Dermacol Lip Seduction Hydrating lipsticks - 02,03

Úspěšně jsem si vymazala příspěvek o mém nákupu v eshopu firmy Dermacol, takže si ho dáme dneska znovu s menšími úpravami :)
Jak víte, probíhala akce Dermacol - při registraci jste dostali za nákup 200Kč, které se odečetly na konci nákupu v košíku. Částka, ze které se odečítalo byla částka bez poštovného.
Já v eshopu Dermacol nenakupuji. Zatím od Dermacolu mám pouze rtěnky a konturky a co si budem říkat, je lepší si vyzkoušet odstíny v reálu, navíc Dermacol je v každé drogerii. Ale kdo vám dá jen tak 200Kč? Tak jsem se nechala zlákat a objednala dvě rtěnky Lip Seduction.


Z této řady mám již odstín 07, rtěnka je super, konzistence, výdrž, takže stačilo jen vybrat další odstíny, které by mi sedly. Hledala jsem na netu, pak šla i do drogerie a nakonec jsem vybrala odstín 02 a 03.

Cena za rtěnku v eshopu byla 119Kč x 2 = 238 -200=38Kč a to už je dobrá cena za dvě rtěnky. Bohužel já si musela zaplatit poštovné 85Kč, protože odběrné místo je pouze v Praze. Jaké bylo mé zděšení, vlastně ne mé nasr.... (promiňte), když mi došel balíček a z pošty odesílatele jsem vyčetla, že balík byl poslán cca z místa o pár ulic dál. JO tak to teda naštve. Posílali balík z Brna do Brna a pošta se na tom napakovala :DD
Další překvapení následovalo při rozbalení balíčku a prozkoumání rtěnek. Mrkněte na fotku, něco vám na ní nesedi? No, odstín 03 nemá popisek. Jasně, já nemůžu dostat balíček v pohodě s normálně vypadajícími výrobky. Takže do teď přemýšlím, jestli mi došel nějaký zmetek nebo tester nebo co to vlastně je. Prý to je rarita a pouze to ve výrobě asi zapomněli natisknout. Aha....


Tak jedeme dál. 02, i když vypadá mírně mrtvolně, tak není. Je to jemná růžová-nude barva, ale ne moc nude, protože já bych nude nenosila. Odstín 03 je o něco šťavnatější růžová. Oba odstíny jsou bez třpytek.



A zítra už konečně rtěnky na rtech :)

1 komentář: