Astor Pro Manicure - 002 Already Dry!

Všichni kdo sledují ASTOR CZ/SK určitě ví, že Astor pro nás nachystal plno novinek. O pár z nich si můžete zasoutěžit v mé Velké Růžové ASTOR Giveaway .
Než bude vyhlášený jeden šťastný výherce velké Růžovky, tak vám představím produkty, které můžete vyhrát.
Asi víte, miluji rtěnky, tentokrát jsem se ale jako první zaměřila na produkty na nehty. Ještě pořád nemám nehty dokonalé a dlouhé, ale to mě neodradilo a nehty jsem si pěkně nalakovala a testovala novinky  :)

Astor představuje novou řadu PRO MANICURE. Tato řada obsahuje dva základní produkty: kompletní podkladovou péči 5v1 Pro Manicure 001Give Me All! a chytrý vrchní lak Pro Manicure 002Already Dry!, který vaše nehty rozzáří a navíc je rychleschnoucí. Produkty Astor Pro Manicure jsou v jasných skleněných lahvičkách, které jsou zakončeny bílým uzávěrem pro elegantní moderní look. Každý z těchto dvou produktů má svůj barevný kód a motiv a zřetelně ukazuje svůj klíčový atribut na barevném proužku na uzávěru. Give Me All! má žlutou barvu s kódem 5v1 a Already Dry  je zelený s designem kapky pro naznačení rychleschnoucích vlastností.

Astor Pro Manicure 001Give Me All! je podkladová péče, která posílí nehty, obsahuje vitamíny A,C a E. Můžete aplikovat pod lak nebo jen tak. Víc vám k tomuto produktu neřeknu, protože já jsem vyzkoušela Astor Pro Manicure 002Already Dry!
Astor Pro Manicure 002Already Dry!
Seche Vite
Vzhledem k mé dávné lakové mánii, jsem jakési povědomí o rychleschnoucím top coatu měla a hodně jsem ho používala - SECHE VITE. Seche je dobrá věc, funguje přesně jak má. Do minuty, dvou máte lak suchý. Výhodu oproti Already Dry má např. v tom, že obsah je 14ml, Already Dry má 12ml, ovšem cena Seche Vite už je trochu jinde cca 250Kč a více. Already Dry 149Kč. A co je velké a největší plus je to, že Astor seženu v každé drogérii, kdežto Seche ne, po připočtení dopravy, mám za tu cenu top coaty od Astoru dva :) Takže tady je jasný vítěz pro mně ASTOR Already Dry!

Astor říká:
  • důmyslný rychleschnoucí vrchní lak pro super rychlou manikúru
  • barevná vrstva zaschne ve vteřinách a navíc s lesklým finishem
  • díky poskytování ochranného štítu odolává olamování a udrží barvu a jas vaší manikúry
Astor Pro Manicure 002Already Dry!
Já jsem Already Dry! dala jako topcoat na nový lak od Astor z řady Fashion Studio (recenze bude brzy, tuším, že po tomhle článku). Vzhledem k odstínu, který mám jsem dala tři vrstvy, aby byl odstín na nehtech pěkně sytý. Na druhou ruku jsem dala vrstvy dvě, na obě ruce jsem aplikovala Already Dry! a říkám:
  • ano, lesk top coat dodal, i když odstín byl sám od sebe docela lesklý, ale rozdíl byl vidět
  • ano, docela rychle zaschnou i tři vrstvy laku, ale není to ve vteřinách, bohužel. Tři vrstvy laku s nadlakem jsem měla perfektně suché do 10minut. Během této doby jsem zkoušela na palci, zda je lak už zaschlý, ale zůstávaly mi na laku otisky prstů, je fakt, že lak byl hutnější a ty otisky, se postupně jako slily a jakmile byl nadlak suchý, tak nehet byl hladký bez otisků. Samozřejmě jsem se mokrého laku dotýkala opatrně, netiskla jsem silou. 
  • dvě vrstvy laku byly suché do pěti minut. Nadlak jsem pak vyzkoušela i na dvě vrstvy laku Zoya a to samé, do pěti minut byl lak suchý. 
Moje další postřehy:
  • Astor Already Dry! má oproti Seche Vite perfektní široký štěteček, takže máznete jednou, dvakrát a máte pokrytý celý nehet. Já miluji silnější štětečky :) 
  • Astor Already Dry! nesmrdí jako Seche Vite, to je fakt smraďoch, Astor sice smrdí jako lak na nehty, ale jemněji.
  • Astor není tak hustý a dobře se s ním pracuje na nehtech
  • poslední postřeh a ten mě teda dostal, je výdrž laku s nadlakem. Když jsem použila Seche Vite, tak mi lak vydržel pěkný tak dva dny, pak už se mi ozobaly špičky a to fakt nesnáším, takže jsem ob den odlakovávala a lakovala a to mě neba :D 
  • S Astor Already Dry! mi lak vydržel na nehtech krásné čtyři dny, tak to jsem opravdu hleděla. Čtyři dny je skvělá výdrž, přesně to, co od topcoatu požaduji. Čtvrtý den už bylo potřeba lak odlakovat, protože špičky už byly mírně ošoupané, hlavně na ukazováčcích. 
  • 15.6.2014 - tak mám další poznatky, lak vydrží s nadlakem i 6 dnů. Od pondělí do soboty. Skvělé.
Astor Pro Manicure 002Already Dry!
Pokud přemýšlíte o rychleschnoucím nadlaku, Astor Already Dry! je dostupný produkt,který velmi dobře funguje, i když nezasychá v řádech vteřin, ale minut. Ale pokud si lakuji nehty a nepoužiji vůbec žádný nadlak, tak sedím doma půl dne a foukám si na nehty a čekám až zaschne. Navíc já si obvykle lakuji nehty večer než jdu spát a kolikrát mě může vytočit, když se ráno vzbudím a mám na nehtech obtisklý vzorek z povlečení :(
Za sebe mohu říct, že jsem moc ráda za tenhle produkt, a to nejdůležitější pro mě je to, že s ním lak vydrží opravdu dlouho, takže není co řešit :) Doporučuji.

10 komentářů:

  1. Skvělé :) Zrovna tohle hledám. Došel mi totiž ten můj z Oriflame a chtěla jsem vyzkoušet i jiné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus je fajn, já asi zkusím ještě i ten podlak, protože já žádný nepoužívám :(

      Vymazat
  2. Urcite si ho poridim pokud s nim lak vydrzi neoloupany tak dlouho!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně jsem hleděla. Netuším jestli na to má vliv i lak, který je pod ním, asi ne.

      Vymazat
  3. Mě se osvědčil bezbarvý lak z lékarny Fourseasons, každopádně tenhle vypadá dobře, nejspíš ho vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je dost zajímavé :-) to musím v drogérii omrknout :-) já jsem dřív taky používala Seche Vite a nebo ten NYC Turbo Dry, ale ten se už asi pravděpodobně nevyrábí, tak používám od Miss Sporty je to modrý průhledný lak celkem slušný :-) Seche Vite se zatím nic nevyrovnalo, ale kdybych měla hodnotit Seche na 1 tak ostatní hodnotím tak na 2 :-) Tady po tom určitě mrknu :-) Zkoušela jsi někdy Top Coat od Sally Hansen?

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem dostala base coat, ale zrovna ten top coat by se mi hodil víc! Tak třeba ho časem ještě dokoupím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak s tímto článkem jsi se trefila za 5 minut 12 :) Už mi dochází můj oblíbený top coat od Flormaru, lahvičku už musím hodně naklánět, abych ze dna štětečkem něco vydolovala. Takže se v drogerce po tom Tvém určitě teď podívám :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat