Objednávka Nars, Man Ray kolekce

Rok se s rokem sešel a stejně jako loni a předloni, jsem si řekla, že se odměním na narozky a objednám něco pěkného z eshopu Nars.
Samozřejmě, že jsem měla trochu obavy, po každoročních horor stories. Kdo nečetl, tak jsou ZDE a ZDE. Došel mi mail, že je nad určitou částku poštovné zdarma, tak jsem objednala.


Letos se mi vybíralo snadno, měla jsem v merku limitku Nars Man Ray a z ní se mi moc líbil hubičkový rozjasňovač :)



Když už jsem objednávala, bylo blbé objednat produkt jeden, tak jsem vzala ještě stín na oči. Ostatní produkty z fotky jsou dárky k nákupu. Pecka, že?
Já jsem dřív Nars kupovala v Sephoře. Jasně, počkala jsem si na slevu 20% nebo jsem využila akci 2+1. Ale teď, co akce zrušili, jsem si řekla, že své peníze utratím tam, kde mi dají něco jako bonus.



Limitka Man Ray obsahuje plno produktů v zajímavých kombinacích. Rozjasňovač je celým názvem Overexposed Glow Highlighter odstín Double Take.


Rozjasňovač je v typickém matném narsovském obalu. Produkt má 6,5g, což je obří velikost. Pro srovnání tvářenky Nars mají 4,8g a ty jsou velké.
Uvnitř je zrcátko a ten zlatý hubičkový krasavec.


Co říct k rozjasňovači je zlatý a krásný. Konzistence není pudrová, ani gelová, něco mezi tím. Pigmentace skvělá.
Výdrž v pohodě, drží celý den. Pozdě v noci, když už jako by opadá, tak stále zanechává na tvářích takové zlaté "třpytky" jsou jemňoučké. Je jich hodně vedle sebe a mají různé barvy - zlatá, růžovo-oranžová a možná ta zlatá jde sem tam do zelena. Tahle kombinace třpytek bývá docela často. Tu zelenou berte s rezervou, je to možná žlutá, ale když nakloním ruku určitým směrem na umělém světle, blýskne to do zelena. Rozhodně, ale člověk nechodí se zelenou tváří.


Na rozjasňovač jsem vybalila nový Fan brush od Zoevy, bohužel to nebude úplně to pravé ořechové na tu zvláštní konzistenci. Nejlépe drží na prstu, ale mazat si rozjasňovač prstem... Zatím jsem nenašla vyhovující štětec. Pokud máte tip, dejte mi vědět.


Druhý produkt je můj oblíbený oční stín Callisto.



Já o tomto stínu dost často mluvím, teda píšu v článcích nebo na IG. Obvykle je to ve spojení, že je to můj nejoblíbenější stín. Jak vidno z fotky, je tomu tak. V žádném jiném stínu nemám takovou prohlubeň :) Dala jsem vám pro srovnání nový a starý kousek. Články na stíny Nars Dual Intensity jsou na mém blogu - ZDE a ZDE


A jako poslední zde mám dárky k nákupu. Tentokrát to byla mini tvářenka, myslím, že byly dva odstíny, pak byl v nabídce lesk na rty a korektor ve dvou odstínech.


Já jsem nejdříve měla v košíku miniaturu lesku a tvářenky, ale lesk jsem od Narsu už měla a nevím no, tenkrát jsem ho poslala dál. Vyměnila jsem ho za korektor, ten jsem ještě neměla. Šance, že bych ho dostala u nás někdy k nákupu v Sephoře je mizivá. Nikdy nemají žádné miniatury exkluzivek, prostě NIKDY. A je jedno, že tam utratíte tisíce. Přitom všichni víme, že pro svou potřebu jich mají vždy dost.


Miniaturku tvářenky jsem vzala v odstínu Deep Throat. Mám ji už v plném balení a za mě je to lepší odstín jak profláklý Orgasm. Ten mám teda taky, ale v miniatuře :)
Schválně jsem porovnávala odstín miniatury s plnou velikostí. Vypadá, že je to týž produkt. Odstíny jsou stejné.
Tohle byl třeba problém Benefitu, že klasická tvářenka měla jiný odstín než stejný odstín v paletě. Mám tady na blogu srovnání tvářenky Coralista.
Článek je ZDE


Tady je srovnání Deep Throat s Orgasm. Orgasm má ty zlatavé třpytečky, Deep Throat je nemá a je proto pro mě víc nositelná. Hlavně v zimě. Tvářenky už jsem na blogu taky srovnávala, je to sice dávno, ale je to ZDE


Korektor jsem vzala v odstín Custard, protože Vanilla byl moc bílý a já mám pleť se žlutým podtónem.

Limitka Nars Man Ray by měla být u nás každou chvíli. Máte na něco zálusk?

5 komentářů:

  1. Ten rozjasňovač je prekrásny! Ja mám už dlho zálusk na Triangle set s mini lícenkou a mini rúžom, no už ma nebaví to vyčkávanie kým bude dostupný na Sephora e-shope. A aj tak to bude v prepočte na eurá opäť pálka, tak vážne uvažujem nad objednávkou z európskeho Nars e-shopu. Čítala som si tvoje skúsenosti s e-shopom, teda najmä s dopravou, čo bolo teda skutočne hororové. Dúfam, že teraz si žiadne problémy s doručením tovaru nemala. A ak sa ešte môžem spýtať, ako dlho prosímťa trvá dodanie? Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Objednej na eshopu, mívají dobré akce, miniatury, poštovné zdarma. Je to super. Já nevím přesně, jak dlouho to teď trvalo, ale max týden. Tentokrát teda problémy s doručením nebyly, takže si pískám a jsem spokojená :)

      Vymazat
    2. Ďakujem za odpoveď :) Idem teda na to :D, nad 50 € majú poštovné zadarmo a ešte dve deluxe miniatúry podľa vlastného výberu, čo viac chcieť :D

      Vymazat
  2. To je krásná kolekce. Začínám mít zálusk na rozjasňovač a stín Callisto, když ho tak vychvaluješ. Zdenka

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych od Nars nakupovala furt něco. Naštěstí mě moje peněženka nepustí :D Mám akorát tvářenku v plným balení (Desire - taková růžová ale šťavnatá se kterou se musí s lehkou rukou, takže neubývá) a měla jsem právě tento korektor. Za mě je korektor pecka, jen si nejsem jistá tím, jestli cena odpovídá kvalitě-zvlášť co jsem objevila camouflage od Catrice nebo HD od LA girl.

    OdpovědětVymazat