Spotřebováno - červenec, srpen, září 2013

Články s nadpisem spotřebováno čtu docela ráda. Na mém blogu jste si podobný článek zatím přečíst nemohli, takže to vypadá, že jsem buď blázen a mám tolik zásob, že jsem nic nespotřebovala nebo že na články tohoto typu trochu kašlu. Je to tak napůl. Zásob mám hodně, takže produkty střídám, tudíž nejsem schopná cokoli spotřebovat za měsíc. Druhá věc je, že pokud něco spotřebuji, tak prázdný obal vyhodím a nenapadlo mě dávat si je bokem a pak nafotit a vytvořit článek.
Stejně tak to bylo i v průběhu léta. Pár produktů jsem dospotřebovala a když jsem vyhazovala cca 4 lahvičku, tak jsem si říkala, pozor z toho odpadu by mohl být fajn článek. Takže jsem začala křečkovat zbytek prázdných lahviček, abych vůbec na fotku měla co dát. Vyhozené obaly jsem nahradila obrázky z netu, pro představu jak daný produkt vypadá v reálu. I když si myslím, že je asi všechny znáte. Jen tak pro upřesnění já tyhle produkty nespotřebovala za tři měsíce, ale v červenci, srpnu a září jsem je dospotřebovala :)


1. Odličovací tampony Bel Cosmetics - Extrasoft - tyhle odličovací tampony používám už léta, stejně jako některou další kosmetiku, kterou jsem stihla vypotřebovat za poslední tři měsíce. V balíčku je 70kusů, někdy se dá koupit balení s 20% (?)  navíc. Já kupuji tampónky v trojbalení v Makru. Ale dají se koupit kdekoli. Na některých blozích jsem četla, že blogerkám nevyhovují, že jsou tvrdé nebo ostré a škrábou, mně se nezdá. Vyzkoušela jsem i Sephorácké a vrátila jsem se k Bel. Kupuji pravidelně.

2. Nivea sprchový gel Happy Time - koupila jsem v Rossmannovi, cenu si nepamatuji, stejně jako u poloviny produktů, o kterých tu budu psát :/ Na léto ideální jemná osvěžující vůně pomerančových květů. Sprchový gel je fajn, pokožku nevysušoval. Další balení jsem nekupovala, zatím ani nebudu, chci vyzkoušet jiné vůně.

3. Vichy Eau Thermale -  termální voda z Vichy, 150ml. Cenu nevím, byl to dárek k nákupu. Tohle byla velká lahvička, dá se koupit kabelkové balení. V létě ideální na osvěžení obličeje. Já mám vodu od Vichy vždy v kabelce, používám i v práci, když už mám dost :D a jednu mám i u postele, aplikuji na odlíčený obličej před spaním. Budu kupovat znova? Ano, už mám zásobu, kupuji opakovaně. popř. snažím se vychytat nějakou akci u Vichy, kdy je voda k nákupu jiných produktů, které používám od téhle značky.

4. Cacharel Amor Amor - 30ml, moje No.2 mezi oblíbenými vůněmi, stálice po několik let. Amor Amor je pro mě úžasná vůně vhodná jak na léto, tak i na zimu. Musím ji mít vždy v šuplíku, pro případ,že se ráno vzbudím a mám náladu se s ní navonět. Budu kupovat znovu? Ano, už ji mám.

5. Manufaktura tělové máslo se solí z Mrtvého moře - 100ml, měla jsem tohle máslo už dýl, chvíli jsem ho používala, pak ne. Není špatné, udělá na pokožce takový film, není mastné, hezky voní. Budu kupovat? Zatím ne.

6. Balea Young deosprej Cukrová Pusinka - 150ml, koupeno v DM, dle popisu je to vůně citronu a vanilky. Já nevím co v tom cítím, je to sladká vůně, ale příjemná. Popravdě jsem sprej koupila asi kvůli obalu :) Vůně tedy fajn, moc nevydrží. Budu kupovat znovu? Ne. Když už tak mrknu na jiné vůně od Baley nebo limitky.

7. Wella Performance Hair Spray - lak na vlasy, 500ml. Nepoužívám léta jiný lak na vlasy. Nemám co k němu říct, na mé vlasy je suprový, dokud ho budou vyrábět, budu ho kupovat :)

8. Lavera Basic Sensitiv - 20ml, krém na ruce - vzorek, byl v Ladyboxu v prosinci 2012, takže ho mám už pěkně dlouho, nějak jsem na něj zapomněla, nedávno ho vytáhla, asi je dobrý, nijak se nezkazil, takže ok. Vůně příjemná, mazala jsem ruce na noc, ráno normálka, žádný zázrak. Krém nemastí, vsákne. Budu kupovat celé balení? Ne, ani nevím kde Laveru mají.

9. La Roche Posay Active C - krém na vrásky s vitamínem C, kupovala jsem krém na oživení pleti, společně s krémem na oční okolí a kruhy pod očima. Nepozoruji změnu.  Dívám se na stránky La Roche, tuhle řadu už tam nemají, možná ji přejmenovali, nevím. Budu kupovat? Ne.

10. Pore Strips - čistící proužky na nos s výtažky z dřevěného uhlí. Tuhle srandu jsem nepoužila snad už od střední školy. Teď jsem se nechala zlákat blogerkami, které o proužcích psaly. Balení obsahuje tři proužky na nos, znáte, vytáhnou vám zašpuntované póry. Proužky jsou dobré, trochu smrdí tím uhlím, ale dá se to vydržet. Kupovala jsem v Intersparu. Budu kupovat znovu? Asi ano, v případě, že budu potřebovat něco odšpuntovat :D 

11. Garnier Essentials - osvěžující odličovač očí - 150ml, opět nemám co psát, používám léta jen tenhle odličovač, sedí mi, neštípe, odlíčí cokoli, co na očích mám. Budu kupovat? Ano, pořád dokola, ale teď mám zásoby z Rossmanna, 1+1 akce na Garnier. Cena jak kde 60-120Kč.

12. Vichy Aqualia Thermal Night Spa - vzorek 2ml, ale měla jsem asi tři vzorky na vyzkoušení. Krém je modrý, konzistence gelová, moc příjemný, dávám na noc po odlíčení, ráno mám pleť fakt pěknou :) Krémy od Vichy z řady Aqualia Thermal používám a mám moc ráda. Na blogu jsem o nich už něco psala. Budu kupovat celé balení? Asi ano, zatím jsem barbar na krémování na noc, ale už bych měla začít vyživovat pleť i v noci. 

13. Avon Glimmersticks Eye Liner - tužka na oči v odstínu Cosmic Brown. Mechanické tužky od Avonu jsou v mé kosmetické výbavě taky stálice v jakémkoli odstínu. Tyhle používám zejména pod dolní řasy. Tužky jsou měkké, dobře drží, pigmentaci mají skvělou. Cena nevím, ale dá se vychytat akce, pak stojí kolem 60Kč. Budu kupovat znovu? Ano na 100%. 

14. Gliss Kur Hair Repair Marrakesh Oil & Coconut balzám - kondicioner pro normální až namáhané vlasy. Doporučuji, nádherně voní, vlasy po něm rozčešu bez problémů. Navíc vlasy voní i po vyfoukání. Zítra jdu pro další balení.

15. Freeman Papaya and Mango 3-minute moisture conditioner - tří minutový kondicionér od Freemana pro suché až poškozené vlasy. Jsem rozpačitá, nesedl mi, nijak neusnadňuje rozčesání vlasů. Nebudu kupovat.

16. Bioderma Hydrabio H2O - čistící a odličovací micelární voda, 250ml. Používám na odlíčení pleti, na oči jsem nezkoušela, na ty mám Garnier. Voda mi vyhovuje, nějak nepozoruji rozdíl na mé pleti mezi touhle a tou růžovou Sensibio. Budu kupovat? Zatím ne, kupovala jsem v akci 1+1, ale jakmile dojedu i tu druhou, tak na 100% koupím zas.

17. Wella SP Volumize Shampoo - šampon na objem pro jemné vlasy, přesně produkt pro mě. Tohle bylo asi už šesté balení šamponu, takže ano, je můj oblíbený. Kupuji stále dokola, nemám sice objem jako z reklamy, ale vlasy mám po použití šamponu takové jako něčím potáhlé. Na pohled vypadá, že je jich víc a i na omak jsou takové pevnější. To mi vyhovuje, sice to vydrží tak den, ale vzhledem k tomu,že umývám vlasy ob den, tak je to ok. Šampon doporučuji a až dojedu Johna Friedu, tak kupuji opět tenhle od Welly.


12 komentářů:

  1. To je moc pěkná spotřeba... :) Odličovač od Garnier jsem taky kdysi měla. Měla bych ho znovu vyzkoušet, zda pořád funguje. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež si rada čítam články s vyspotrebovavými vecami, vichy eau thermale mám aj ja, dostala som plné balenie k nákupu zdarma, akurát sa mi míňa, je super, musím zistiť cenu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. voda od Vichy je super, možná bude ve vánočních baleních

      Vymazat
  3. teda pekna hromadka:) ja by som to nespotrebovala asi ani za pol roka :)))

    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já asi blbě napsala nadpis, mělo tam být dospotřebováno..., to jsem jako nespotřebovala za měsíc, takový kopec produktů, to ne :)

      Vymazat
  4. Presne nad tymto samponom od Welly som vcera rozmyslala a nevedela som sa rozhodnut ci don ist alebo nie, takze mu asi dam sancu. ;) A ja mam takyto typ clankov rada. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. záleží jaké máš vlasy, ale já jsem s ním moc spokojená. navíc i hezky voní. zdá se mi, že změnili obal, ale možná klame obrázek, tak snad nezměnili i obsah :)

      Vymazat
  5. Odličovač Garnier a Vichy termální voda mi vůůbec nesedly :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je dost blbé, já si to bez nich nedokážu představit ;)

      Vymazat
  6. Ten sprcháč od Nivei mám taky, ale ještě na něj nepřišla řada :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat