Santini Cosmetic - Anastasia + Christian Pheromone frangrances

Mám ráda vůně. Doma jich mám docela pěknou sbírku, která se samozřejmě každou chvíli o nějaký nový parfém rozrůstá. Snad nikomu nebude vadit, že říkám parfém, i když lahvičku pouze se slovem parfém doma nemám ani jednu. V tomto článku Eau de parfum, Eau de toilette = parfém či vůně. 
Nedávno mi do sbírky přibyla nová vůně od Santini Cosmetic. Všechny výrobky Santiny Cosmetic obsahují vonné oleje z Francie, které si firma dováží z  Grasse (oblast Provance). Produkty Santini cosmetic jsou vyráběny v ČR.


Dámský parfém Anastasia je parfém, který obsahuje feromony. Ty by měly u opačného pohlaví vzbuzovat zájem :) Vůně Anastasia byla vyrobena u příležitosti čtecí mánie bestselleru 50 odstínů šedi. Tváří tohoto parfému je modelka Aneta Vignerová. Vůně je navržena pro všechny mladé energické ženy, nespoutané, smyslné, impulzivní.
Hlava: liči, citrusy, pivoňka
Srdce: růže, frézie, jasmín
Základ: pačuli, cedrové dřevo, vetiver, ambra

Vůně Anastasia je dostupná v 50ml balení.


Na stránkách Santini cosmetic najdete u vůně Anastasia poznámku: nezaměňujte s YSL Elle. Kdo mě sleduje déle a pročetl mé články o vůních, které používám v zimě nebo na podzim nebo vlastně kdykoli :D tak ví, že ♥♥♥ YSL Elle ♥♥♥ je moje srdcovka, moje láska, moje nej nej vůně ze všech vůní♥♥♥ Ten kdo YSL Elle nezná, by na první očichání možná nevěděl, která vůně je která, ale já to cítím jinak. Složením si jsou vůně podobné, no já u YSL cítím něco navíc, něco ostřejšího, výrazného, charakteristického pro tu vůni. YSL Elle je silnější a asi ne pro každého.

Rozhodně vůně Anastasia je vůně podle mého nosového gusta :D Je to příjemná vůně, Není květinová, i když se to z popisu složení může zdát, je taková šmrncovní, ostřejší, ale ne orientální. A pozor, mám obavu, že na těch feromonech něco bude. Tuším, že druhý den, kdy jsem se touhle vůní navoněla, byli kolegové v práci až nápadně ochotní. Jeden mi řekl, že fakt pěkně voním a dva další se nenápadně ptali jestli mám novou vůni a co že to je? Přišlo mi to docela úsměvné, protože jsem si říkala jo feromony, blbost... Ve výsledku je to vcelku fuk co zapříčinilo jejich ochotu a milé chování, jestli feromony nebo jen vůně samotná. Pokud Anastasia mění chlapy v milé, ochotné kolegy, v den kdy budu s něčím potřebovat pomoct se s ní určitě navoním o něco víc než jindy :D


Další produkt, který jsem obdržela v balíčku společně s vůní Anastasie, je její pánský kolega Christian. 

Christian od Santini Cosmetic je vůně, která taky obsahuje feromony. Pozor na tuhle vůni dámy, jakmile se v práci začnete měnit na ochotné kolegyňky ke kolegovi, který si to vůbec nezaslouží, vsadím se, že je za tím tenhle parfém :D Vůně je inspirovaná životem velkoměsta a je to parfém pro všechny smyslné muže svůdníky;) Parfém je ze začátku citrusovo-ovocný a postupně z něj můžete cítit kořenité, dřevité tóny.
Hlava: limetka, pepř, zázvor, maracuja
Srdce: koření, gin, máta
Základ: ambra, dřevité tóny

Vůně Christian je dostupná v 50ml balení

U vůně Christian mám občas pocit, že je to spíš taková sportovní vůně, hravá. Ne těžká na večer. Ale asi záleží na složení těla, na kterou se vůně aplikuje. Na každém se rozleží jinak a vynikne jiná složka vůně.

Na závěr bych chtěla říct, že vůně Anastasia se hodí jak na den, tak na večerní párty. Pro mě je to vůně, kterou mohu používat celý rok, jak v létě, tak i v zimním počasí. Výdrž na mně cca 4 hodiny, pak se obvykle v zaměstnání navoním znova.


A ještě jedno malé tajemství, pssst : sledujte můj blog/fb, sledujte www.e-santini.cz, Santini facebook, chystám pro vás v brzké době soutěž ☺

6 komentářů:

  1. Jasmín, líčí, citrusy??? Tak tu musím mít!!!!! Krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, jsem parfémový maniak... (samozřejmě taky mám jenom EdT a EdP), a tohle vypadá nadmíru zajímavě... jenom mi moc nevoní vetiver... tak uvažuju, jestli do toho jít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti neporadím, mně tahle vůně sedí. Jak voní samotný vetiver netuším, takže nedokážu říct jak moc je z vůně cítit :( Záleží jaké vůně máš ráda.

      Vymazat
  3. Za mě vede Christian a už jsem v polovině balení :D je to naprosto boží unisex

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to mě nenapadlo, že by mohl být uni, to je dobrý tip :)

      Vymazat