Urban Decay Naked Reloaded paleta

Už je to nějaký pátek zpátky, co jsem si koupila novou paletku od Urban Decay Naked Reloaded. Já mám UD kosmetiku a zejména jejich stíny hodně ráda. A co si budem říkat, Naked palety jsou taková moje srdcovka :)



Nemám úplně přesné informace, ale z toho, co jsem zahlédla na netu, by Naked Reloaded měla nahradit úplně první Naked paletu. 


Osobně si nemyslím, že by palety byly úplně stejné, takže nemám pocit, že by Naked Reloaded měla být náhradou za něco, ale UD rozhodlo a je to jejich byznys :)
Podle mě, obě palety mají něco do sebe.



Naked Reloaded má opět látkový obal. Což měla vlastně jen jednička, ostatní pak byly balené v plechu nebo plastu.
Látkový obal je jemný a není semišový. Takže na něm tolik neulpívá prach nebo různé částečky.


Paleta nemá uvnitř štětec. Což zatím všechny Naked měly. Stínů je v paletě 12, ale mají rozdílnou gramáž. Nebudu rozepisovat gramáž všech stínů. Na fotce je vidět, že první dva stíny z kraje jsou větší než ty ostatní.Ty ostatní úzké jsou v Reloaded 1,1 g a v Original mají 1,3g.


Když to vezmu zhruba, tak 6 stínů v Reloaded paletě je matných, 3 se shimmerem nebo mini třpytkami a 3 obsahující takové ty větší, hrubší třpytky. Stíny jsou krémové, tak jak to UD umí.



Odstín Angel Fire je hrubší, je dost třpytkatý. Používám jako efektový na jiné stíny. Pokud z něj chcete vytáhnout co nejvíce, použijte fix plus nebo jiný fixační sprej.


Tahle trojka je super, pigmentované krásné stíny.



Dreamweaver je další stín, který má hrubší třpytky. Je potřeba ho pořádně rozetřít, zapracovat, jinak vám vytvoří mapy. Ve výsledku je lepší aplikace prstem než stětcem, popř. starým dobrým pěnovým aplikátorem.



 




Nemám jedinou výtku ke kvalitě stínů v paletě. Se všemi se dá krásně pracovat. Stíny jsou krémové, pigmentované. Je jasné, že světlé matné stíny jsou prostě světlejší, méně pigmentované než stíny, které obsahují třpytky a jsou tmavé. V tom ale nevidím problém, světlý stín je od toho světlý, aby šel vidět co nejméně :)


Jak jsem psala, Naked palety jsou moje srdcovka. Dvě mi teda ve sbírce chybí, ale říkala jsem si, že bych je úplně nevyužila. A nejsem zas takový šílený sběratel, aby mi tu dvě palety zbytečně ležely. Už tak jich mám požehnaně.



A co vy? Nechaly jste se zlákat a máte nějakou tu Nakedku? 

7 komentářů:

  1. Naked paletku zatím žádnou nemám, ale tyhle nude stíny mě baví jednoznačně nejvíc!

    http://beautybytana.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to doporučuji očíhnout je, počkat na slevu a určitě nějakou koupit :)

      Vymazat
  2. Já právě chtěla tu jedničku. A ona už nebude? To mě tedy štve! Jinak jsem měla Naked 2 a bylo to moje láska. Už jsem jí spotřebovala a stíny co zůstaly jsem poslala dál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nemám úplně přesné info, ale co vím, tak v Americe ji strašně zlevnili a nahradili, jestli ale není u nich dostupná, nevím. U nás je jednička zatím normálně dostupná. Možná, pokud ji chceš, tak bych ji raději koupila, člověk nikdy neví.

      Vymazat
  3. Ty máš tak krásné fotky. Naked Reloaded asi nepotřebuji, ale kochám se :D

    OdpovědětVymazat