Mavala Garden Party - 272 Begonia

Kolekce Garden Party od Mavaly je v parfumerii Fann dostupná už nějaký pátek, já ale opět dávám do pořádku své nehty, takže jsem se k lakování dostala až teď.
Kolekce obsahuje šest odstínů, které jsou jedinečné svou odolností a bohatou pigmentací, takže vám s těmito laky stačí nanést jednu vrstvu a můžete vyrazit :)
Ke mně doputoval odstín 272 Begonia
Mavala Garden Party - 272 Begonia
Laky mají 5ml, což je fajn velikost, vypadají maličké, ale myslím, že to stačí. Odstín Begonia se v lahvičce tváří jako matná staro-růžová barva.
Mavala Garden Party - 272 Begonia
Když se podíváte na lak v určitém úhlu, vidíte, že lak není matný jak se prve zdálo, ale že obsahuje růžovo-fialové mini třpytečky. Ty částečky jsou miniaturní, vesměs na nehtech nejsou vidět, jen na slunci, ale nijak výrazně.
Mavala Garden Party - 272 Begonia
Konzistence laku je normální, spíš tekutější, ale nanáší se dobře. Štěteček není ani úzký, ani široký, ale dá se jako by rozplácnout a zabere docela velký kus nehtu. Což já osobně mám raději, než úzké štětečky.
Mavala Garden Party - 272 Begonia
Lak je velice dobře pigmentovaný, opravdu stačí jedna vrstva. Já ale vždy dávám vrstvy dvě, prostě mi přijde, že lak je sytější a lesklejší - jakýkoli lak. Na dvě vrstvy odstínu Begonia jsem dala Mavala Colorfix, který nehty zpevní.
Mavala Garden Party - 272 Begonia
Z nějakého nepochopitelného důvodu, mi foťák nezachytil barvu na 100%. Obvykle stávkuje s fialovou, to vím, ale růžové odstíny fotil normálně. No už ne. Na první fotce je barva o dost světlejší než v reálu je. Ale fotku jsem sem dala, protože na určitém světle, takhle může tento odstín vypadat.
Mavala Garden Party - 272 Begonia
Tady odstín vypadá lépe a blíží se k realitě, ale pořád to není ono. Lak je trošku víc do růžové, ale ne  moc. Je takový příjemný na nehtech, krásný, ale ne nápadný. Řekla bych, že je to takový elegantní odstín. Nevím zda můžu říct, že je něco jako sytější růžová nude :D Možná zůstanu u toho, že je elegantní ;)
Mavala Garden Party - 272 Begonia
Mavala Garden Party - 272 Begonia
Zde na fotce je lak focený na sluníčku, chtěla jsem zachytit ty třpytivé částečky, no nevím jestli se povedlo :D Možná na tom ukazováčku jde trošku něco vidět.
Mavala Garden Party - 272 Begonia
Trochu jsem googlila a našla jsem docela věrohodně zachycený odstín Begonia u blogerky Beauty Geek. Na vzorníku je Begonia druhý z leva a myslím, že barva hodně odpovídá.
Musím se přiznat, že když jsem viděla lak v lahvičce, tak mi odstín moc nesedl. Když jsem fotila fotky pro tento článek, tak jsem si nalakovala jednu ruku a říkala jsem si, no jo růžovka, to nebude pro mě. A hádejte co? Ten odstín mi tak sedl, že jsem hned nalakovala i druhou ruku a jsem moc ráda, že mám zrovna tento odstín. Myslím, že ho v létě hodně vynosím.
Jak jste na tom, okukovaly jste tyhle laky ve Fannu nebo už nějaký máte? Nebo snad všechny? ♪♪
Pokud máte na nějaký odstín zálusk, doporučuji využít akce Červnový festival péče a líčení, kdy můžete mít nejen laky s 20% slevou.

9 komentářů:

  1. Moc pěkný odstín a perfektně udělaná mani:))

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto dokonalý, nádherný, ten si nenechám ujít, fakt super odstín!

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný odstín a že stačí jen jedna vrstva je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi vyhovuje, že stačí jedna vrstva. Ale dávám dvě :)

      Vymazat
  4. Krasavec, těším se až ho láknu :) A pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je veľmi krásny. Ja mám doma jeden od Mavaly, bola som dosť sklamaná a odvtedy som sa nejako po nich už nepozerala. Ale myslím, že pri mojom počte lakov to zase nie je až taká tragédia :-D A to jemné trblietanie na fotke vidím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám Hortensia a Freesia, zatím nelakováno tak jsem zvědavá :-) ale tenhle odstín vypadá taky krásně, jemný ale ne nudný

    OdpovědětVymazat