Bioderma Hydrabio Légere + Bioderma Hydrabio Sérum

Někdy na přelomu června, července 2013 jsem si objednala krémy na obličej od Biodermy. Dá se říct, že jsem k tomu byla "donucena" :) Do té doby jsem už několik let používala krémy Vichy z řady Aqualia Thermal, během těch let se párkrát trochu změnil název, možná i obal, ale vesměs jsem pořád používala hydratační krémy od Vichy. Z varianty Legére jsem po čase přešla na Riche a to z toho důvodu, že když jsem se ráno namazala Legére, tak se občas stávalo, že než když jsem vyšla z domu, tak mi prostě na obličeji vyskákaly kapičky. Jakoby pleť vypudila vodu z toho krému. Já nevím co to bylo, proč mi to dělalo, nemám pocit, že bych se ráno před odchodem do práce kdo ví jak potila na obličeji, ale prostě mi to vadilo.Občas se to stalo i v létě, když bylo horko, což už je pochopitelné, ale fakt jsem nechtěla mít kapičky pod nosem :/ Takže jsem přešla na variantu Riche a ta mi sedla dokonale. Používala jsem krém celý rok jak v zimě, tak v létě. I když mi bylo řečeno, že Riche je spíš na zimu.
Vichy Aqualia Thermal Rich
Pár let jsem zas měla klid, ale tento rok mě začal zlobit i Riche. Opět nevím proč, jestli už ho měla pokožka dost nebo jestli se nějak změnilo složení, prostě se mi začal obličej mastit, lesknout, hlavně na čele, nose. Tak jsem začala hledat náhradu.
Po blogové masáži značkou Bioderma jsem si řekla, ok proč ji nezkusit a zašla jsem do lékárny pro vzorky. Věděla jsem, že chci přejít opět na hydratační řadu, protože problémy s pletí nemám, nemám ji ani suchou ani akné, prostě normální pleť, kterou ráno, když si umyji obličej tou strašnou vodou tady, která mě vysuší, tak tu staženou kůži potřebuji namazat. OMG v pěti lékárnách, ve kterých jsem byla, tak neměli jediný vzorek krému Bioderma Hydrabio. Fakt nevím co s nimi dělají. Až v lékárně v Kr. Poli, kde je fajn slečna, která se s tím nepáře :D tak ta mi dala hrst vzorků Hydrabio Sérum, bohužel krém taky neměli. Po pár vypotřebovaných vzorečcích jsem si objednala na netu balíček obou produktů = Bioderma Hydrabio Légere + Hydrabio Sérum. Mám pocit, že cena byla vyšší než je teď, ale objednávala jsem v tomto eshopu hlavně proto, že odběrné místo mám docela blízko a víte jak já nerada platím poštovné :D
Bioderma Hydrabio Légere + Bioderma Hydrabio Sérum
Bioderma Hydrabio Légere + Bioderma Hydrabio Sérum
V sadě jsou dva výrobky každý má obsah 40ml. Obal je plastový, pokud chcete, tak jej zmáčknete. Balení se mi líbí hodně, je lehké a docela dobře skladné. Jak na toaletce, tak i na cestách v kosmetické taštičce.
Bioderma Hydrabio Légere + Bioderma Hydrabio Sérum
Na rozdíl od krémů Vichy, které jsem používala, tak tahle balení Biodermy mají pumpičkový aplikátor. Je fakt, že se mi nikdy nestalo, že by se mi krém v kelímku od Vichy zkazil. Ale pumpička je pumpička. Je to každopádně hygieničtější. Pumpička se dá odšroubovat.


Každé ráno používám na obličej Hydrabio Légere. Obvykle stačí 2xpumpnout a mám dostatečné množství na celý obličej.
Bioderma Hydrabio Légere 
Bioderma Hydrabio Légere
Krém je bílý, má lehkou texturu. Ihned vsákne, nelepí, nestahuje, nežmolkuje. Žádné neplechy mi zatím nedělá, takže žádné kapky na obličeji, žádná mastná T-zóna. Vypadá to, že jsem vybrala dobře. Musím podotknout, že nenosím makeup, takže nemám ponětí jak se krém chová pod makeupem.

Na téhle fotce je vedle sebe srovnání krému a séra, je to jedno pumpnutí. Sérum má konzistenci gelovou.
Bioderma Hydrabio Légere + Bioderma Hydrabio Sérum
Hydrabio Sérum teď moc nepoužívám, přijde mi, že pokožka je v pohodě, tak si ho šetřím na horší časy. Sem tam jsem sérum použila přes noc v létě, když jsem měla opálený obličej od sluníčka a bylo potřeba dodat hydrataci. Sérum mi také maximálně vyhovuje, gel je lehoučký, ihned vsákne, pokožka je po něm hebká. Četla jsem negativní reakce, že lepí na obličeji. No mě nelepí ani obličej ani ruce, kterými ho aplikuji, tak nevím. Sérum má trošku luxusnější balení, má dole na vršku stříbrný okraj ;)

 Bioderma Hydrabio Sérum
 Bioderma Hydrabio Sérum
Oba krémy mají jakousi slabou vůni, ale nijak zvlášť nevoní. Tyhle krémy ještě kombinuji s micelární vodou ze stejné řady.

15 komentářů:

  1. Aj pod make upom sa chová dobre:) Teda krém, Sérum som asi pod klasický make up neskúšala. Ja som bola tiež veľmi spokojná, najmä s krémom, Sérum bolo výborné na leto ako aj ty píšeš. Mám pocit, že v lete sa aj Sérum pekne vpilo do pleti, keď som ho používala v zime, tak to bolo také trochu ulepené. Aktuálne sa natieram Matriciane Multi- Defense, ktorý je síce hutnejší, ale aj tak ho moja pleť pekne vpije.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matriciane bych taky chtěla vyzkoušet, myslím, že moje pleť už na to roky má :D

      Vymazat
    2. Ja som mala po lete nejakú zostarnutú pleť:) Tak som si povedala, že prišiel ten pravý čas:)

      Vymazat
    3. ty? taková mladice? :) a vidíš nějaký efekt?

      Vymazat
    4. Ja to mám v genetike, že budem rýchlo vráskatá:)) Vrásky pri očiach mám už snáď od narodenia:))), ale začali sa mi tvoriť, a teda hlavne byť viditeľné aj vrásky okolo úst, čo sa mi teda vôbec nepáči. Krém mi zatiaľ(používam ho cca 2-3 týždne) veľmi vyhovuje. Do pleti sa krásne vypije akoby ju napumpuje, zanechá hladkú, môžem hneď dávať make up. Proste cítim lepšiu výživu ako pri Hydrabio Legere a zároveň nie som mastná. Ako všetko je na to kréme super okrem ceny...tá je proste vyššia a ešte k tomu aj objem je zas nižší.

      Vymazat
  2. hydrabio je naj dvojka :)

    Pozyvam na giveaway o Bielenda balicek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. pekna recenzia mne sa zapačila voda od biodermy velmi H2O :)
    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, voda je fakt fajn, prý i ta růžová, nevím nějak nevidím rozdíl

      Vymazat
  4. Oba výrobky mám ráda, ale počkej, až z pumpičky nic nepoleze. Pak ji odšroubuješ a zjistíš, že je toho uvnitř ještě spousta a že to nejde dostat ven. Grrr! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) pak vždycky přijdou na řadu nůžky a stříhám obal, blbý je, že obvykle zvrchu se udělá škraloup tvrdej :( tak to mívám v sáčku, ale myslím, že ani to nějak nepomáhá, obvykle takhle doluji tělová mléka

      Vymazat
  5. Ani jeden výrobek neznám a zkušenosti s nima nemám ani z poslechu, ale jelikož miluji výrobky s pumpičkou tak je mi to sympatické :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Very beautiful this serum Bioderma ;)

    OdpovědětVymazat