Let´s go shopping 1

V týdnu jsem zjistila, že v drogerii Rossmann mají do 4.3. 2012 akci 25% na krémy na ruce a balzámy na rty. Docela dobrá akce, ale vzhledem k tomu, že mám krémů na ruce nejméně deset, tak jsem si říkala nebudu utrácet. Dneska ráno jsem se vzbudila a věděla jsem, že nutně potřebuji krém na ruce Nivea SoS, který mi dochází:D Klasika, místo abych použila jeden z těch dalších deseti, co mi tu leží. Jela jsem do pobočky, která je mimo centrum, byla skvěle zásobená dekorativkou Essence, mají plno nových odstínů laků na nehty, efektové laky, nějaké nude odstíny. Dokonce měli vystavenou už novou kolekci Catrice Nymphelia, která má být podle fb stránek Rossmanna až v pondělí. No nezaujala mě. Já měla v plánu tedy koupit Niveu a Dermacol Aroma time a ještě jsem si vzpomněla, že v minulém letáku byla řasenka Max Factor 2000 za 155Kč, což je docela fajn cena, tak jsem si říkala, že mrknu jestli ji ještě mají.
    Můj nákup
Lak na vlasy Wella, balení do kabelky 75ml
Krém na ruce Nivea SOS 50ml
Řasenka MF 2000, černá :)
Lak na nehty Catrice, odstín Blues Brother vol.II (č580)
Essence Nail art Special Effect topper Night in Vegas
Miss Selene 172 (neni z Rossmannu, ale z drogerie Teta)

Bohužel Dermacol už nebyl:( tak jsem místo něj vzala cestovní balení laku na vlasy, je fajn, malinké akorát do kabelky.
Nivea SOS je skvělý balzám na ruce, používala jsem ho celou zimu, pěkně ruce namastí, přitom se rychle vsákne a nechá jen takový příjemný film na pokožce, hezky voní. Je to mé druhé balení. Není veliké, takže zase kabelkové.
No a řasenka, nakonec ji měli za těch 155Kč, tak jsem ji vzala. Kdo řasenku zná, používá, určitě jste zaregisrovali změnu designu, tohle je ještě ten starý obal.
    Laky na nehty
Laků mám plnou krabici, no samozřejmě vždy, když zajdu do drogerie, potřebuji další. Tyhle tři jsou všechny třpytivé, super, už se těším až je nalakuji, na sluníčku budou vypadat skvěle. Catrice tmavě modrá s malinkýma třpytkama. Essence Night in Vegas, jeden z kolekce Special Effect! docela mě zaujal i Glorious Aquarius, má krásnou modrou barvu, ale uvnitř lahvičky jsou třpytky, které se dost špatně odlakují a nemám nervy je odlakovávat čtvrt hodiny, navíc mi vadí jak při odlakování škrábou po nehtech. Tak jsem ho nakonec nevzala. Možná se ale pletu, pokud někdo máte tento lak, budu ráda, když napíšete jestli schne do hladka nebo jestli zůstává povrch hrubý. Kolekce je opravdu krásná. Night in Vegas má v sobě šupinky, které jsou oranžovo zelené, je dost podobný Nubaru 2010, jsem zvědavá, jak budou vypadat vedle sebe na nehtech. Srovnání obou dodám. A poslední bobek malej lak na nehty Miss Selene, není z Rossmannu jak jsem už psala, opět skvělý jako efektový nadlak a je do modra. Huráááá. Inspirovala jsem se zde a musela ho mít :)
    Na sluníčku








2 komentáře: