Spotřebováno - srpen, září, říjen 2014

Tak se mi zas podařilo spotřebovat malou trošku z mých velkých kosmetických zásob. Jde to pomalu, ale výsledky jsou. Dnešní spotřebováno je částečně i nuceně spotřebováno nebo lépe nuceně vyhozeno, některé výrobky jsem vlastně ani nedopotřebovala, ale musí letět do koše. U jednoho zvlášť to dělám s těžkým srdcem :(
Článek si můžeme rozdělit na tři části:
1. Dekorativka
2. Produkty na vlasy
3. Produkty na pleť a tělo
  • Dekorativka


1. řasy Ardell Babies - moje nejoblíbenější řasy od Ardell. Na blogu jste je mohli vidět v líčících článcích zde nebo zde. Tento typ řas je perfektní pro někoho, kdo s umělými řasami začíná a nebo je prostě nemehlo jako já a není schopný si nalepit řasy :D Ardell Babies jsou krátké řasy, tedy myslím co do délky na víčku/plocha k lepení na víčku. Tím pádem se docela dobře a rychle aplikují na oko. Pěkně prodlouží řasy ve vnějším koutku oka a oko působí větší.
Budu kupovat znovu? Ano, už mám v šuplíku další.

2. řasenka Lancome Hypnose Star - plné balení :..........((( tak toto je ten výrobek, který letí do koše, aniž bych ho vypotřebovala. Tuhle řasenku miluji, má perfektní kartáček, který mi sedí. Toto je moje druhé balení, no bohužel jsem neměla šťastnou ruku při výběru. Už jsem to řešila na fb, jednou náhodně v práci, když jsem si během dne kontrolovala makeup, jsem zjistila, že mám pod očima jakési černé tečky!!! Jsem se až lekla, co to je. Pak jsem si uvědomila, že asi ta řasenka nějak odpadává, toto se mi totiž NIKDY v celém mém životě u žádné řasenky nestalo. Nevěděla jsem čím to je, ale někdo psal, že je řasenka zřejmě stará :(( Ach jo, ach joooooooo, já ji tu suším už jak dlouho a pořád ji nemůžu vyhodit. Chápete? Nová řasenka Lancome. Jenže prostě co s ní, když je stará? Navíc kdo ví jak stará je a co mi může způsobit na očích? Nebudu riskovat a dneska bohužel, řasenku vyhazuji. Ale teda rve mi to srdce, to je jasné :(
Budu kupovat znovu? Rozhodně jednou zas ano, teď se docela bojím, že zas koupím starý kus. Navíc mám aktuálně řasenek velkou zásobu, takže v nejbližší době ne. Ale stále si trvám na tom, že je to skvělá řasenka.

3. vzorek řasenky Max Factor Masterpiece High Definition Mascara - už ani nevím kde jsem k tomuto vzorečku přišla, ale strašně ráda jsem tuto řasenku používala na spodní řasy. Má super hustý kartáček, barvy štěteček nabíral tak akorát na spodní řasy, prostě super. Bohužel v poslední době se mi zdálo, že už je řasenka mírně vyschlá, takže konečná.
Budu kupovat znovu? Kdyby se dal koupit tenhle vzorek cca 5ml, tak určitě, ale celé balení mi na líčení spodních řas přijde zbytečné, to si řasy nalíčím řasenkou, kterou líčím horní řasy.

4. gel na obočí Astor Seduction Codes Brow Gel Transparent 5ml - bezbarvý gel na obočí od Astoru, perfektní věc. Dá se koupit normálně v drogérii, já tento dostala za vyplnění dotazníku k testované řasence. Můžu gel jen doporučit, má takový jako plochý kartáček, obočí zafixuje na celý den, aniž by obočí působilo slepeně nebo mokře. Fakt dobrá věcička.
Budu kupovat znovu? Ano, už mám v zásobě další.

5. lesk na rty Bourjois 3D Volume and Shine elixir Gloss 8hrs - 20 Rose Symphonic - přiznávám, poslední rok jsem ani netušila, že tento lesk ve sbírce mám. Je to lesk plný třpyteček, netuším, kdy jsem ho nosila. Očividně jsem ho ale měla ráda, protože v něm zůstala polovina. Při nedávném úklidu a čistce zásob rtěnek a lesků, jsem dle vůně tohoto lesku zjistila, že už asi nebude úplně 100% ok. Staré věci si tady fakt skladovat nebudu.
Budu kupovat znovu? Nevím, tento odstín určitě ne a lesky v poslední době nahradily rtěnky, které mám na zimu raději, takže nejméně do léta asi žádný lesk nekoupím.
  • Produkty na vlasy
 6. Schwarzkopf Gliss Kur Marrakesh Oil and Coconut balzám - ♥♥♥ ano, po 150 ho mám ve spotřebovaných, v zásobě mám asi ještě jeden, dva kousky a co bude dál až je spotřebuji, to fakt nevím :( Je to nejlepší a nejvoňavější kondicionér.
Budu kupovat znovu? Ráda bych, ale když už se neprodává, tak asi ne. Tohle je kousek, který mě fakt mrzí, že ho stáhli. Netušíte někdo proč?

