Jordana Matte Lipstick - 01 Pink Flair

Po minulém článku s výraznou rtěnkou Rimmel, jsem se rozhodla, že musí následovat něco jemnějšího pro ty, co nemají v oblibě křiklavé odstíny rtěnek. Ještě nejásejte :D Pokud máte rády světlé odstíny, čtěte dál, ale pokud nemáte rády matné rtěnky, tak se vám opět netrefím do vkusu.
Do eshopu Jordana jsem mrkla kvůli jednomu odstínu stínů na oči. A samozřejmě jsem nemohla koupit jen je, musela jsem přihodit i rtěnku. Vybrala jsem matnou rtěnku Jordana v odstínu Pink Flair.
Jordana Matte Lipstick in 01 Pink Flair
Teď nevím jak pokračovat, no asi tím, co mě nejvíc šokovalo. Věděla jsem dle recenzí, že obal rtěnky není nic moc. Ale on je fakt děsnej. Já nejsem až takový šťoura abych řešila obaly, ale dneska mi to nedá. Obal je plastový, docela pevný. Jenže ten obal je úplně průhledný a prostě na první pohled ta rtěnka nevypadá hezky, připomíná mi rtěnku pro malé holky. Na druhou stranu zas vidíte kolik vám rtěnky v obalu zbývá, to je fajn.
Jordana Matte Lipstick in 01 Pink Flair
Dál nemám rtěnce absolutně  co vytknout. Pink Flair je světlý růžový odstín, na rtech rozhodně světlejší než v obalu, což uvítají milovnice nude odstínů (asi). Rtěnka voní, normální sladká rtěnková vůně.Rtěnka je matná. Já myslím zatím nemám úplně matnou rtěnku, jako že fakt nějakou, která má v názvu Matte, Rimmelky šly mimo mě. 
Jordana Matte Lipstick in 01 Pink Flair
Vím, že matné rtěnky jsou docela zákeřné v tom, že je potřeba mít rty ve skvělé kondici, jinak vám zvýrazní každou šupinku. To samozřejmě i tenhle odstín. Pink Flair je matný odstín, který rozhodně nevysušuje a nezalézá do vrásek ve rtech. Tedy mně aspoň ne. Každá máme jiné rty, tak netuším jak u ostatních.
První dojem ze rtěnky na rtech nebyl nic moc, je to tím jak nejsem zvyklá na matné rtěnky, neustále jsem si rty olizovala :D Pak jsem na ně musela dát lesk. Druhá aplikace už byla bez problémů. Výdrž klasika - nejíte - je tam, jíte - jde dolů. Nanášela jsem bez konturky. Cena byla 69Kč za 3,4g.

Jordana Matte Lipstick in 01 Pink Flair
Jordana Matte Lipstick in 01 Pink Flair
Jordana Matte Lipstick in 01 Pink Flair

15 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je blbé no, napadá mě jedině mazat, vyživovat hlavně přes noc, udělat peeling. Ale to asi vše děláš, že:)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  2. Ty mas tak krasne rty, ze se mi na tobe libi i tato matna, i kdyz ja matne nemusim vubec... Ale tobe slus!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky matné nemusím, no teda nemám matné rtěnky, ale asi si pořídím ještě nějaký super křiklavý odstín v matu.

      Vymazat
  3. dej si pozor na teplo....mě se úplně v kabelce roztekla pak se zlomila a to bylo loni v září....

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel...je to tak...však jsem ti to psala na facu...já ti to zítra vyfotím co z ní mám a pošlu ti to na zeď ;)

      Vymazat
  4. Je to asi hodně povrchní, ale ten obal je tak strašně ošklivý, že bych do ní zkrátka nešla. :/ (A stejně nemám matné rtěnky až tak v lásce... :) )

    OdpovědětVymazat
  5. Neviem,ci je to tym,ze ruz je matny,ale tvoje pery mi pridu nejake ine:)))...kazdopadne k ruzu...ja by som taky odtien neunosila,ale ta matnost sa mi paci...;)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný odstín.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat