Sephora Professionnel Lip brush 61

Pokud přemýšlíte jestli jsou kosmetické štětce potřeba nebo ne, já si myslím, že rozhodně ano. Je docela důležité mít doma štětce, nejlépe kvalitní štětce, které Vám budou vyhovovat a pomohou Vám v líčení.
Já používám štětce od Sigmy, mám od nich sadu Make Me Classy. Štetce mám už nějakou dobu, takže jsou ještě ve starém vydání, tzn nápis není duhový, což je mi fakt fuk:D Hlavně, že jsou bezva jemné, nepelichají a plní svůj účel. Tahle sada obsahuje štětce na oči a obličej a já jsem v nedávné době zjistila, že potřebuji štětec na rty. A jak se to stalo? Mám docela dost výrazných rtěnek, už jsem tu asi psala, že mám k výrazné rtěnce ráda konturku, která vykreslí co je třeba. Bohužel mám pár odstínů, ke kterým konturku nemám a štětec jsem hodně postrádala také při aplikaci některých tekutých rtěnek. Tak jsem rozmýšlela co a jak. Nejdříve jsem chtěla pořídit štětec v drogérii, bohužel pokud si nemůžu vyzkoušet jemnost štětinek, tak si ho nekoupím. Zašla jsem do Sephory, ta obvykle nezklame. Štětce na rty měli dva, jeden vysunovací - cestovní, já jsem vzala klasický.

Sephora Professionnel Lip brush 61
Štětec je dlouhý cca 13,5cm, štětinky má světlé a tmavé, nemám ponění jestli jsou přírodní nebo syntetické. Každopádně jsou jemné, nepelichají, jsou pěkně střižené do placata. Krásně jimi obtáhnete srdíčko rtů.

Sephora Professionnel Lip brush 61
Sephora Professionnel Lip brush 61
Štětec je chráněný obalem, nemá vršek, ale obal je pevný, já jsem si jej nechala a používám ho místo vršku. Myslím, že je to lepší, zabráníte zkřivení, ohnutí štětinek, když štětec dáte do kosmetické taštičky, třeba při cestování. 
Sephora Professionnel Lip brush 61
Sephora Professionnel Lip brush 61
Přesnou cenu štětce nevím, já po slevě 20% zaplatila něco kolem 150Kč, tuším.

4 komentáře:

  1. Ty používáš výrazné rtěnky, tak to asi využiješ, já používám nevýrazné barvy, tak pro mě je štětec celkem zbytečný, ale pro ty, co mají plné rty, je to určitě super..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. občas mi přišlo, že ta rtěnka to tak hezky nevykreslila, fakt jsem s ním spokojená

      Vymazat
  2. Když jsem v Sephoře kdysy na štětce koukala zdáli se mi hrubé a dost nepoužitelné, ale poslední dobou koukám, že tam sem tam někdo štětce koupí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslíš? já jsem na ostatní štětce nesahala, ale tenhle je fakt jemný.

      Vymazat