7. šampon Wella SP Volumize shampoo - jeden z šamponů, které mám velice ráda. Už jsem ho tu jednou ve spotřebě měla. Vyhovuje mi jaké mám po něm vlasy, vyhovuje mi vůně. Ne, že by mi dodal mega objem, ale vlasy jsou po něm super, pevnější, lesklejší. Dobrý kousek, určitě koupím zas.

8. kondicionér Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Oil Elixir balzám - tento kondicionér je na velmi namáhané vlasy a lámající se vlasy. Koupila jsem ho proto, že prostě nebyl Marrakesh Oil a chtěla jsem vyzkoušet od Gliss Kur něco dalšího, co jej nahradí. No nevím, normálka kondicionér. Obsahuje zlaté částečky, což jsem během umývání vlasů vůbec nezaznamenala, až včera, kdy jsem četla nějakou recenzi a tam slečna psala, že má ve vlasech zlaté třpytky či co. Já ve svých vlasech nic neviděla.
Budu kupovat znovu? Ale asi jo no, když není Marrakesh Oil :D

9. Orofluido olejíček na vlasy - dle článků na netu jsem čekala, že to bude zázrak. Nevím no, prostě olejíček na vlasy. Nepocítila jsem, že by vlasy byly po použití lepší nebo horší než u jiných olejů na vlasy, které doma mám.
Budu kupovat znovu? Ne nebudu, mám teď docela velký olej od L´Oreal. Jo a taky mi nevyhovuje ta skleněná lahvička, že které se nedají dost dobře vydolovat poslední zbytky oleje;)

  • Produkty na pleť, tělo atd..

Tak poslední skupinka produktů je největší.

10. Garnier Essentials odličovací voda s výtažkem z hroznů - perfektní věc, používám roky. Opět jsme o tomto produktu diskutovaly na fb, nelíbí se mi, že změnili objem ze 150ml na 120ml a cenu dali vyšší. To mě fakt vytočilo. Ale zatím tento odličovač kupuji dál, protože mi vyhovuje.

11. odličovací tampony Bel - tolika lidmi neprávem nenáviděné odličovací tampony Bel. Jak vidíte z fotky, já spotřebovala tři balení,jsou prostě super.
Budu kupovat znovu? Jasně, v týdnu musím zajet do Makra pro to velké hotelové balení, haha fakt. Už mi zas došly.

12. Bioderma Hydrabio Légere krém na obličej 40ml - jak víte krémy na obličej střídám Vichy a Biodermu. Tentokrát se mi podařilo vypotřebovat krém od Biodermy z řady Hydrabio. Krém jsem používala celé léto, používám ho zatím i teď. Předpokládám, že budu do té doby než začne mrznout, protože pak potřebuje moje pleť trošku něco hutnějšího.
Budu kupovat znovu? Jasnačka, když píšu, že ho používám i teď, je jasné, že už jsem koupila další balení. Mimochodem změnili tvar pumpičky, je hranatější :)

13. GLAMGLOW YOUTHMUD TINGLEXFOLIATE TREATMENT - tak tuhle masku asi vytvořili na můj obličej :D Ráda ji používám, vyhovuje mi, hezky voní, udělá dobrou službu. Navíc má v sobě, kromě bahna, i částečky, kterými pak obličej vypeelingujete. Co víc si přát. Já měla tento vzorek z Douglasu, docela jsem si ho šetřila. Teď mám další, taky si jej šetřím, ale myslím, že si brzo koupím celé velké balení. Uvidíme, je trošku dražší a navíc bych chtěla k této masce i tu modrou Glamglow.
Budu kupovat znovu? Nebylo by od věci, kdyby Douglas tyhle vzorky prodával. Předpokládám, že je má rozdávat k nákupům, no ale víte jaká je praxe. Zvlášť v Douglasu u nás, jsou vždy ze vzorečků úplně vydaní, protože je před Vánocemi a pak po Vánocích a pak dalších 100 tisíc dalších výmluv. Bla bla. A pak si tam běžte koupit něco drahého, když nedostanete ani ťuk k nákupu. Raději bez komentáře...

14. čistící proužky od Rival de Loop - tyto proužky kupuji v Rossmannu, jsou suprové, vytáhnou přesně to, co mají. Jsou v balení tuším, že po třech? Teď možná kecám, nejsem si jistá, vím ale, že je jich v krabičce víc. Že by 6?
Ano, budu kupovat znovu a pořád dokola, vyhovují mi.

15. mýdlo na ruce od Bath and Body Works - Scarlet Pumpkin - bezkonkurenční podzimní vůně, ruce po něm zůstávaly voňavé šíleně dlouho. Kéž by Bath byl i u nás, hned bych si koupila další balení Scarlet Pumpkin.

16. Body Basics dvousložková kokosová koupelová lázeň 250ml - hmm, no fajn no. Prostě voňavé cosi do koupele. Nebudu kupovat znovu, protože obchůdky Body Basics už tu nejsou a zrovna tenhle kokos byla taková nic moc vůně, na to, že kokos miluji.

17. Čistící proužky na nos s výtažky z dřevěného uhlí - taky dobrá věc, je v balení po třech. Kupuji v Intersparu. Nekupuji nijak pravidelně, prostě až jdu do Sparu, tak si je koupím. Trošku smrdí, ale jinak jsou fajn, svou službu splní. Ano, koupím si je zas.

18. Crabtree a Evelyn tělové mléko Pomegranate 50ml - úžasné, voňavé tělové mléko, které opravdu vyživilo pokožku a nechalo ji vláčnou, jemnou a vyživenou.
Nebudu kupovat znovu, tělových mlék mám dostatečně dost, nepotřebuji kupovat další. Ale kdybych neměla, asi bych tento výrobek koupila zas.

19. Original Source Rasperry+Vanilla Milk 250ml - hydratační sprchový gel malina + vanilka. Kupovala jsem v Rossmannu v akci 2+1. Prostě jsem tento sprcháč chtěla vyzkoušet. Je krásně voňavý a nevysušuje. Nebudu kupovat znovu, protože mám teď v zásobě ještě ten Lékořicový a pak se uvidí. Pokud bude v akci, tak možná jo. Ale nevidím v něm žádný zázrak.

Tak snad se vám tento článek plný starých, prázdných obalů líbil :D A klidně mi můžete napsat, zda jste vypotřebovali některé stejné výrobky jako já. No a nebo si můžete poplakat nad tou Lancome Hypnose Star řasenkou. Já mám teda smutek ☻

12 komentářů:

  1. škoda té Hypnose Star :((( mám ji na wishlistu, tak snad ji někdy vyzkouším :))
    jinak už konečně musím vyzkoušet ty čistící pásky z Intersparu, vždycky když tam jdu, tak jsou vyprodané :D zkoušela jsem jich totiž už hodně, ale tyto stále ne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super řasenka, přemýšlím, že si nechám aspoň ten kartáček na rozčesávání řas třeba :( Ještě jsem ji nevyhodila :D Já do sparu moc nechodím, teď ho mají změnit na albert, tak možná by stálo za to, udělat zásoby

      Vymazat
  2. U nás už je ze Sparu Albert. Tamponky od Bel můžu, ale radši mám sephorácký nebo ebelinky z dm. S tou hypnoskou je to k vzteku. Na mě jsou řasenky od Lancomu moc mokrý, všechny. Tu novou zahnutou ani nebudu zkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A sortiment změnili, že? Já žádný jiný ráda nemám, ani sephora, ebelin jsem teda nezkoušela, ale Bel mi vyhovuje. Teď jsem koupila nějaký v Lídlu, nenene :( Já mám teď řasenek strašně moc, takže taky kupovat nebudu, ale v budoucnu se Lancome H.Star nebráním :)

      Vymazat
  3. Tak to je teda něco koupit si řasenku a pak opadá a je stará :( to je hrozný .
    Bel tampony a garnier jsou skvělé věci mám vyzkoušené . jak máš ten kondicionér tak právě zkouším šampón a nepřišlo by mě že bych měla třpytky ve vlasech nevím :D ale jinak je fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že ne? Mně taky nepřišlo, že bych měla třpytky ve vlasech. Ale někdo psal, že měl. Tak nevím fakt.

      Vymazat
  4. Keď som zbadala prázdny obal toho malinového sprcháča, myslela som si, že sa nad ním budeš rozplývať. Mňa totiž tieto sprcháče poriadne opantali svojimi vôňami a skvelou konzistenciou. Teraz mám v zásobe medový, ktorý si vychutnám v zime, ale mala som aj malinový a mätový (vzorky) a boli veľmi fajn. Hlavne mätový pôsobil ako aromaterapia v kúpeľoch :D
    Na bočnom paneli som si všimla, že máš na instagrame na foto paletku Nars. Instagram nemám, tak tam nemôžem komentovať, ale strašne ma zaujíma, či je to tá paletka líceniek s rozjasňovačom a bronzerom a kde si si ju kúpila. Veľmi po nej túžim...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháč voní hezky, ale zblázněná z něj nejsem :) Ano, je to přesně ta paletka tří tvářenek, rozjasňovač a bronzer a kupovala jsem v Sephoře.

      Vymazat
  5. Já v Douglas pracuju, takže musím okomentovat poznámku ke vzorečkům :D když oni fakt ty vzorečky nejsou a není to chyba Douglasu, ale dodavatele, my nemáme bohužel žádnou možnost si ty vzorečky objednat, nebo si je nějak vyžádat, jestliže je dodavatel nepošle, tak nejsou. Bohužel zákaznák to vidí jen ze své strany, nám je to taky fakt dost trapné, že mnohdy nejsou a dát je nemůžeme. Když je máme, dáme a dáme moc rádi a to i k nákupu za jeden produkt od Essence za 39 Kč. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice starší komentář, ale dovolím si reagovat.. Jasně, věřím, že to tak je. Faktem ale také je, že znám několik holek, co pracují v parfumerii a vím, že si vzorečky běžně berou nebo je rozdávají kamarádkám, jen tak prostě.. Takže i to asi bude důvod, proč pak pro zákazníka k nákupu vzoreček prostě není....

      Vymazat