GUY DE ON přírodní kosmetika z Mrtvého moře + GIVEAWAY

Nedávno jsem se na facebooku ptala jestli nemáte tip na dobrý, účinný krém na oční okolí. Dle odpovědí to vypadá, že moc z vás vrásky kolem očí neřeší. Děkuji Kyrkys a Tereze za tip na kokosový olej a kalciovou mast, obojí mám ve své domácí lékárničce. Bohužel v mém věku olejíčky už nestačí :D I když na kokosák nedám dopustit. Takže jsem hledala dál. Jako na zavolanou mi přistál v mailové schránce email s nabídkou na vyzkoušení produktů značky GUY DE ON. Přiznám se, že název kosmetiky mi nic neříkal, ale líbila se mi informace, že kosmetika je z Mrtvého moře. Kdysi dávno jsem měla masku na obličej z Mrtvého moře a byla super. Neváhala jsem a šla nakouknout do eshopu, kde jsem zjistila že:
a) Guy De On je přírodní kosmetika z Mrtvého moře s blahodárnými účinky na pleť. Osvěží a regeneruje mladou pleť, pomáhá na vrásky a stárnoucí pleť a má účinky i na mastnou a problematickou pleť. A jak jsem četla dál tak na mě z textu jako by blikala slovíčka Omlazení Pleti, Vyhlazení Vrásek, Relaxace, Regenerace Pokožky, Proti vypadávání vlasů, Podporuje růst vlasů, Zdravé lesklé vlasy... na tohle se chytám :) Další info se mě sice netýkají, ale taky mě hodně zaujalo, že kosmetika je vhodná při léčbě akné, ekzému, lupénce.
b)v eshopu Guy De On budu mít docela problém si vybrat výrobek, protože mimo masek na obličej, mají tělovou, vlasovou kosmetiku, krémy, masky, mýdla, tělová mléka, sprchové gely, kondicionéry, peelingy, deodorant a OČNÍ KRÉM. 

Po přečtení popisku u očního krému proti vráskám, bylo jasné, že jsem našla, co jsem potřebovala. V balíčku mi došel:
Guy De On Texturizing Eye Cream For All Skin Types
Texturizing Oční krém proti vráskám hydratuje kožní buňky, vyhlazuje pleť a ulevuje od příznaků únavy (kruhy a váčky pod očima). Zabraňuje vzniku tmavých kruhů pod očima, vyrovnává tón kůže. Texturizing Oční krém proti vráskám vytváří na povrchu kůže tenkou ochrannou vrstvu, která zvlhčuje a zabraňuje vysoušení a zhrubnutí.



Krém má obsah 30ml a je balený ve skleněné dóze s pumpičkou.
V tomto článku se o očním krému nebudu víc rozepisovat, po důkladném vyzkoušení, chystám samostatný článek o mých zkušenostech s tímto výrobkem. (což si myslím, že bude cca za měsíc)
Ke krému jsem dostala pár vzorků na vyzkoušení, což je super, takže jsem hned spárovala oční krém s regeneračním krémem na noc.

Abych v tom testování nebyla sama, obchod Guy De On poskytl tři sady vzorků pro vás, čtenáře mého blogu. 
Každá sada obsahuje:
2x3ml Guy De On Multiactive Hydrating Day Cream for All Skin Types - denní hydratační krém
1x3ml Guy De On Regenerating Night Cream for All Skin Types - noční pleťový krém
2x5ml Guy De On Hand Treatment Nurturing Aromatic Hand Cream - hydratační krém na ruce
1x5ml Guy De On Foot Treatment Aromatic Restorative Foot Balm - hydratační balzám na nohy

Tím se dostáváme ke slíbené GIVEAWAY. Vylosováni budou tři čtenáři z komentářů pod tímto článkem. Dva vylosuje random.org, jednoho vyberu já. (Systém už mám :)
Pokud máte zájem o vzorky kosmetiky z Mrtvého moře Guy De On stačí splnit následující podmínky:

1. Viditelně sledovat tento blog buď zde nebo na FB CosmeticsAndThings (pokud sledujete pouze přes FB, napište do komentáře pod jakým jménem)
2. Dát like stránkám Guy De On na FB zde
3. Pod tento článek napište do komentářů svou funkční emailovou adresu, na kterou vás mám kontaktovat v případě výhry + by mě zajímalo jaký je váš NEJ výrobek v péči o pleť, či vlasy, popř. jestli znáte kosmetiku Guy De On a co máte vyzkoušené.

4. Do giveaway se může zapojit kdokoli s doručovací adresou v ČR.
5. Giveaway bude ukončena v sobotu 26.4.2014 ve 12.00 (poledne), nejpozději do týdne pak vylosuji a zkontaktuji výherce.
6. Komentáře, které nesplní podmínky soutěže budou vymazány. Stejně tak komentáře, které se nebudou týkat soutěže + které budou obsahovat odkazy na blogy, či jiné giveaway. Díky za pochopení.
7. Pokud se vám bude chtít, byla bych ráda, kdybyste mi po vyzkoušení vzorků napsali do mailu nebo na fb jak jste s produkty byli nebo nebyli spokojení.

Děkuji Guy De On za poskytnutí produktů.

18 komentářů:

  1. Sleduji, myslím, že i na FB. Lajk určitě dám, jelikož se hodně zajímám o přírodní kosmetiku. S touto značkou nemám doposud žádné zkušenosti, tak bych si přála to změnit.
    lady.eees@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tady tě sleduji jako Tess Mart na fb tě sleduji jako Tess Loveliness a taky jako Loveliness By Tess a like jsem dala za Tess Lovelines. Z mrtvého moře mám krém z manufaktury na tělo a ruce a je to zatím nejleoší krém, který jsem mohla mít a výrazně mi zlepšil ekzém. Jinak moje skorotchýně má z mrtvého moře i krém na obličej, také z manufaktury a nemůže si ho vynachválit =) Osobně, ale tuhle značku neznám =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  3. Baruš Lisníková nedá dopustit na Alpu. Když se chci zbavit nějakého škaredého akňouše, tak ho zhruba pětkrát denně potřu Alpou za pomoci vatové tyčinky a ten hajzl zmizí :)

    Zirafka.Bara123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. To jsem moc ráda, že zkusíš něco takového, sama budu brzy krém na oční okolí potřebovat, takže...
    Ráda bych zkusila vzorečky krémů
    info@ilovemakeup.cz

    OdpovědětVymazat
  5. všude sleduji jako Lucie Martincová, mail je martincoval@seznam.cz
    tuto značku neznám a ráda bych to uměnila

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Značku neznám,ale podle popisku zní skvěle. Jinak co se týče vlasů tak nedám dopustit na Biosilk, v péči o pleť pak na dýňový olej, který umí s pleti doslova zázraky :)

    UltimateChic@email.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduju Tě přes GFC, lajk na FB jsem dala. Moc ráda bych vyzkoušela pro mě naprosto neznámou značku a pár postřehů určitě zvládnu sepsat. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. tuto znáčku neznám, ale ráda bych ji určitě vyzkoušela :-) zatím jsem používala masky s avonu :-)
    sleduji tě tady jako Lucinda Suède a na fb jako Lucie Müllerová, stránku guy de on jsem taky lajkla :-) ale jsem za to ráda aspoň mi nic neuteče :-)
    mullerovalucie@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji, like jsem dala, můj nejoblíbenější přípravek je pleťový krém od Neutrogeny, protože je vážně super
    monika.chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji tě na fb jako Marťa Velíšková. Like splněn. Můj nejoblíbenější přípravek je hydratační krém od Mary Kay a micelárka od biodermy Sensibio H2O. Vyzkoušela jsem hafo značek, ať už jde o pěstící nebo dekorativní kosmetiku, ale Guy De On neznám. :( Normálně se za to stydím, když vidím na internetu recenze.
    matynaveliskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda,
      tuto značku neznám, ale to bude asi tím, že znám pouze ty klasické drogerkové ;) nejčastěji používám přípravky na problematickou pleť a na vlasy něco na růst, objem a regeneraci ;)
      kratochvilova.janule@email.cz
      FB: Kratochvílovic Jaňule

      Vymazat
  12. Taky sleduji a rada bych vyzkousela.
    ivonam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejoblibenejsi pripravek na vlasy - sampony Loreal a na plet serum, krem, cisitici penu od Estee Lauder.

      Vymazat
  13. Giveaway byla ukončena. Bohužel Ilka neuvedla email a nejsem schopná ho dohledat na blogu, takže ji do slosování nepřidávám :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si toho všimla až teď... :-( Ale nevadí, třeba příště, to už na mail určitě nezapomenu. :-)

      Vymazat
    2. Já jsem se ti dívala i na blog, ale nenašla jsem, bych ho asi doplnila. Klikla jsem na ikonku mail,ale vyskočil mi outlook, ale chtěl nainstalovat, tak jsem ho zrušila :(

      Vymazat