Korektor laku na nehty v tužce - S-he a Essence

Nad napsáním článku na toto téma přemýšlím asi už rok, možná i dýl. Obvykle mám chuť o korekčním peru na nehty napsat po shlédnutí nějakého videa na youtube, kde slečny, většinou cizinky, mají sice krásné drahé laky na nehtech, ale způsob lakování je děs. Pak si ale vždy řeknu, že byste se mi určitě vysmály, když budu psát o něčem tak samozřejmém. Ale před pár dny jsem zas viděla jedno video .... :D
I když zřejmě tento článek nebude číst žádná cizinka, myslím USA, Anglie.., tak třeba pomůže i holkám z ČR. Já když jsem začínala lakovat, taky jsem neměla ponětí o korekčním peru. Obvykle jsem si lak, který jsem kolem nehtů přetáhla, odstranila dřívkem nebo párátkem. Pak jsem kdesi narazila na korektor. Je to teda pěkná řádka let :) Teď už možná korektor zná každá malá holka.
Korekční pera kupuji v drogériích. Používám Essence a S-he.



Modré korekční pero od S-he je svým balením, stylem podobné světle růžovému Essence. Mají i stejně sestřižený hrot a na konci pera mají zásobník s dalšími hroty, které si můžete po zašpinění vyměnit. Bohužel nevím kolik náhradních hrotů je v balení S-he, protože doma už mám jen tohle prázdné balení. Tuším, že bude obsahovat 3-4kousky.


Na S-he se mi líbí nápis Nobody is perfect :) Vtipné docela. Korekční pero od S-he je nejvíce cítit po odlakovači. Přebytečný lak kolem nehtů odlakuje bez problémů. Obsah na tužce napsaný není.

Korekční pero Essence- světle růžové balení. Obsahuje na konci zásobník se třemi náhradními hroty. Nesmrdí typickou vůní pro odlakovač, cítím z něj nějakou sladkou vůni přes tu vůni odlakovače :) Obsah 4,5ml. Lak kolem nehtů odlakuje velice dobře, bez problémů.




To nejlepší nakonec. Korektor laku na nehty od Essence v tmavém růžovém balení. Je prostě perfektní. Neobsahuje sice náhradní hroty, ale vůbec nemusí, ten jeden hrot vydrží snad déle než všechny ty tři náhradní u druhého Essence a S-he. Obsah 3ml. Odlakovačem smrdí víc jak růžový, ale má v sobě taky jakousi vůni a ta vůně zůstává pak mírně na rukou. Má velice pevný hrot, což je velká výhoda, neohýbá se špička. Jedna velká nevýhoda je, že už se nevyrábí :/ Jak jinak.



Zde vidíte srovnání zastřižení hrotů. Mně nejvíce vyhovuje zastřižení tmavě růžového Essence, zastřižení je z obou stran. Jak jsem psala, neohýbá se špička, pěkně drží, což u S-he a světlého Essence není tak super, bohužel ta špička hrotu po čase jako by změkne, začne se ohýbat. Není to ono. Zkoušela jsem zastřihnout, ale akorát jsem si hrot zničila, protože jsem nůžkami narušila ta vlákna a hrot pak nebyl už tak ostrý a táhly se z něj chloupky, naštěstí ale oba obsahují náhradní hroty.


Protože jsem maniak na kosmetiku a vše kolem ní, tak mám menší zásobu korekčních per. Ve chvíli, kdy jsem se dověděla, že ty tmavé korektory končí, jsem rychle udělala objednávku a vykoupila eshop.


Co vy, máte doma aspoň jeden korektor nebo lak kolem nehtů řešíte jinak? Nebo máte techniku lakování zmáklou tak, že nelakujete vedle. Já se přiznám, že když lakuji pravou rukou, tak je to nádhera, no ovšem levou je to horší, ale už mám taky cvik, takže je to minimum laku, které skončí vedle nehtu a ne na něm, ale korektor využiji vždy.

