. Odebírám přes GFC, právě používám Eucerin na citlivou pokožku.:)
    live-a-little@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Momentálně používám objemový od Aussie. Head and Shoulders má moc rád můj přítel, určitě by mu výhra udělala radost :)
    nikolik.v@seznam.cz
    GFC: Niki

    OdpovědětVymazat
  4. gfc radoslava instagam radunkam
    Ahoj teď používám červený elseve.

    OdpovědětVymazat
  5. Totot je jediný šampón ktorý môžem používať dlhodobo a nespravia sa mi lupiny a nebude ma svrbieť pokožka hlavy. Momentálne používam Head and Shoulders Citrus fresh :) Takže by som sa neskutočne tešila ak by sa usmialo šťastie :)
    GFC Denisa Slobodová
    FB Andi D Voilá
    denisa.slobodova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Nevím, jestli to, že Tvé články čtu a občas se na něco na FB pod odkazem zeptám, znamená viditelně sledovat blog :-D snad jo :-) Momentálně dodělávám šampon a kondicionér od Dove, řadu Oxygen Moisture. Příjemně voní, nemůžu tomu extra nic vytknout, je to příjemné obojí :-)
    StolinovaM@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduju Tě na fb a blog čtu pravidelně,občas zanechávám i komentáře ;-) Momentálně používám Toni&Guy na jemné vlasy, je úplně boží. Kupovala jsem ho v Tetě s velkou slevou a asi mi bohužel bude líto dát plnou cenu za šampon a kondicionér, tak si budu holt muset počkat na nějakou akci :(

    email : lenosek@centrum.cz
    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají parádně, jeden čas jsem je používala pořád, koukám, že mají pěkný nový design obalu, tak zkusí štěstí v soutěži!:) Sleduji a momentálně používám Wella elements, jsem spokojená, ale ráda zkouším nové šampony, tak si s radostí zasoutěžím o tyto:)
    info@ilovemakeup.cz

    OdpovědětVymazat
  9. pouzivan loreal ale stridam to ;)
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já momentálně používám šampon a kondicionér od Dove, co mi dala ségra že už je nechce. Ale nedávno mě prodavačka v Marionanaudu přesvědčila abych si koupila obojí od značky Syx, tak na to jsem zvědavá. Head&shoulder jsem používala kdysi ale už jsem je dlouho neměla, takže by mě to vcelku lákalo je zase zkusit :)
    Barbora.Hapova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. sleduji :). pouzivam na stridacku sampon od aussie (miluju tu vuni :)), od yves roche pro barvene vlasy a od avonu takovy cerny, mel by byt s oleji :).

    OdpovědětVymazat
  12. Přes GFC sleduji jako Genevra. Právě teď používám šampon od Ziaji kakaové máslo. Email genevra43@gmail.com Můj přítel taky používá šampon head&shoulders a je moc spokojený.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  13. Gfc ervulenka
    Ervulenka@seznam
    Shauma

    OdpovědětVymazat
  14. Nyní používám šampon od Ziaji - levandulový na mastné vlasy, ale po delší době užívání už z něj nijak odvařená nejsem a to ho střídám s Glisskurem a šamponem z lékarny Kelulal.. no..stále hledám ten nej..:) k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Momentálně mám rozdělané šampony dva, Pantene Pro V - Aqua light a Toni&Guy Cleanse, šampony celkem střídám, vlasy se mi dost mastí :-( Zatím jsem nenarazila na žádný, který by pomohl prodloužit dobu mezi mytím.
    markit.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Aktuálně používám Timotei - pure, je bez silikonů, parabenů a barviv. Ale úplně spokojená nejsem :(
    vera.p@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Střídám Elseve s Gliss kurem
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Sleduji FB i GFC pod jménem Klára Komrsová, momentálně používám levandulový od Ziaji a po delší době jsem našla něco, co mi vyhovuje, nicméně mi už dochází a tyhle novinky vypadají dobře! Podle possiu se mi nejvíce líbí tem mandlový, i když ho nemáš vyzkoušený, věřím, že bude stejně dobrý jako ty ostatní!
    k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Heh, momentálně používám Head and Shoulders :D Jelikož se trochu potýkám s lupy, tak tyhle jsou klasika, která stoprocentně funguje.
    sarka.dalecin@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Super, šampony Head&Shoulders mám moc ráda! :)
    Momentálně mám v oběhu šampon Gliss Kur - Ultimate Color.
    Sleduji GFC: Ivana Mikuličková (hezkakytka).
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. GFC: Terka Černá
    Používám Aussie a od Milvy. :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Šampony hodně střídám, momentálně mám v koupelně Baleu, Niveu a nějaký nějaký organický šampon.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. GFC - Diary of a Girly Things
    Aktuálně používám šampon od Dove. :)
    diaryofagirlythings@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Sleduji jako Bára V.
    Momentálně používám šampon BioPha a občas ho prostřídám s Elseve Fibralogy, který se snažím dopotřebovat, místo abych s ním mrskla do koše, i když by si to zasloužil.. Sama používám spíš přírodní šampony, ale přítel jede jen na H&S, takže by to byl dárek pro něj, kdyby náhodu.. :-)
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Sledujem cz GFC: Zuzana Zelienková
    Momentálne používam šampón Schwarzkopf schauma Fresh it Up a sem tam Schwarzkopf schauma Silver Reflex. Ale už mi pomaly dochádzajú a uvažujem o nejakom inom :-) Len v dnešnej dobe je toľko tých šampónov, kondicionérov a balzámov, že je ťažké si vybrať :-)
    Doručovaciu adresu tiež spĺňam :-) Tak teraz len počkať či sa na mňa usmeje šťastie :-)
    zuzka.zelienkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Šampony často střídám, teď zrovna Gliss kur-Hyaluron hair filler a Elseve-Extraordinary oil, oba mi vyhovují, a občas použiju šampon proti lupům, na které trpím, takže bych uplatnění pro H&S určitě měla :).
    H.Mlcakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Momentálně používám super šampon od Matrix.
    ro-linda@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Momentálně používám Aussie, který jsem si zamilovala.Kvalita a ta vůně:))
    Sleduji tě všude, tady jako Adriana Gröschlová, na IG jako adriana222
    Groschlova@spspraha.cz

    OdpovědětVymazat
  29. GFC Simona J.
    Momentálně stridam Aussi a Gliss kur:-) obě báječný vůně :-)
    simonaa13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. SOUTĚŽ TADY NA BLOGU UKONČENA, ALE JEŠTĚ DNES SE MŮŽETE ZAPOJIT NA FACEBOOKU. DĚKUJI :)

    OdpovědětVymazat