Max Factor Creme Puff Blushes - 15 Seductive Pink, 05 Lovely Pink

Ani nevíte jakou mám vždy radost, když mi dojde balíček a v něm nějaké kosmetické novinky od Max Factor. Na tvářenky, o kterých bude dnes řeč, jsem se těšila jak malé děcko. A to od první chvíle, kdy jsem je zaregistrovala na instagramu. Instagram a google je mor :D
Myslím, že na insta se tvářenky objevily cca před pěti měsíci a v #cremepuffblush jsem okukovala fotky odstínů. Samozřejmě to byly fotky zahraničních blogerek, některé z nich měly na fotkách čtyři odstíny, jiné šest.
Říkala jsem si, že u nás asi budou čtyři odstíny, jenže jaké? Já měla dva své favority, které se mi moc líbily. A pak tvářenky došly a já koukala do balíčku a zjistila, že........................... Pokračujte ve čtení a dozvíte se, jestli ty moje odstíny nakonec doma mám nebo ne.
Max Factor Creme Puff Blushes - 15 Seductive Pink, 05 Lovely Pink
Max Factor Creme Puff Blush je zapečená tvářenka, jejíž složení obsahuje mix barevných pigmentů jemně odrážejících světlo, které vytvoří na pleti půvabně sametový finish. Tvářenky se snadno vrství, což vám dává maximální kontrolu nad intenzitou líčení.

Profesionální vizážistka Max Factor Lenka Smrčková mimo jiné říká: „Tvářenky Creme Puff Blush se ve výrobě zapékají ve vysokých teplotách. Tato technologie umožňuje vytvořit produkt s vysokým obsahem perleťových pigmentů - výsledné barvy jsou intenzivní a lesklé. Pleti dodají svěží, přirozeně rozjasněný vzhled. Při nabírání tvářenky na štětec produkt tolik nepráší a je i lépe odolný, pokud nám tvářenka upadne na zem.“

Jak jsem správně vydedukovala, tvářenky u nás budou opravdu dostupné ve čtyřech odstínech.
  • 05 Lovely Pink
  • 15 Seductive Pink
  • 20 Lavish Mauve
  • 25 Alluring Rose

Max Factor Creme Puff Blush
Pokud zatím tvářenky nepoužíváte, ale chcete začít, má pro vás Max Factor tipy, jaký odstín Creme Puff Blush vybrat, aby vám seděl co nejlépe.

Světlá pleť s růžovým podtónem  - ideální jsou pro vás růžové a světle broskvové odstíny. 15 Seductive Pink, 20 Lavish Mauve.

Světlá pleť se žlutým podtónem, zrzavé vlasy - meruňkové nebo pískové odstíny. 05 Lovely Pink

Tmavší pleť, tmavé vlasy - nemusíte se bát použít výraznější zlatohnědé, červené či vínové odstíny. 15 Seductive Pink, 25 Alluring Rose.

Unavená pleť, která potřebuje rozzářit - růžové odstíny s chladným podtónem. 20 Lavish Mauve

Více informací k těmto tvářenkám se dočtete na stránkách Max Factor.

A co na tvářenky já?
Max Factor Creme Puff Blushes - 15 Seductive Pink, 05 Lovely Pink
Já říkám BINGO! :)
Jsem z tvářenek nadšená, ale pojďme postupně.

