Astor Fashion Studio 298Tropical Sun

Další novinkou Astoru, jsou laky na nehty z kolekce Fashion Studio. Dle mých informací by mělo být 8 původních odstínů a 18 nových odstínů. Kdo sleduje fb Astor CZ/SK už na něj jistě vykoukl obrázek s novými odstíny, akorát je jich tam nějak málo, pár jich chybí.
Barevná škála je perfektní, odstíny jsou letní a vybere si každý. Já jsem opět ze zvědavosti googlila a zjistila jsem, že řada Fashion Studio má ještě své další kolekce/podkolekce (?), ale netuším jestli budou u nás nebo jestli jsou to kolekce pouze pro určité země. No nebuďme hamouni a buďme rádi za to, co máme :)
Astor říká:
  • Kolekce laků Fashion Studio představuje zvláštní směs ingrediencí pro elegantní, super hladké a neuvěřitelně lesklé nehty. Složení laků je dlouhotrvající, takže vaše nehty zůstanou perfektní tak dlouho, jak jen budete potřebovat.
Astor Fashion Studio 298 Tropical Sun nail polish
Z nabízené palety barev laků jsem dostala žluťáska, odstín 298 Tropical Sun. Přiznám se, nevlastním žádný žlutý lak a myslím si, že jsem v životě žlutý lak na nehtech neměla.
Astor Fashion Studio 298 Tropical Sun nail polish
Obal laku je klasika, průhledná skleněná lahvička s černým plastovým uzávěrem, na kterém je nálepka s bílým popisem. Mně se líbí, že je lahvička oblá, kulatá, je docela příjemná do ruky, dají se na ní pak fotit nehty. Obsah laku je 6ml. Cena by měla být 79Kč.
Astor Fashion Studio 298 Tropical Sun nail polish
Lak má klasický štěteček, není ani široký ani úzký, akorát. Štětinky jsou střižené rovně a nikde žádná netrčí. Lak má normální konzistenci, lakuje se s ním dobře. Neproužkuje, pěkně se slije na nehtech, nevytváří bublinky. Lak je bez třpytek, matný ale lesklý.Snad to dává smysl.

Abych byla spokojená, tak u tohoto žlutého odstínu jsem aplikovala tři vrstvy. To už jsem psala minule. Na jednu ruku tři vrstvy, na druhou dvě. Musím říct, že ty tři byly prostě lepší, odstín byl sytější, pak už vypadal jako v lahvičce, ale i tak mi šly vidět bílé špičky nehtů.

Jedna vrstva u tohoto žlutého odstínu je nemyslitelná, vypadá to, jako kdybyste měli žluté nehty :((
Astor Fashion Studio 298 Tropical Sun nail polish
Na Astor Fashion Studio 298 Tropical Sun jsem pak dala pro lepší schnutí Astor Pro Manicure Already Dry!
Astor Fashion Studio 298 Tropical Sun nail polish + Astor Pro Manicure 002 Already Dry!
A na výsledek se můžete podívat tady v koláži. Jak jsem říkala, nehty nemám teď nic moc, ale i na krátkých nehtech tenhle odstín vypadá dobře, hlavně letně a já už bych fakt chtěla léto.

Astor Fashion Studio 298 Tropical Sun nail polish three coats + Astor Pro Manicure 002Already Dry!
Já jsem byla před víkendem v DM, ještě tam laky neměli, ale už byla ve stojanu cedulka zde pro vás chystáme nové produkty, takže je možné, že dneska (pondělí) už ty laky budou na některých prodejnách k dostání.
Já jsem na instagramu viděla jemný světlý fialový odstín, slečna ho měla nalakovaný v kombinaci s tmavým fialovým lakem a nádhera, takže pokud ho ulovím, budu ráda. Co vy, máte v plánu pořídit nějaké novinky od Astoru?

17 komentářů:

  1. já jsem si včera v Rossmannu koupila ještě ze staré kolekce, kterou mají v akci za 39, odstín Yellow Daffodil a vypadá teda skoro stejně :D nikdy jsem žlutý lak neměla, tak jsem to za tu cenu riskla, nevypadá špatně, ale teda krapet pruhuje. na léto k opálení bude fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky právě nikdy žlutou na nehtech neměla, ale je to docela fajn :) Na léto určitě

      Vymazat
  2. já kupovala asi ještě ten ze staré kolekce a je pravda, že to krytí je fakt hrozný =/ i u toho růžového tři vrstvy byly nutnost =/ Je strašn řídký,....

    Jinak nehty nic moc? Co mám říkat já? =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tři vrsty mě u laků moc nebaví :( Na druhou stranu s top coatem jsou suché rychle relativně:)

      Vymazat
  3. Moc krásný odstín na léto, přesně tuhle barvu už dlouho hledám!
    cosmeticsisourlife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Super, krása... moc hezká žlutá, koupila jsem si loni Maybelline, ale ten odstín mi vůbec nesedí, tak snad tenhle bude lepší

    OdpovědětVymazat
  5. máš moc krásné nehty :-) barva úžasná na léto :-) mám ze staré řady těchto laků jeden světloučce mint od kamarádky a je krásný :-) ale bohužel jsem ho ještě nelakovala....jinak chci si pořídit tu rtěnku v tužce jak máš v giveaway mají nádherné odstíny :-) a spousta novinek mě láká to je jasné:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, mint lak jsem taky neměla, asi mrknu. Lip butter doporučuji, odstíny jsou fakt krásné, já jich mám několik a jsem moc spokojená. Raději mám teda ty křiklavé barvy než hnědé

      Vymazat
  6. Od Astoru ještě žádný lak nemám, ale jsou všeobecně dost chválené, tak se po nějakém musím mrknout. I když takto žlutá není zrovna můj šálek čaje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám i ty staré laky od Astoru, ty mají široký štěteček a jsou fajn.

      Vymazat
  7. Laky Astor jsem si fakt oblíbila a žlutá je prostě dokonalá:-) mám teď asi 5 odstínů a to jsem se jí bránila zuby nehty:-) Supr článek ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pět odstínů žluté? No co se divím, takhle já ulítávám na fialové :D

      Vymazat
  8. Pampelišková nebo smajlíková žlutá:))

    OdpovědětVymazat
  9. Barvička je úžasná. Já mám žluté nehty ráda, ale zrovna žádný pořádný kvalitní žlutý lak nemám - budu to muset napravit. Jinak co se týká Astor laků, tak jsem snad neměla nikdy žádný, ale určitě je zkusím omrknout.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat