Max Factor Skin Luminizer Foundation - 55 BEIGE, 75 GOLDEN

Max Factor nezahálí a nabízí nám další podzimní novinku roku 2014. Touto novinkou je Skin Luminizer foundation - rozjasňující makeup, který bude v ČR k dostání na přelomu srpna a září 2014. Tento rozjasňující makeup bude u nás dostupný v pěti odstínech:
  • 45 Warm Almond
  • 50 Natural
  • 55 Beige
  • 75 Golden
  • 80 Bronze
Odstín 45 a 50 mají nádech do růžova, ostatní mají spíše teplejší tón.

Max Factor Skin Luminizer Foundation  - 55 Beige, 75 Golden
Informace od Max Factor:

Skin Luminizer od Max Factor je určený ženám, které touží po decentním rozjasnění a zdravě vypadajícím tónu pleti. Obsahuje inovativní formuli s jemnými rozjasňujícími částečkami, která pleti dodá mladistvý a dokonale sjednocený vzhled.
Tento make-up použila současná vizážistická "guru" (a zároveň kreativní ředitelka Max Factor) Path McGrath při líčení modelek na přehlídku značky Victoria Beckham A/W 2014 na newyorském fashion weeku.
Max Factor již zveřejnil informace o Skin Luminizer Foundation na svých stránkách. Více si o make-upu můžete přečíst zde .

Když mi došel od Max Factor mail, že mám očekávat make-up, trošku jsem se bála. S makeupem nemám zkušenosti, vybrat správný odstín byl pro mne oříšek. Naštěstí u Max Factor pracují milí a trpěliví lidé (zdravím E.R. :)) a s výběrem odstínů mi pomohli.
Můj balíček obsahoval dva odstíny Skin Luminizer Foundation:
  • 55 BEIGE
  • 75 GOLDEN
Makeupy jsou zatavené ve folii. Obal makeupu je plastový, se zlatými detaily a černým potiskem. Plast je pevný, nehrozí promáčknutí ani rozbití při náhodném pádu na zem.
Max Factor Skin Luminizer Foundation  - 55 Beige, 75 Golden
Max Factor Skin Luminizer Foundation  - 55 Beige, 75 Golden
Makeup je pumpičkový. Pumpička je zlatá, plastová. Perfektní je, že pumpička není klasická s hadičkou, ale pumpováním se posunuje i dno lahvičky, takže náplň vytlačuje. Což znamená, že když makeup vypotřebujete, nemusíte lahvičku řezat a dolovat z ní zbytky makeupu, prostě se vše vytlačí a nebudou žádné zbytky :) To se mi fakt moc líbí. Obal v tomto případě je dost podařený, vypadá luxusně, na toaletce nedělá ostudu a je dost fotogenický.

Max Factor Skin Luminizer Foundation 
Zde informace pro ty, které zajímá složení. To jde mimo mě, ale vím, že dost lidí to sleduje. Zvlášť asi ti, co jsou na něco alergičtí.
Max Factor Skin Luminizer Foundation 
S výběrem odstínů jsem spokojená, možná se budete divit, jako první jsem sáhla po odstínu 75 Golden. Ten jsem zkoušela jako první a sedl mi. Nejsem teda vůbec snědý typ, no Golden je na mou opálenou pleť perfektní. Tipuji, že ho budu nosit tak ještě měsíc, než vyblednu a pak přesedlám na 55 Beige.
Když jsem poprvé pumpla makeup na ruku, překvapilo mě, že není vůbec hutný/hustý jak jsem čekala. Trošku mi připomínal produkt, který používám na sjednocení pleti a dodání barvy v zimě. A BINGO, přesně tak se choval i Skin Luminizer.
Jedno pumpnutí pumpičkou vytlačí dostatečné množství produktu na celý obličej. Někdy ani není potřeba dotlačit pumpičku až dolů. Makeup jsem naďubala na čelo, tváře a pak prsty rozetřela. Myslím, že tento způsob aplikace je nejlepší, tedy pro mě. Nemám doma ani štětec na makeup ani beautyblender.
Makeup se perfektně roztírá, netvoří na obličeji masku. Ano, nemá mega velké krytí. Je spíš sjednocující, projasňující, vhodný na "nahé líčení".
Po nanesení je makeup neviditelný, ale VY jasně vidíte, že pleť je rozjasněná, hebká, což i cítíte, když si na tvář sáhnete.
Makeup nevysušuje, je hydratační. Po nanesení mi na minutku zvýraznil suché místo na bradě, o kterém jsem teda neměla ani páru :D , ale na toto místo jsem nanesla krém a bylo po problému. Během celého dne se to místo už nevysušilo a ani nikde jinde na obličeji makeup neplechu nedělal. Makeup obsahuje vitamíny B, E a zvláčňující glycerin, který o pleť pečuje a udržuje ji hydratovanou. Makeup Skin Luminizer tedy vhodný i pro suchou pleť.

