Let´s go shopping 14 - Lindex

V nákupních centrech je pár obchodů, u kterých se mi obvykle líbí výloha, přesto do obchodů po předchozích zkušenostech nechodím. Jsou to obchůdky, kde mají pěkné oblečení, ale buď je mi malé, takže pak mám komplex, že jsem velká :D  a nebo cokoli co si v obchodě zkusím, tak v tom vypadám jak pytel brambor :/ Jedním z těchto obchodů je i Lindex, kam fakt nechodím a na oblečení asi ani chodit nebudu. Teď na konci léta byly výprodeje, tak jsem do Lindexu zašla, že třeba.... No děs, oblečení na mě zase jak pytel brambor, ale měli tam suprovou letní tašku. Jenže ta nebyla ve slevě a cena byla 890Kč. Tak zas tak úžasná nebyla, abych za ní dala skoro litr. Odešla jsem tedy s prázdnou. Doma mi to nedalo a mrkla jsem na stránky Lindexu a hle, tam taška za 450Kč. Tuhle částku jsem už byla ochotná za tašku dát a hned jsem lupala objednávku plus jsem ještě v obchodě objevila docela pěkný náhrdelník, typově takové vůbec nenosím, ale řekla jsem si, že začnu, protože se mi fakt líbil. Cena byla opět na prodejně neodolatelná 399Kč, na eshopu 120Kč. Neberte to.
V sobotu jsem si byla pro objednávku.
Náhrdelník je docela masivní. Vypadá elegantně se všemi těmi černými kameny a zlatým kovem. Tento luxusní dojem kazí to, že kameny jsou navlečené na šňůře, trošku lano, ale je lesklé.


Mně se ten náhrdelník fakt líbí, nechci ho nosit jen na večerní nóbl příležitosti. Je fakt, že teď na zimu ho už asi moc nevezmu, max na rolák, ale v létě si ho hodlám užít. Myslím, že k hladkému černému tílku bude skvělý.

Na tašce se mi líbí ten potisk, prostě dokonalý :) Je to taková ta letní bezedná taška, která se hodí na koupák nebo k moři. Látka je docela pevná. Rozměry cca 35x48cm.  Na tašce jsou zlaté cvoky, je pěkně zpracovaná, netrčí z ní nitě. Nemá zip, bohužel, ale ten se dá došít. Uvnitř je klasicky kapsička se zipem a kapsička na mobil. Taška mě nakonec stála 349Kč, protože ji měli se slevou na prodejně.



A ještě jedna zajímavost. Ty z vás, které jste v eshopu Lindex objednávaly, tak to asi budete vědět. Já jsem si myslela, že udělám objednávku s vyzvednutím na prodejně a protože na prodejně to zboží mají, tak mi prostě napíší, ať si jej vyzvednu. Omyl, zde máte informace o tom jak moje objednávka putovala po Evropě než došla do Brna. To se jim asi hodně vyplatí :)


13 komentářů:

  1. Náhrdelník není moje gusto, ale taška je moc pěkná.
    Nominovala jsem tě v Liebster Award, tak jestli chceš tak pokračuj.
    mybeautypineapple.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Woow, tak já to mám přesně naopak, než slečna nade mnou, ten náhrdelník, nádhera!!!! To je fakt super kousek.

    OdpovědětVymazat
  3. Náhrdelník sa mi veľmi páči! Milujem kombináciu zlatej a čiernej hlavne na šperkoch! A kabelka je faakt božiiiii :)
    http://nalensworld.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné :)))
    Jsme tvoje prav. čtenářky :):*
    http://kissofbeautylovers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. děkuji, tašku sice už neunosím, ale příští léto dostane zabrat :D

      Vymazat
  6. Jaktoze u online objednavky jsou tak rozdilne ceny nez na prodejne?

    OdpovědětVymazat
  7. ten nahrdelnik je uzasny! mam pro velke slabost:)
    bude krasny hlavne na podzim k cernemu obleceni:)
    pozdravy z milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat