Výlet s ILoveMakeUp do Prahy - červen 2014

Do Prahy jezdím velice ráda. Tyhle naše výlety s ILoveMakeUp mají vždy jasný cíl, nákupy, nákupy, nákupy a jídlo :D Jednou možná pojedu i na památky.
Jely jsme busem od Student Agency. Je to docela pohodlný a nejlevnější způsob cestování Brno-Praha a zpět.
Sraz s naší pražskou kamarádkou jsme měly na Václavském náměstí s tím, že ho pak projdem dolů, omrknem obchody a hurá do Palladia na running sushi. Při čekání jsem fotla jedinou fotku. Tohle mě fakt nebaví, všude plno lidí, na všech fotkách cizí hlavy.. Během cesty do Palladia jsme zašly do Sephory, Debenhams a MACu.
                                           
Zastávka v running sushi je nezbytná, na to jsme se snad těšily nejvíc. Nabídka byla o něco slabší než minule, teda já pořád čekala na smažené krevetky, ale ty nedojely za celou dobu. Ale hlady jsem nebyla, to ne... Po té, co jsme se dostatečně posilnily, jsme vyrazily na obhlídku. Vzaly jsme pečlivě každé patro, ani nevím jak dlouho jsme v Palladiu byly, ale asi dlouho, tři ženské a každou zajímá něco jiného. Dost mě zklamala Sephora, já šla po Too Faced, měli to docela přebrané. Testery skoro žádné, slabota.
Utrácení jsem tentokrát nepřeháněla. Zašla jsem do Lush pro oblíbený Karma Kream a peeling na rty. Pak jsme udělaly zastávku v Body Shopu, kde mě dost zaujala tělová másla, ale vzhledem k počtu krémů a podobných mazadel, které mám doma, jsem od nákupu upustila a koupila jsem si pouze balzám na rty, který mi tvarem připomíná razítko a nááádherně voní.
Zašly jsme také do Topshopu, kde mě teda oblečení moc nezaujalo, ale dekorativka ano. Kdyby nebyla tak zbytečně drahá, vezmu tak 4-5 kousků. Nakonec jsem koupila pouze stín na oči, tomu jsem fakt neodolala. Stál 299Kč, což mi přijde teda docela dost. Ale žádný podobný doma nemám.
Vidím, že jsem na fotku dala omylem pigment od MACu. Ten jsem v Praze nekoupila, ten jsem si v Praze pouze vyzvedla. Je to pigment v odstínu Copper, strašně dlouho jsem si ho přála.

Když už píši o tom, co jsem si v Praze vyzvedla, tak nesmím zapomenout na pár vůní od Victoria´s Secret a mýdla od Bath&Body Works.

Taky jsme si udělaly malou zastávku ve Starbucks. Já si dala jakési cosi mangové studené/ledové :) Bylo to dobré, ale kokosová ledová káva byla bomba. A navíc byla fotogeničtější, takže příště kupuji kávu s čepicí šlehačky, mňam :)


A to je vše. Doufám, že do Prahy mrknu ještě tento rok, no možná si to naplánuji na srpen.

24 komentářů:

  1. Když to takhle vidím, tak jsme toho nakoupili fakt nějak moc:-D Ale samé parádní věci, byl to super výlet, jezdila bych častěji:))

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, jela bych zase do Prahy... :)) Hezký výletík :))

    OdpovědětVymazat
  3. Vy jste se hledaly! :)) muselo to být super :)

    OdpovědětVymazat
  4. super výlet holky :) škoda, že moje kámošky na nakupování nějak nejsou :-) jinak bych jela taky hned na dámskou jízdu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. moc hezký výlet, a těch hezkých věcí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám tyhle dámské jízdy ráda :-) akorát mě mrzí, že mám Prahu tak z ruky a dostanu se tam na nákupy až v srpnu, jak pojedu na koncert. Určitě se zase mrknu do Palladia do Sephory na Too Faced, kterou tady v Ostravě nemáme.

    Maru Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty to máš ještě dál z Ostravy. Na jaký koncert jedeš? Se máš :)

      Vymazat
  7. ach, och.. krása kam se podívám.. ten pigment MAC je krásný. moc hezky sis nakoupila

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé chci taky s Vámi nakupovat nebo raději ne, nechala bych tam majlant :D

    OdpovědětVymazat
  9. Holky, to musí být jízda. Si to úplně umím představit :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Skvelá dámska jazda. Ja by som chcela ale asi aj tak takúto jazdu s mojim priatelom. Pretože sa mi s ním nakupuje najlepšie.

    OdpovědětVymazat
  11. Praha Vás vždycky ráda uvítá! P. S. Sephora v Palladiu je moje pravidelná zastávka cestou z kanclu, kterej mám nedaleko - k prodavačkám mám již takřka mateřský vztah, dobře mě tam znají:-). Nicméně tato Sephora je mrňavá, takže větší množství zboží je na Floře a v Arkádách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tam musíš nechat majlant, když to máš tak blízko. A na Flóře a Arkádách je Too Faced?

      Vymazat
    2. V Arkadach určo, na Floře asi taky, ale kdybys mě zabila, na stopro nevím. Majlant = slabý slovo:-). Navíc je v Palladiu ještě obchod EL a Clinique...a taky L'Occitane...no ale já hodně pracuju, takže musím i pouštět chlup, že jo:-)

      Vymazat
    3. Vždycky zapomenu napsat, že jsem "překontrolovala" Floru a Too faced tam není. Ve Flóře je Shiseido, který není všude (beztak mě nebere). V Arkádách TF je. Palladium má aktuálně prakticky prázdný stojan.

      Vymazat
    4. Jo tak Shiseido máme i v Brně :D zázrak, že tu taky něco je. Ale Too Faced ne. No při příští návštěvě Prahy, chci zajet na Chodov. Tak uvidíme :) I když raději možná TF objednám z netu z ciziny. Tady je stejně houby.

      Vymazat
    5. Chodov bývá o víkendech plný. Nakupují i mimopražský z důvodu blízkosti D1. Temptalia má na blogu vánoční paletu TF. Slint slint:-)

      Vymazat