Já tento makeup nanáším ráno na pleť, kterou před tím namažu hydratačním krémem. Chvilku počkám, pak nanesu makeup. Je to úplně bez problémů. Jednou jsem, ale místo krému dala hydratační sérum a bylo jedno jestli jsem čekala 10 minut či 30, po nanesení makeupu mi začal dělat žmolky. Tak na tohle pozor. Já jsem to nějak nehrotila, měla jsem dost času, tak jsem se odlíčila, namazala krémem, dala makeup a zas bylo vše ok.
Max Factor Skin Luminizer Foundation  - 55 Beige, 75 Golden
Zde pro představu jak moc se liší odstín Beige od Golden. Myslím, že v nabídce odstínů si vybere každý, ale rozhodně je potřeba zajít do drogerie a zkusit odstín na sobě. Nenechte se zmást názvy.
Max Factor Skin Luminizer Foundation  - 55 Beige, 75 Golden
Tady jsem nechala vrstvu, ale takhle se samozřejmě tento makeup na obličeji nenosí, je potřeba jej pěkně rozetřít.
Max Factor Skin Luminizer Foundation  - 55 Beige, 75 Golden
Tady už máme rozetřeno. Bílým nápisem jsem se snažila zvýraznit přechod mezi odstíny.
Max Factor Skin Luminizer Foundation  - 55 Beige, 75 Golden
Makeup má v názvu slovo Luminizer, a jaký by to byl rozjasňovač bez rozjasňujících částeček. Skin Luminizer Foundation je samozřejmě obsahuje. Jsou mini, mini, ale vidět jsou. Po zvětšení fotky se nelekněte mé chlupaté ruky ;)
Max Factor Skin Luminizer Foundation  
Makeup v akci na mém obličeji, kam patří. Fotky jsou foceny jako vždy na denním světle, bylo trošku zataženo, ale myslím, že je vidět rozdíl bez makeupu a s ním.
První fotka je bez makeupu.
No foundation
Druhá fotka je s makeupem Max Factor Skin Luminizer Foundation - odstín 75 Golden. Vidíte, že odstín působí přirozeně, rozhodně nejsem po nanesení makeupu čokoládová. I když  čokoládu mi ten makeup připomíná, teda nugát. Proto ta fotka s nugátem na začátku článku.
Max Factor Skin Luminizer Foundation  75 Golden on my face
Aby bylo dnešní líčení tematické, použila jsem většinu produktů od Max Factor. CC korektory využívám každý den, tedy Highlighter - rozjasňovač a Under Eye Circles corrector - korektor na kruhy pod očima. Ten zelený, který zakrývá červená místa, jsem dnes byla nucena použít, protože zrovna, když se rozhodnu fotit si obličej, tak mi na něm vyrazí puberta, kterou jsem musela zamaskovat :D A podařilo se na 1*. Zajímavé, že jsem to měla stejně i při minulém focení.
Max Factor´s products I used in my look in the two pictures above

Max Factor Skin Luminizer Foundation - moje dojmy jsou pozitivní. Vlastně byly hned po prvním použití. Kdo se bojí makeupu a toho, že by měl masku, rozhodně sáhněte po tomto rozjasňujícím, sjednocujícím makeupu. Makeup by měl tedy být každým dnem v drogériích. Možná už je mají, netuším, nebyla jsem pár dnů nakupovat. Skin Luminizer Foundation má obsah 30ml doporučená cena je 434Kč, ale makeup bude uveden za akční cenu 299Kč. Což mi přijde cena v pohodě, navíc když je kvalitou srovnatelný s produktem, který mám doma a ten stál cca 1000Kč.

Jo a až si koupíte Max Factor Skin Luminizer Foundation, stavte se v obchodě a kupte si Nugát, ať váš to neláká zakousnout se do lahvičky :DD

15 komentářů:

  1. Paráda, zajímal mě odstín Golden a jen jsi mi potvrdila, že snad celá ta řada odstínů, je vhodná pro světlou pleť, teď asi naopak budou nespokojené dámy s opálenou, snědší pletí:) Na mě se také krásně přizpůsobil, vůbec mi nedělal masku, vypadá super přirozeně. Na druhé fotce jde pěkně vidět rozdíl!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, tak když je Golden na mě, tak je to pohodička. Ale já ho teda docela rozetřu.

      Vymazat
  2. Ku kúpe som asi rozhodnutá. :) Ja by som určite čapla po 45-ke na zimu a urobila by som veľmi zle (nemôžem mať MU s vyslovene ružovým podtónom), keďže aj mne sa odtiene javia svetlejšie ako pri iných makeupoch, aj od MF napríklad..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pozor na to, abys nebyla zklamaná. Ale makeupy už jsou v drogérii a měli i testery, dneska jsem viděla v DM, tuším, že Rossmann nezůstane pozadu :)

      Vymazat
  3. Vypadá moc dobře, ale teď ve školním roce make-up nenosím, to si radši přispím :D
    cosmeticsisourlife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle ti zabere tak dvě minuty. Ďubneš, rozetřeš a frčíš :D

      Vymazat
  4. no na ten můj obličej to není, ale konečně to má adekvátní cenu oproti korektorům ;) Pro někoho, kdo nemá problém s pletí to musí být super věc =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi ne no, jsi psala, že potřebuješ velké krytí, tak tohle ti ho nedá.

      Vymazat
  5. Super clanek, dobre se to cte a clovek ma hned chut si pro nej bezet!!! Jo a na foteckach vypadas jako panenka. S i bez.

    OdpovědětVymazat
  6. Musím se přiznat, že makeupy od Max factor mi snad nikdy nesedly, ale tento vypadá opravdu velmi zajímavě. Dost jsi mě nalákala, takže ho nejspíš vyzkouším. nehledě na reklamu s úžasnou Candice:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám s makeupy MF zkušenosti, tak netuším jak na tom jsou. Tenhle výrobek je fajn, než krycí, je takový sjednocující a rozjasňující :)

      Vymazat
  7. Od MF mi sedí odtieň Golden, dokonca som raz mala aj Bronze a vyzeral prirodzene. Musím povedať, že máš nádhernú pleť aj bez mejkapu, vôbec ho nepotrebuješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo dokonce. Podle názvu by si člověk řekl, že to jsou odstíny pro hodně snědou pleť. Díky :) Já nikdy neměla problémy s pletí.

      Vymazat
  8. Ja som ho skúšala vo vzorke a vyzeral výborne, a teraz by už malo ku mne prísť aj celé plné balenie, tak sa teším:)

    OdpovědětVymazat