Spotřebováno - březen, duben, květen 2014

Dnes to bude bez dlouhých okecávaček, prostě jdeme mrknout na to, co jsem stihla spotřebovat.
1+2 - Schwarzkopf Gliss Kur Marrakesh Oil&Coconut balzám - můj nej nejoblíbenější balzám na vlasy. K mé smůle se již v ČR neprodává. Netuším jestli v zahraničí je. Psala jsem o něm zde
3. Freeman Papaya and Lime Shine Conditioner - kondicionér krásně voní, žádné zázraky jsem na vlasech neviděla. Myslím, že Freemanovi jdou masky na obličej, vlasová kosmetika žádná sláva.
4.Wella Professionals Performance - lak na vlasy. Je perfektní, drží, neslepuje, kupuji stále dokola. Balení je obrovské 500ml, kupuji na parfums cena kolem 120Kč, ale mívají í akci, viděla jsem kdysi cenu pod stovku. U laku píší, že má extra silné zpevnění, no tak průměr řekla bych.
5. Schwarzkopf BC Oil Miracle - není špatný, ale lépe mi vyhovoval olejíček od CHI. Recenze zde

6+7 Garnier Essentials osvěžující odličovač očí s detoxikačním výtažkem z hroznů - tento produkt jsem měla ve spotřebováno článcích už několikrát. Já se prostě neodličuji ničím jiným. Co mě ale naštvalo v poslední době, že produkt má nový obal, samozřejmě s menším obsahem a cena zůstala stejná nebo v některých drogeriích je i vyšší.. Co na to říct? :(( Odličovač budu kupovat, ale rozhodně v akcích a se slevou.
8. Odličovací tampóny Bel Cosmetic Extra Soft - ano stále je používám, ano stále mi vyhovují, neeee nejsou drsné, jemné ani k ničemu. Mezi náma, já spotřebovala asi dvě nebo tři balení, ale netroufla jsem si dát všechna balení na fotku, byste mě ukamenovaly :DD Chtěla jsem na ty odličovací tampony napsat článek, mám totiž nějaká zjištění, ale nevím zda by někoho vůbec bavilo číst a dívat se na fotky o odličovacích tampónech.
9. Palmolive Mediterranean Moments - Argan oil from Morocco and almond - sprchový gel. Tuším, že z téhle kolekce Metierranean Moments jsou na výběr tři vůně. Já miluji tuhle, je prostě dokonalá a dokonce si dokážu představit mít takto voňavý parfém. Obsah 250ml, cena do 50kč, asi jak kdy a jak kde. Používám stále a mám i zásoby doma. Opravdu mi tahle vůně vyhovuje a i sprcháč je dobrý. Nevysušuje.


10. Alverde gel na obočí - 01Blond - než jsem objevila tento barevný gel na obočí od Alverde, používala jsem gelovou řasenku od Essence. Gel má výhodu, že je barevný, trošku vám obalí obočí a to pak vypadá lépe, hustěji. Je potřeba dát pozor, někdy kartáček aplikuje docela dost barvy, což se ale dá lehce odstranit dalším kartáčkem, který je schovaný pod plastovým uzávěrem. Je to tedy spíše hřebínek. Kupuji v DM drogerii, obsah 6ml, cenu si přesně nepamatuji, ale něco kolem stovky asi a mají i tmavší odstín.

11. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, Longlasting Eyeshadow Base - v odstínu Sin - toto je jen vzoreček, který byl přibalen k paletce Naked 3, perfektní báze, dokonalá pod stíny z Naked3. Sin je báze, která je na rozdíl od Original lesklá se třpytečkama, to mi maximálně vyhovovalo. Mrzí mě, že dali jen takový malý bobek, který je rychle fuč, ale určitě plánuji téhle báze koupit celé balení. Zatím ještě vypotřebovávám ostatní vzorky. Báze od UD je pro mě bomba, nic jiného na mých víčkách stíny neudrží.
12. La Roche-Posay Active C - krém na oční okolí, krém jsem kdysi koupila v balení s jiným krémem od La Roche-Posay. Krém nebyl špatný, ale neřešil moje problémy jako jsou kruhy pod očima a začínající vrásky. Kupovat znova nebudu. Navíc už se možná ani neprodává.
13. Alverde krém na ruce a nehty s vůní meruňky - kupováno v DM drogerii, koupila jsem do kabelky, líbilo se mi malé skladné balení. Prostě krém na ruce. Konzistence byla taková hutná, měl oranžovou barvu a docela pěkně voněl. 15ml cena do 50Kč. Nic zázračného.
14. Smith´s Mocha Rose lip balm with Vanilla- zde platí to nejlepší na konec. Toto je nejlepší balzám na rty, který jsem kdy měla. Tuším, že jsem to psala i v recenzi zde. Balzám vydrží strašně dlouho, jak se dívám, článek jsem psala před rokem. Je to docela strašidelné :/ Ale mohu říct, že s balzámem se za tu dobu nic nestalo, nezměnil konzistenci ani vůni. Prostě nežlukl. Nutno dodat, že jsem balzám měla celou dobu u postele, nikdy jsem jej nedávala do kabelky, nevystavovala slunci, a vždy jsem do kelímku sahala umytýma, čistýma rukama. Teda ukazováčkem :D  Balzám voní jako čokoláda a rty jsou po něm ráno vždy hebké a vyživené. Dneska večer bude u mě mít premiéru Brambleberry Rose, jehož vůně je taková ostřejší, kyselejší, uvidíme jak mi padne. Snad bude tak super jako Mocha Rose. Vzhledem k téhle ódě je asi zbytečné psát, že ho na 100% koupím znova.
U nás dodává balzámy roseandlips.cz netuším zda ještě někdo jiný. Trochu mě mrzí docela vysoká cena a taky nic moc slevové akce nejsou nějak často. Na druhou stranu vzhledem k tomu, jak dlouho balzám vydrží, to zas taková pálka není. Uvidíme, nakoupím asi v případě nějaké slevy na eshopu nebo když bude akce bez poštovného.

12 komentářů:

  1. Prej nevíš zda by to někoho zajímalo? Vždyť jsme ti psaly, že ten článek o Bel chceme a já furt čekám den za dnem týden za týdnem a furt nic =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já na ten článek také čekám :)))

      Vymazat
    2. Fakt? Tak jdu na to :D Je to fakt zjištění století :DD

      Vymazat
    3. však jsme ti to psali už minule na spotřebováno...jsme se na ně ptaly jak snima můžeš být spokojená a ty, že uděláš článek, že není bel jako bel a od té doby svorně a potichu čekáme =D

      Vymazat
  2. Nevěděla jsem, že Freemann dělá i vlasovou kosmetiku. :) A článek o tampóncích Bel bych si taky přečetla ráda. ;)
    Klara's world

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělá, mám od něj i šampony, i krém na ruce. Ale masky jsou prostě masky.

      Vymazat
  3. No jo, máš toho fakt trošku méně :-). Sprcháč Palmolive jsem měla loni na dovolené a jeho vůně je božská, souhlas! Odličovač Garnier jsem používala několik let zpět, než jsem objevila micelárky Vichy a Bioderma, u kterých mám pocit, že mají lepší rozpouštěcí vlastnosti. Brousím si zuby na tu bázi Sin pod stíny UD, mám Potion a Anti-age a obě jsou skvělé, Anti-age je fantastická na suchá víčka a dá se použít i pod oči, snižuje výrazně nutnost použití korektoru...... Díky za tip na balzám na rty, těch není nikdy dost :o))))....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě Garnier na odličování očí a růžovou Biodermu si nechávám na očištění pleti. Vichy moc nemusím a La Roche mi na odličování taky nevyhovuje:( Já teď od UD zkouším ten vzorek Anti-age, ale nemám suchá víčka, je sice fajn, ale Sin je prostě pecka.

      Vymazat
  4. Ja na odlicivanie pouzivam tiez tento garnier, ale mliecko. Co ma nastvalo bolo, ze s obalom zmenili aj zlozenie.... Nove mi vobec nevyhovuje :/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten Palmolive sprcháč voní fakt nádherně, taky jsem ho měla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kým som sa ohodlala ku kúpe Gliss Kur Marekesh Oil prestali ho vyrábať, nechápem prečo, nebol na trhu tak dlho, škoda.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  7. S La Roche-Posay mám stejnou zkušenost, a přitom mi to kámoška vychválila, a tak jsem čekala zázrak, který se, bohužel, nekonal... (na tu cenu a značku jsem čekala mnohem lepší výsledek) :(

    OdpovědětVymazat