CelluBlue

Na konci září se mi na mail ozvala paní ze společnosti CelluBlue, zda bych nechtěla vyzkoušet a ohodnotit masážní přístroj CelluBlue proti celulitidě.
Nejdřív mě napadlo a sakra, jak může vědět, že mám celuliditu? :D Pak mě napadlo, no to nééé, to nejde, nikde nebudu vystavovat svůj zadek a zadní stranu stehen. A pak jsem si říkala a proč ne. Teda proč to NEvyzkoušet.
Domluvily jsme se a nějak do týdne mi došel balíček.

V plátěném pytlíčku jsem našla modré masážítko, které jsem hned vyzkoušela, zmáčkla jsem ho a přisála ho na tvář. Fakt sranda :D

Masážítko používám už měsíc. Nemasíruji každý den, obvykle ob den. Nic se nemá přehánět. Výsledky jsou viditelné, nicméně nepublikovatelné ;) Ne, opravdu po mně nechtějte, abych se fotila v kalhotkách a vystavovala to na netu.
Masíruji zejména zadní část stehen. Kůže je hladší, tedy ne, že by mě to depilovalo, ale celulitida mizí. Vážně ta potvora pomalu mizí.
Je dobré namazat oblast, kterou chcete masírovat. Já používám olej, přijde mi, že je lepší než krém. Ale asi záleží na mastnotě krému. Moc mi k masážítku CelluBlue nevyhovují gely, masážítko nemá po čem klouzat. Myslím si, že hodně napomáhá i to, že člověk danou část těla masíruje při aplikaci krému či oleje.
 Instruktážní video - jak používat CelluBlue. Na youtube najdete videí mraky.


Podrobnosti najdete na stránkách CelluBlue . Najdete tam i informace, které jsem si s dovolením půjčila sem na blog. Na stránkách je kontakt a můžete si masážítko CelluBlue i objednat zde

http://www.cellublue.com/index_cz.html
Doporučuji spojit masáže s pravidelnou sportovní aktivitou, výsledky jsou pak rychleji viditelné. Gratuluji těm, které celulitida netrápí. No a koho ano, zkuste třeba CelluBlue :)


9 komentářů:

  1. Hezká stručná recenze :-) Jsem ráda, že Cellu funguje. Mně taky přišlo a až se konečně dokopu k tomu najít olej, tak ho též začnu testovat :-D

    OdpovědětVymazat
  2. také zkuším a funguje :))) tak masíruju dál a dál :))

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, že by konečně něco co na tu sviňu pomáhá. Jsem zvědavá co budeš říkat po pár měsících. Jestli už budou výsledky publikovatelné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I kdyby byly, určitě sem fotku nedám :D Ale překvapilo mě to, že to má takové účinky

      Vymazat
  4. Teda rozepsat se takhle o jednom špuntíku, máš můj obdiv!:-D Vidím prvně, je to zajímavé, celkem i věřím, že to trošku funguje, že to tak nějak rozežene.. Prostě k aktivitě sportovní to určitě není na škodu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, jen kdybych se já lenoch dokopala pravidelně k té sportovní aktivitě :)

      Vymazat
  5. Dostal mě název MASÁŽÍTKO :-D Zajímavý článek a naštěstí mi celulka trochu ustoupila. Asi tím jak pořád běhám na autobus a z jedné školy do druhé :-D

    OdpovědětVymazat
  6. ja som ho dostala tiez a paci sa mi to :) je to sikovna vecicka!


    Pozyvam na 5rocnu giveaway o balicek Bioderma kozmetiky, hodinky a voucher na 50€. Tu:
    http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat