Dermacol Matt Control Corrector

Řešíte kruhy pod očima? Ale opravdové kruhy a ne vymyšlené. Já bohužel ano, každý den ráno řeším co mám s těma vakama pod očima udělat, jak je zamaskovat, aby aspoň trošičku, trošilinku zmizely. No nedaří se, i když se moc snažím a vyzkoušela jsem kde co, dodržuji pitný režim i spánkový režim. Poslední dobou, ne, že bych boj vzdala, ale když už nezakryji vaky, tak se aspoň snažím zamaskovat jejich modro-fialovou barvu :D Vzhledem k tomu, že nepoužívám na obličej make up, který by je možná zakryl, tak maskuji korektorem. Mám menší zásobu, jak drahých, tak ještě dražších a minulý měsíc jsem narazila v drogerii na korektor od Dermacolu.
Dermacol Matt Control Corrector, č.2
Dermacol Matt Control Corrector, č.2
Ani bych si ho pomalu nevšimla, nevím proč, ale nebyl v tom klasickém velkém stojanu, ale v takovém papírovém stojánku na stolečku. Celý název je Dermacol Matt Control Corrector. V nabídce jsou tři odstíny, já jsem vybrala číslo 2. Jednička byla taková růžová a trojka na mě byla moc tmavá. Korektor je tuhý a matný. Já obvykle používala takové ty klikací, tak jsem si řekla ok zkusím teď něco jiného, třeba zabere.

Obsah korektoru, tedy toho co se vysune z tyčinky je 3cm. Korektor se velice dobře roztírá, vklepává, nežmolkuje. Výdrž má tak půl dne, což je tak akorát během pracovní doby. Ale je malinký, jako tužka, není problém ho mít v kabelce a dle potřeby kruhy nebo cokoli jiného, na co ho budete používat, zakrýt.

Dermacol Matt Control Corrector, č.2
Chtěla jsem demonstrovat účinek na kruzích pod očima, no bohužel, moje kruhy jsou opravdu dost strašné, nezveřejňovatelné a foťák je vždy vyfotí tak skvěle, že jsou ještě 100x horší. Tak vám dávám fotky na ruce, zakrývala jsem žílu:D je skoro jak ty kruhy,  modrá, viditelná.. Korektoru jsem dala trochu, samozřejmě jsem mohla dát vrstvu a žílu zaplácat úplně, ale to mi přijde mimo, na kruhy si taky nedávám deset vrstev, abych měla pod očima žluté fleky.

Dermacol Matt Control Corrector, č.2 - žíla bez korektoru:)
Dermacol Matt Control Corrector, č.2 - žíla zakrytá korektorem
Já si myslím, že rozdíl vidět je, pokud se vám to nezdá, není problém zajít do drogerie a vyzkoušet. Já jsem kupovala mám pocit v DM, ale snad ho mají i v Rossmannovi. Cena 99Kč. Korektor používám, zatím jsem spokojená. Koupila jsem ještě další do zásoby, pro jistotu, protože nevím jestli je to jen nějaká "limitka" nebo bude ve stálém sortimentu Dermacolu.

PS. Leták Rossmann, akorát nevím do kdy akce platí :)



10 komentářů:

  1. voči kruhom na oči som letargická, absolútne sa mi to nechce riešiť, mám síce nejaké korektory, ale snaha popracovať na tom je nulová :/

    budem rada, ak sa zúčastníš na mojej giveaway o pekné ceny :)

    justinaforfun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Podle fotek pracuje docela dobře. A cena je taky příznivá. Já si co se týče kruhů pod očima musím gratulovat, tady mě příroda šetří a nijak výrazné je nemám. Ale nějaké nedostatky pleti maskovat musím, takže až dopatlám svůj letitý korektor od Max Factor, možná se rozhodnu pro tento. Dík za tip:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám to právě naopak, pleť ok, pod očima pytle :D Max Factor jsem ještě neměla, možná zkusím, máš ho na blogu? jdu mrknout.

      Vymazat
  3. Mám ho doma a maskuju pupínky. Má super hmotu, která natozdíl od ostatních korektorů fakt zakryje a drží. Souhlasím s recenzí. Mají ho už skoro všude. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. no když ona je ve stejné barvě jako moje kruhy:D mám takovou obstojnou žílu hřbetu ruky, tak se to i dobře fotilo;) a je fotogeničtější jak ty kruhy

      Vymazat
  5. Zakrývání žíly je opravdu vtipný :-) :D Ale super nápad .)
    Jinak mi mluvíš z duše. Taky mám kruhy, že bych se na nich mohla houpat... Ale už jsem si pomalu zvykla. Maskuji už jen make-upem, ale pouvažuju o tomhle korektoru :-)

    OdpovědětVymazat
  6. kdybych dala fotku těch kruhů, už vůbec nikdo by mi sem nedošel:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D Určitě to nebude tak zlý! My ženské máme sklon přehánět :D :-)

      Vymazat