♥ Yankee Candles ♥

Miluji vonné svíčky, oleje do aromalampy a jiné blbůstky, které zabírají místo na poličce a spolehlivě lapají prach;) Vonné svíčky jsem kupovala z Ikey, byly v balení po třech, myslím, že to jsou tyhle a ještě nějaké vanilkové měli kdysi. Olejíčky kupuji od Salusu, doma mám meloun, zelený čaj, flirt a kokos. Mám ráda svěžejší vůně. Miluji vůni kokosu a skořice, bohužel olej kokos není nic moc. Už pár let plánuji, že si koupím vonné svíčky Yankee Candle. Vzhledem k tomu, že nejsou zrovna nejlevnější, tedy pro mě ne, tak jsem nechtěla objednávat z netu, nejdřív jsem chtěla očichat, ať jdu na jistotu. No jenže jsem zjistila, že v Brně teda nic moc prodejců, tak jsem to riskla a objednala svíčky z Yankee Candle . Po té, co jsem shlédla stránky a nabídku, tak jsem chtěla objednat snad všechny - nemožné :D S jednou nebo se dvěma vůněmi bych se ovšem nespokojila, takže jsem nakonec objednala votivní svíce , jak píší na stránkách jsou skvělé pro vyzkoušení různých vůní, měly by hořet 15hodin a cena za jednu je 50Kč. Svíčka má 49g a výšku cca 5cm, jak která. Pak jsem vybrala dva vosky do aromalamp a vůně do auta. Nebudu zde vypisovat jak která voní, protože některé popsat nejdou. Všechny voní prostě skvěle a nenašla se ani jedna, u které bych litovala, že jsem ji objednala.
Sun and Sand, Fluffy towels, Lillac blossom, Vanilla cupcake, vzadu vůně do auta Sparkling cinnamon
Sandalwood, Pink lady slipper, Mandarin cranberry, Cinnamon stick, vzadu vůně do auta Coconut bay
Orchard pear, Midnight jasmine,Vanilla satin, Macintosh spice, vzadu Lavender vanilla
Vosky do aromalampy: Home sweet home a Sicilian lemon a poslední votivka Lemon Lavender
Škoda, že je necítíte jak voní. Z krabice voněly přes ten kartón až ven. Největší sílu mají ty, co obsahují skořici. Ještě jsem je nezkoušela zapálit, takže pak poreferuji jak voní v bytě. Až se rozhodnu, která půjde jako první... Vidím to na Lemon Lavender, ale za pět minut to může být úplně jiná :D
Myslím, že je z čeho vybírat
Máte s Yankee candles nějaké zkušenosti? Jaká je vaše oblíbená vůně?

4 komentáře:

  1. YC miluju!!!!!!!!! Ale kupujem jen vonné vosky, protože svíčku jsem měla jednu teď na vánoce a upřímně teda nic moc, ale ty vosky to je dokonalost!! Úžasně nám to provoní celý byt a návštěvy se vždycky ptají co nám to doma tak nádherně voní?! :))))
    Jinak mám hodně ráda vůně se skořicí nebo s vanilkou - takže Home Sweet Home, Kitchen Spice, Christmas Cookie a ještě mi hodně voní Fruit salad ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha, tak vosky jsem ještě nezkoušela, plánuji o víkendu, svíčky jsem vypálila dvě, jednu s levandulí, ta teda měla sílu:) pak hruška, voněla o poznání méně, ale co mě naštvalo a to hooodně, je kokosová vůně do auta, ta nejde cítit vůbec, ale jako ani dibínek, prostě nic, kaput :((

      Vymazat
  2. Pani pekna sbirka. Taky zboznuju svicky :-)

    OdpovědětVymazat