První, co se Max Factor povedlo, bylo to, že mi poslali přesně ty dva odstíny, které jsem chtěla.
05 Lovely Pink
a
15 Seductive Pink
Max Factor Creme Puff Blushes - 15 Seductive Pink, 05 Lovely Pink
Max Factor Creme Puff Blush 15Seductive Pink
- je žíhaná tvářenka, základ je taková meruňková nude barva a v ní je vínovo-fialkové (?) žíhání. 
U těchto tvářenek nejde nabrat jen jednu nebo druhou barvu. Výsledný odstín Seductive Pink, když po ní přejedu prstem, je jakoby starorůžová šmrncnutá meruňkou. Zas nevím jak to popsat, ale ta barva je perfektní, prostě dokonalá. Přesně můj odstín. Seductive Pink neobsahuje třpytky ani shimmer, ale není matná. Na tváři vám vytvoří dokonalý odstín a lesk. Já nevím jak to dělají, asi to bude tím speciálním pečením produktu. Ale lesk se mi strašně líbí. Vlastně celý odstín Seductive Pink je bomba. 
Max Factor Creme Puff Blush - 15 Seductive Pink
Max Factor Creme Puff Blush - 15 Seductive Pink
Max Factor Creme Puff Blush 05 Lovely Pink
- základem tohoto odstínu (tedy já to beru jako základ) je jemná oranžová barva a je žíhaná růžovou. V tomto odstínu jsou viditelné třpytečky, ale pidi mini. Když po tvářence přejedu prstem, zůstane mi na něm růžovo meruňková barva. Trošku je tenhle odstín podobný mé nové paní MACíkové New Romance a taky jsem zkoušela, že vypadá podobně jako zapečená tvářenka Make Love Instead od Makeup Revolution. Lovely pink je o poznání méně pigmentovaná než Seductive Pink. Pokud to o ní nevíte a dáte jednu vrstvu na tvář a pokud máte podobně zbarvenou pleť jako já :), tak vám tvářenka nepůjde vůbec vidět. Což je sice blbé, ale není to neřešitelné. Krásně a v pohodě se dá odstín navrstvit. Na snědých typech, tam si nejsem jistá ani vrstvením. Myslím, že na snědé tváři vidět nepůjde. Ale je fakt, že Max Factor tenhle odstín na tmavé typy ve svých radách neodkazuje. Pro bledulky je dokonalá, ještě i na mně jde vidět, ale vrstvím. V létě, až se opálím, asi používat nebudu, možná jako rozjasňovač, to by mohlo klapnout. V zimě nebudu mít problém, to jsem zas bílá a bez pih.
Max Factor Creme Puff Blush - 05 Lovely Pink
Max Factor Creme Puff Blush - 05 Lovely Pink
Tvářenky, i když jsou zapečené, tak nijak extrémně nepráší. Schválně jsem vám udělala fotku, hned po použití obou odstínů. Styď se MACíku :D (pokud nechápete, přečtěte si článek o tvářence z MACu.)
Tyto nové tvářenky od MF bývají srovnávány s tvářenkami od Hourglass, netuším zda jsou stejné, od Hourglass zatím nic nemám. Ale pokud jsou stejné, tak ani pořizovat nebudu, MF je za mnohem nižší cenu.
Max Factor Creme Puff Blushes - 15 Seductive Pink, 05 Lovely Pink
Tvářenky jsem nafotila vedle sebe, na fotce jsou na ruce, každá v jedné vrstvě. Nerozmazané. Líbí se vám odstíny?
Max Factor Creme Puff Blushes - 15 Seductive Pink, 05 Lovely Pink
Tady jsou odstíny rozmazané, opět jen na ruce, na vnitřní straně, tudíž na docela světlé kůži. Vidíte, že Lovely Pink je jemňoučká.
Max Factor Creme Puff Blushes - 15 Seductive Pink, 05 Lovely Pink
Co se týče výdrže tvářenek, jsem spokojená. Tvářenky dávám na "holou" pleť. Víte, že nenosím makeup a tvářenka drží a drží a mám ji na obličeji až do večera, kdy se jdu odlíčit.

Přiznávám, že teď momentálně víc používám odstín Seductive Pink, ale občas přes něj v jedné vrstvě máznu Lovely Pink a vypadám skvěle :D :D
Tvářenky budou u nás dostupné od června 2015, budou ve všech drogériích, předpokládám, že i v parfumeriích, kde mají stojan Max Factor a budou dostupné i přes net.
Cena za - nevímkolikgramů,protožetonatvářencenení -bude 309Kč, ale třeba v parfumeriích FAnn začíná od června Festival Péče a Líčení, kde nakoupíte s 20% slevou. Takže v novém Fann katalogu je u tvářenky uvedená cena 247Kč.
Za sebe můžu v klidu tvářenky doporučit. Máte v plánu nějakou koupit? A používáte vůbec tvářenky?

12 komentářů:

  1. Hmm, vypadají dobře, už čtu několikátou pochvalnou recenzi! Do Fannu plánuju zajít, tak je určitě omrknu :) I když nedostatkem tvářenek rozhodně netrpím, ale copak se tomu dá odolat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, nedá se odolat :D Určitě mrkni, doporučuji počkat na Festival líčení, bývá to dobrá akce. A snad vybereš odstín, sice jsou čtyři, ale vybrat se dá si myslím.

      Vymazat
  2. Líbí se mi moc a těším se na ně. Už teď nevím, který odstín dřív :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, já se bojím, že až omrknu ty zbývající dva, že aspoň jeden ještě pořídím.

      Vymazat
  3. Určitě se mi líbí Lovely Pink. Tvářenky používám, nejraději mám Candy Queen of Hearts, ale i Antique od Sleeku nebo paletku od Makeup Revolution,odstín Ultra Fair s tvářenkou,rozjasňovačem a bronzerem.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Perfektní odstíny používáš. Ta Lovely Pink je super, že se dá i jako rozjasňovač použít i jako tvářenka, takže multi :)

      Vymazat
  4. :-D Jaké nadšení srší z článku:))) To je super, že jsou to odstíny, které se ti líbily. Souhlasím, že jsou tvářenky spíše pro bledulky, já jsem zatím jen lehce opálená a jdou na mě vidět tak tak, ale jinak jsou fajn, povedené novinky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt to jde vidět? :D Já jsem z nich nadšená, co k tomu říct.

      Vymazat
  5. Ty jsou naprosto nádherné!!! Přesně takové odstíny mám nejradši, nejde to s nimi přehnat, i když na sebe člověk brzy ráno nevidí:)) Vyhovují mi i odstíny, o kterých píšeš. Mrknu na to!
    Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou perfektní, opravdu se povedly.Jj, nejhorší je to v zimě, kdy se člověk maluje skoro za tmy a na umělém světle. Někdy mi taky ruka ujela. Doporučuji,mrkni na odstíny a určitě vybereš:)

      Vymazat
  6. Oba odstíny jsou nádherné:)) A zase jako vždy moc pěkné fotky:))

    OdpovědětVymazat