Nail Polish - Left Hand vs Right Hand - Every Single Time
Taken from www.google.com

16 komentářů:

  1. můj názor znáš...nikdy více! Měla jsem ten růžový nebo spíš někde ještě mám klidně ti ty hroty dám, protože aby mě ta tužka po týdnu vyschla a já jí musela neustále namáčet a ještě aby ty hroty tak měkly tak to je něco na moje nervy...zlaté ušostrky k tomuhle tomu mě už nikdy nepřesvědčí, jen vyhozené peníze =/

    P.S: měla jsem jí vzhůru nohama jako linky ve fixe ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako já nevím, ale to jsi musela mít nějaké zmetky, protože já mám tyhle určitě už rok, a ty co používám mám otevřené/použité určitě od minulého léta a jsou pořád normálně mokré a fungují. Já je mám hozené v krabičce s laky na nehty, nijak se o ně nestarám :)

      Vymazat
  2. já se bez něj neobejdu, hlavně na pravé ruce, viz obrázek :D :D používám essence a she, jsem s nima spokojená, jeden hrot mi vydrží třeba měsíc.
    teď mi přišlo v rámci spolupráce s Avonem jejich nové, to vůbec hroty neobsahuje, tak jsem zvědavá, jestli to bude stejný případ jako to tvoje poslední (ale vzadu má otvíratelný prostor, tak teda nevím...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já včera lakovala dva prsty na pravé, no ještě, že jsem měla pera tady na stole, hned jsem opravovala :D Tak jsem zvědavá na Avon, omrkni ho pořádně :)

      Vymazat
  3. Já si kdysi kdysi koupila nějaký bezejmenný a teda vůbec nic nedělal :-D Když ale řikáš, že tyhle fungujou, tak já je teda zkusim :-) Uchošťourem si při své šikovnosti odlakuju i půlku nehtu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, navíc uchošťour je z vaty a to ti může nechat na laku vlákno. Max tím párátkem. Ale já jsem teda spokojená s těmito co mám :)

      Vymazat
  4. Ja mám to jemne ružové a neni to žiadna sláva, ale neni ani na zahodenie. Mám tam už ten tretí náhradný hrot, je stále pekne mokré, no vadí mi, že ten hrot nie je pevný.neviem to vysvetliť,ale nie je to presne to, čo som mala kedysi pred rokmi z DMka(netuším čo to bola za značku)..to posledné, ktoré ako píšeš sa žiaľ nevyrába vyzerá super...presne taký pevný koniec by som chcela...aspoň súdim podľa obrázku....a ja som tiež občasne prekvapená, že práve také články, čo si myslím, že už boli xkrát prediskutované a sú úplne samozrejmé, sú nakoniec najpopulárnejšie...takže som sa už poučila;) Pekný deň!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to to, co bych si představovala. To druhé Essence je prostě lepší, ale co když už se nedělá :( Taky mám raději pevný konec, ten totiž odlakuje krásně rovně, přesně..Tobě taky pěkný den, mimochodem zítra jdu asi koupit časák s kuponama :D

      Vymazat
  5. Já používám to světle růžové Essence, už mám asi třetí balení a naprostá spokojenost :) za ty peníze je to super a navíc jedno z mála, co se dá v drogériích sehnat.. :) asi zkusím i to S-he, vypadá také dobře.. teď tu mám navíc tuto novinku od Avonu, tak jsem zvědavá.. korekčních per není nikdy dost! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Proč se mi to stává..... :-(Vždy když přijdu z drogerky domů, otevřu facebook a jedna z blogerek zveřejní recenzi na věc, kterou nutně potřebuji :-D Takže do příští návštěvy drogerie budu nadále odstraňovat nedostatky uchošťourem namočeným v odlakovači :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D co na to mám říct, mám napsat nesleduj mě? ;) To bych byla sama proti sobě, odhánět si čtenáře, jsem ráda, že se někdo tady na mém blogu inspiruje. Uchošťour je strašný slovo :D

      Vymazat
  7. Já ho mám také, nevím jakou značku, ale vždy jsem měla aspoň jedno korekční pero. A to je už tak 17 let co jsem měla první :-) Naštěstí nemám moc laku kolem nehtů, ale občas se přece jen ruka zachvěje a stane se neštěstí :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Hehe :) super článok, " hlavne, že už sa nevyrába", no to vždy poteší :)

    Ja tieto perá nemám veľmi v láske, vždy mi vyschnú skôr ako si ich stihnem užiť :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Teda to je zasobicka, myslim, ze nemas konkurenci!!!! Vyborny clanek!

    OdpovědětVymazat
  10. Párátko, trocha vaty z vatového tamponu, namotat, namočit do odlakovače a jede se. Je to tenký, přesný a prakticky zadáčo :)

    OdpovědětVymazat