Bobbi Brown Mini Highlighting Powder v odstínu Pink Glow

Letošní Vánoce byly podařené, neméně i povánoční výprodeje :D Já jsem letos byla relativně úspěšná, co se úlovků ve slevách týče. I když to bylo takové neplánované, pár kousků jsem ukořistila a mám z nich velkou radost. Jak by ne, takové poklady.
Jedním z nových kousků, které mám, je rozjasňovač od Bobbi Brown v odstínu Pink Glow.




Myslím si, že by mě letos nechaly povánoční výprodeje docela chladné, ale měla jsem z Douglasu poukázky za nákupy a jedna z nich měla platnost do 31.12.2018. To bych byla fakt hloupá, nechat ji propadnout. Tak jsem zašla omrknout, co na prodejnách mají. Nechtěla jsem moc utrácet, ale říkala jsem si, že by třeba mohli mít nějakou sadu od GlamGlow, tu bych vzala. V první prodejně mě nic nezaujalo, tak jsem šla do druhé. Tam mají v sortimentu Jo Malone, chtěla jsem nějakou Vánoční sadu, ale taky nic moc.
Pak jsem se zastavila u stojanu Bobbi Brown a ten vypadal vcelku nadějně, stálo na něm několik krabiček z Vánoční limitky. To už jsem zbystřila, protože jako správný kosmetický maniak, jsem přesně věděla, co limitka obsahuje. Takže jsem začala hledat ty nádherné rozjasňovače. A měla jsem štěstí, byly tam.

Protože jsem nechtěla utrácet, jako první jsem hledala Mini Highlighting Powder a ten tam měli. Pak si ale říkám, mohla bych mrknout i na to duo a hele, měli ho taky. Tak jsem je popadla a mířím k pokladně, u pokladny mi slečna říká nechcete něco dalšího, máme slevy na vánoční věci. V tu chvíli mě napadlo, že by mohli teda mít slevy i na tu Bobbinu, ha a měli :D  Nic dalšího jsem v tu chvíli nechtěla. Byla jsem maximálně spokojená.


Rozjasňovač má 4g, není tedy až tak mini. Pro srovnání, tvářenky od Narsu mají 4,8g. Vzhledem k tomu, že rozjasňovače se dává na tvář trošička, vydrží léta.
Rozjasňovač je ve zlatém plastovém obalu, vypadá jako větší stín. Obal je krásný, ale uvnitř je to teprve pokoukáníčko.


Rozjasňovač je žíhaný, je to taková světlounko růžovo-tělová s bílou/stříbrnou. Je jemně namletý a na tváři působí velice přirozeně. (v rámci možností rozjasňovače, samozřejmě)


Když přejedu prstem nebo štětcem po produktu, vyjde mi takový jemný, narůžovělý odstín. Podle mě vhodný jak na léto, tak i na zimu. Po důkladném zkoumání pod umělým žárovkovým světlem vidím, že po rozetření jsou na kůži takové malé mini třpytečky v různých barvách. Takový ten mix žluto-zeleno-zlato- růžových. Žádná divočina, vypadá to krásně. 



Já nevím jestli rozjasňovač ještě někde seženete, pokud ano, tak jej vemte, je perfektní a pokud máte rádi rozjasňovače, určitě ho využijete. 
Na rozjasňovače používám štětce s označením FAN BRUSH, tento na fotce je od Zoevy. 
Původní cena byla 690Kč, po slevě 519Kč. 


A co vy, stihli jste něco ve slevách? A nebo jste dostali vše, co jste chtěli už pod stromeček a slevy jste úplně zazdili? :)

8 komentářů:

  1. Ty kráso, tak to je brutalita, nádhera

    OdpovědětVymazat
  2. Jak rozjasňovače moc nepoužívám, tak tento je fakt nádherný.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? Já právě používám každý den. Myslím, že mi to dodá takový šmrnc :D

      Vymazat
  3. Já jsem nakupovat nebyla, jsem nemocná. A ani na internetu jsem už nic nesehnala. Takže letos nula :) Rozjasňovač je opravdu krásný a cena taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda. I když, zase jsi ušetřila :) Jj, rozjasňovač je perfektní. Tak hodně zdraví :)

      Vymazat