Jordana Easyliner Denim Blue + Jordana Lip Out Loud - 108-TTYL

Kosmetiku Jordana asi znáte. Je to docela levná kosmetika vyrobená v USA. Myslím, že v klasických drogeriích jako DM nebo Rossmann ji neseženete, ale mají ji v takových těch malinkých no name drogeriiích, ve kterých se mnohdy dají najít fajn kousky.
Já kosmetiku Jordana kupovala už na střední škole,docela dost let zpět. Co si pamatuji, tak jsem hlavně kupovala konturky na rty, měly kovový vršek a kovový konec. Pak jsem během let na tuhle kosmetiku zapomněla, ale při sledování amerických videí na youtube, kde ji youtuberky zmiňovaly, se mi tahle kosmetika opět připomněla a začala jsem pátrat. Nebylo to nic moc těžkého, hned napoprvé mi na googlu vyjely stránky Absolutecosmetics , které k mé radosti mají sklad v Brně. První objednávku jsem dělala někdy v říjnu 2012. Objednávala jsem 12 produktů, vesměs tužky na rty a na oči. Objednávka byla tak půl na půl, některé kousky ok, jiné nic moc, tím myslím to, že tužky byly tvrdé. Radím kupovat tužky s kovovým koncem, ty jsou ok, a pak ty vysunovací v plastovém obalu.
A teď k objednávce, která byla tento měsíc. Opět jsem čučela na videa na youtube, hodně lidí zmiňovalo lesk na rty od Jordany a měl moc hezký odstín. A proto, že takový ještě nemám, tak jsem mrkla do eshopu a byl tam:) A abych nehnala pána do města na předání pouze s jedním výrobkem, tak jsem vzala na zkoušku další tužku na oči, tentokrát v plastu. Co jsem zapomněla napsat a co je pro mě hodně důležité, že objednávky si můžete vyzvednout v Brně na Bohunické ulici, popř. po dohodě jsou ochotni přijít do města a předat vám objednávku tam. Což oceňuji.
Moje mini objednávka:
lesk na rty Jordana Lip Out Loud - odstín 108-TTYL
tužka na oči Jordana Easyliner - odstín Denim Blue
Jordana Easyliner Denim Blue + Jordana Lip Out Loud - 108-TTYL
 K objednávce jsem dostala pozvánku na Interbeauty Prague na říjen 2013

Tužka na rty Denim Blue je klasická vysunovací tužka, je měkká, není voděodolná, ale má pěknou tmavě modrou barvu. Tuha po vysunutí má 3,5cm, to je docela dost produktu.

Jordana Easyliner Denim Blue
Jordana Easyliner Denim Blue
Lesk na rty Lip Out Loud - 108-TTYL má na obalu uvedeno Super Shiny Gloss, tím pádem je krásně třpytkatý. Je to taková jemná béžovo-růžová barva s oranžovo-zeleno-zlatými třpytkami.

Jordana Lip Out Loud - 108-TTYL
Jordana Lip Out Loud - 108-TTYL
Balení má klasický aplikátor. Lesk docela voní. Vůně je taková žvýkačková, ale něco je pod ní, co mi nevoní, na rtech není moc cítit.
Jordana Lip Out Loud - 108-TTYL
Takhle krásně vypadá na sluníčku
Jordana Lip Out Loud - 108-TTYL
Pár fotek na rtech, i když to vypadá, že na nich nic nemám. Na slunci se mi rty nepodařily vyfotit vůbec. Lesk vám dodá takovou jemnou broskvovou barvu. Výdrž klasická, jakmile jíte, tak lesk zmizí, ale to snad všechny lesky na rty.

Jordana Lip Out Loud - 108-TTYL
Jordana Lip Out Loud - 108-TTYL
Jordana Lip Out Loud - 108-TTYL
Takhle tmavý lesk není, ale vykvetl mi ibišek, tak jsem lesk u něj musela vyfotit :)
Jordana Lip Out Loud - 108-TTYL

9 komentářů:

  1. Já pro změnu obdivuju tu tužku. Odstín je hodně podobný, ne-li stejný jako Artdeco 55. Tohle by mohla být levnější varianta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to opravdu moc pěkná barva, od Artdeca mám tužku na oči jednu, asi jsem blbě vybrala, je šíleně tvrdá :/

      Vymazat
  2. Super výber, lesk je veľmi pekný, mám rada takéto farby :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jordana je skvělá kosmetika, ten lesk mi příjde uplně boží :)

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
  4. Lesky od Jordany se mi moc líbí, ale odrazují mě v nich třpytky.. Jsem ale věrná jejich lakům, které mají nádherné odstíny a pěknou výdrž.

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat