Let´s go shopping 2

Tentokrát jsem se opět vydala na nákup, ale jen takový menší a netový:) Vzhledem k tomu, že jsem teda zkrátila nehty úplně na mini, tak jsem se teď upnula na rtěnky na rty. Po té co jsem hodnou chvíli googlila rtěnky, jsem narazila na takovou fakt pěknou, zvláštní růžovou rtěnku a házela zlaté odlesky, vzhledem k tomu, že mám podobný lesk na rty od Avonu a musím říct, že mi docela sedne, tak jsem si říkala, zkusím rtěnku, ta je sytější, to by mohlo být na jaro a léto fajn. Chtěla jsem rtěnky dvě, takže jsem ještě googlila a našla jsem přesně to, co jsem chtěla. Kosmetiku BarryM mi na netu vyhodilo stránky mojesminky.cz, takže jsem nakoupila tam a bezva věc, že mají osobní odběr.
Druhou rtěnku jsem vzala také proto, že:
za a) ať mám i něco tmavšího, matného a ne pořád třpytkaté (za chvíli budu na třpytkaté dost stará, tak ať už si pomalu zvykám a mám v zásobě něco serioznějšího).
za b) ať netrapasím s jednou rtěnkou v objednávce:D
Dneska jsem si tedy vyzvedla
Vintage Rose 152
Pinkie Gold Sparkle 132









Rtěnky byly zabalené ve folii, což oceňuji. Štítek na Vintage Rose nalepený mírně křivo, no předpokládám, že na funkci rtěnky to nemá vliv, ale taky se mohli při výrobě snažit lépe.
Obě rtěnky jsou bez vůně, na rtech jsou příjemné a velmi dobře barví. Jaká je výdrž a jestli nevysušují ještě nevím, zkoušela jsem je pouze pro fotky.. Co mě ale dost zarazilo, když jsem otevřela Pinkie Gold Sparkle, byly jakési kousky nahoře na rtěnce a když jsem ji povytáhla tak jsem zjistila, že je to po celé rtěnce a vlastně nebyla hladká, ale jakási hrudkovitá a poškrábaná zezadu. Tak mě nadšení trochu přešlo a říkám si, no to jsem zas měla štěstí na kvalitní kus:( Už jsem viděla jak letí do koše, protože při malování mi ty hrudky budou zůstávat na rtech. Zkusila jsem ji tedy jako první, při malování ty hrudky jako by z té plošky zmizely a na rtech taky nebyly, zřejmě se tím malováním na rty, ty hrudky rozmažou, hurááá, ptž namalovat se a chodit na rtech s kouskama rtěnky opravdu není můj sen. Doufám, že to tak bude i se zbytkem rtěnky.Vintage Rose byla ok.
Snažila jsem se zachytit ty hrudky v č. 132. Nemám ponětí co to může být...zkažený to asi ale není
Snad se mi trošku podařilo zachytit barvy
Pinkie Gold Sparkle 132





Vintage Rose 152
Rtěnky by samozřejmě mohly být intenzivnější, pokud bych dala více vrstev. Fotka s Vintage Rose možná trošku zkresluje, asi je tmavší. Zkusím ještě vyfotit zítra na denním světle, pak dodám fotky.
Vintage Rose 152, asi 4 vrstvy

6 komentářů:

  1. Tá Pinkie Gold je krásna. :)
    celkovo obe vyzerajú veľmi prirodzene..myslím, že dobrá voľba. :)

    http://mojehesloje.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný výběr. Mně se na tobě nejvíc líbí Vintage Rose. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. docela ráda ji teď nosím, mám ale obavu, že mám nejčervenější rty ve městě. nemám ponětí jestli se vůbec nosí výrazné rtěnky

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat