For Life & Madaga Europe - aneb jak se starám o své oční okolí

Kůže kolem očí je nejtenčí a nejcitlivější na celém těle. Pečovat o oční partie se vyplatí v každém věku. Pravidelná péče omezí tvorbu vrásek ..... (převzato ze stránek For Life Madaga) A tak dále a tak dále :) Jo, všechny to víme, ale předpokládám, že dost málo z nás se zabývá vráskami kolem očí, když nám je dvacet. Zabývat se jimi začneme, až když v zrcadle nějakou tu potvoru kolem očí uvidíme. Možná se pletu a možná je to jen můj případ, každopádně až už vrásky jsou, je docela pozdě, těžko jen tak zmizí.

Osobně si myslím, že není potřeba se hroutit při výskytu prvních vrásek, prostě k životu patří. Já se zatím nehroutím :D trochu mě samozřejmě štvou, a tak se snažím preventivně zpomalovat jejich výskyt. A k tomu mi pomáhají třeba krémy nebo balzámy od značky For Life & Madaga. Pár výrobků této značky už mám vyzkoušených, psala jsem o nich zde. Jsem s nimi moc spokojená, proto jsem byla ráda, že mohu vyzkoušet produkty na oční okolí.

For Life & Madaga - Oční Hydrobalzám Lipoderm a Oční Krém Dermaclinic


For Life & Madaga - Oční Hydrobalzám Lipoderm a Oční Krém Dermaclinic
For Life & Madaga - Oční Hydrobalzám Lipoderm a Oční Krém Dermaclinic
For Life & Madaga - Oční Hydrobalzám Lipoderm 
For Life & Madaga - Oční Hydrobalzám Lipoderm 
Oční Hydrobalzám Lipoderm je vhodný začít používat, pokud vás začnou zlobit první drobné vrásky. Samozřejmě nejlepší je používat ho už dřív a tím vráskám předejít, ale to už jsem řešila :D Hydrobalzám je doporučen pro ženy 25+.

For Life & Madaga - Oční Hydrobalzám Lipoderm 
Oční Hydrobalzám je vhodný pro suchou i mastnou pleť. Sušší pleť je náchylnější k tvorbě vrásek a je potřeba vráskám předcházet. Hydrobalzám obsahuje liposomy jejichž schopností je okamžitě proniknout do pokožky. Pokud balzám doplníte dalšími vhodnými produkty, dosáhnete vynikajícího účinku podpoření regenerace a ochrany.
Sadu kompletní péče o pleť s drobnými vráskami, najdete zde.

For Life & Madaga - Oční Hydrobalzám Lipoderm 
For Life & Madaga - Oční Hydrobalzám Lipoderm 
For Life & Madaga - Oční Krém Dermaclinic
For Life & Madaga -  Oční Krém Dermaclinic
Přípravky péče proti vráskám Dermaclinic byly vyvinuty ve spolupráci s francouzskými odborníky a tato péče je vhodná na citlivou pleť. Produkty obsahují špičkové suroviny s klinicky prokázanými účinky. Jejich úkolem je napravit poškozenou pleť a následně vyhladit vrásky. Přípravky neobsahují parfemaci. Produkty Dermaclinic jsou doporučeny klientům 35+.

For Life & Madaga -  Oční Krém Dermaclinic
Oční Krém Dermaclinic je lehce vstřebatelný krém, vhodný na den i noc k ošetření očního okolí. Krém obsahuje aktivní látky proti vráskám. Působí dlouhodobě a na přírodní bázi biotechnologie Dermaclinic.
Sady Dermaclinic:
Sada kompletní péče o zralou pleť, proti vráskám ZDE
Sada kompletní péče o zralou pleť EXCLUSIVE zde

For Life & Madaga -  Oční Krém Dermaclinic
For Life & Madaga -  Oční Krém Dermaclinic
A teď něco k tomu jak krémy používám já a jak jsem s nimi spokojená.
Oba krémy (budu psát krémy, i když jedno je balzám) používám déle jak měsíc. Nemám žádný vypracovaný systém, kdy nanáším pod oči Hydrobalzám a kdy nanáším Oční krém. Snažím se krémy kombinovat. Je fakt, že Hydrobalzám dávám většinou a častěji na noc a Oční krém, dávám jak na noc, tak ale i přes den. Tedy ráno před líčením. Prostě pokud mám pocit, že je to potřeba nebo pokud večer zapomenu dát Hydrobalzám, tak dávám Oční krém Dermaclinic. Jen ať mi pěkně během dne pod očima působí.
A jaké jsou výsledky? Myslím, že velice dobré. Samozřejmě hlubší vrásky, které pod očima mám mi nezmizely, ale takové ty jemné mám pocit, že nejdou tolik vidět. Což je úspěch a já jsem za to moc ráda. Také jsem si všimla, že kůže pod očima je pevnější, jasnější a když se fakt dobře vyspím, tak i ty kruhy nejsou tolik vidět a víte, že já mám kruhy fakt mega :D

Oba výrobky mají lehkou texturu, jsou snadno vstřebatelné. Jak vidíte na fotce, Hydrobalzám je samozřejmě jemnější, vodovější. Oční krém je hutnější, ale stále takový jemný, perfektně roztíratelný, aniž byste museli nějak tlačit. To není žádoucí u produktů, které se dávají na jemnou kůži kolem očí. Krémy snáším úplně bez problémů. Netuším zda štípou do očí, mažu je kolem očí, jsou totiž určené na oční okolí, ne na řasy.
Ani jeden z produktů nevoní, jsou neparfemované.
Balené jsou v plastovém pěkném obalu s pumpičkou, lahvička má posuvné dno, které při pumpování produktu jde nahoru, takže si můžete být jisté, že nezůstane ani trocha produktu na zmar.

For Life & Madaga - Oční Hydrobalzám Lipoderm a Oční Krém Dermaclinic
Co oceňuji a psala jsem o tom už minule, je to, že na krabičce máte uvedená data výroby i spotřeby. Vzhledem k tomu, že mám krémy dva a střídám je, tak mi ještě nějakou dobu vydrží, no v létě 2015 už asi budou spotřebované.
Jak jste si asi všimli, krémy se od sebe liší i barvou. Hydrobalzám je světle žlutý. Tedy byl, teď už ho mám bílý.
Nejdříve jsem se lekla, ale bylo mi vysvětleno:

Výrobky společnosti For Life& Madaga obsahují přírodní extrakty, které jsou charakteristické svým zbarvením a složením. Pokud výrobek po dobu jeho trvanlivosti mírně změní barvu nebo vznikne-li na dně výrobku sediment extraktu, nejedná se o vadu výrobku, nýbrž o běžný jev.
Ke změně zabarvení dochází zejména pokud je produkt vystaven umělému osvětlení (např. je umístěn u osvětlení koupelnových zrcadel apod. nebo pokud je vystaven přímému dennímu světlu). V těchto případech může dojít k výrazným barevným odchylkám.

Vzhledem k tomu ,že mám oba krémy na toaletce u okna, tak to přesně sedí. Pokud by se vám něco podobného stalo, není třeba se lekat nebo výrobky reklamovat či vyhazovat.

For Life & Madaga - Oční Hydrobalzám Lipoderm a Oční Krém Dermaclinic
Za sebe mohu opět doporučit i tyhle dva výrobky značky For Life&Madaga. Rozhodně teď před Vánocemi doporučuji očíhnout eshop této značky, mají tam už teď vánoční balíčky v AKCI. Myslím, že si vyberete, ať už pro sebe nebo své maminky, tety či kamarádky a určitě je takovým dárkem hodně potěšíte.

Na konec jedna umělecká, už jsem tu kostičky dlouho neměla :D
For Life & Madaga - Oční Hydrobalzám Lipoderm a Oční Krém Dermaclinic

8 komentářů:

  1. Hm, zajímavé informace, budu si to muset vše podrobně projít, protože to oční okolí mě také začíná zlobit, bohužel. Zatím vše, co jsem dle tvého blogu zkusila, bylo super, tak uvidíme, večer to prozkoumám:)

    OdpovědětVymazat
  2. vypadají dobře, ale jen pro info - jednou vytvořená vráska už nikdy nezmizí ;) krémy na oční okolí a pleť se používají od dvaceti proto, aby si zamezila tomu, aby se ti objevila vráska, která je nenávratná. Já donedávna nepoužívala nic. Teď jsem si koupila kit od Clinique, tam krém na oční okolí je a abych toho neměla málo, tak jsem u Keihls vyhrála tester na oční okolí =D Mám to stejný jak ty - střídám a nemá to žádnou posloupnost =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No však jasně, tuhle informaci taky píšu v prvním odstavci - pokud vrásky jsou, je pozdě. Každopádně používáním krémů na oční okolí lze dalším vráskám předejít nebo výskyt zpomalit :) Vidíš, tak to jsi jedna asi z mála, která se v mládí stará o oči.

      Vymazat
  3. Včera jsem nekomentovala, ale dnes musím, skvělá recenze! Ty to umíš vždy tak skvěle popsat!! Z eshopu jsem si vybrala a hodlám se obdarovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jsem ráda, že se článek líbí. Snad dobře vybereš.

      Vymazat
  4. To mě zajímá! Díky za článek. Na balzám jsem stará, ale mrknu na ten krém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omrkni sortiment, je opravdu z čeho vybírat a mně ty krémy zatím všechny skvěle sedly.

      Vymazat